Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

More
23 Apr 2009 03:31 #52301 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τον Σεπτεμβριο το Uncharted 2

Οι τελευταιες εγκυρες πηγες αναφερουν πως το απιστευτο sequel του Uncharted θα ειναι ετοιμοο στις 2 Σεπτεμβριου. Φανταστικα νεα, περιμενουμε επιβεβαιωση τις επομενες ωρες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Apr 2009 02:38 #52408 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βίντεο Multiplayer του Uncharted 2

H Beta εκδοση του Multiplayer μολις εκανε την εμφανιση της και κατεπληξε τα πληθη. Παρτε μια πρωτη γευση απο βιντεο του παιχνιδιου και σε λιγες ωρες καταφτανουν νεες πληροφοριες.

Μεινετε συντονισμενοι!

More
29 Apr 2009 11:30 #52420 by Πασχάλης Μαυρωδής
Το παιχνιδάκι τα σπάει από άποψη γραφικών ή είναι ιδέα μου? :D

More
29 Apr 2009 11:50 #52422 by Milkman14

SquallLeonheart wrote: Το παιχνιδάκι τα σπάει από άποψη γραφικών ή είναι ιδέα μου? :D

Δεν ειναι καθολου η ιδεα σου το παιχνιδι απλα γα@#$ει!!!!!!.Ειδικα τωρα που εχει και multiplayer.Πραγματικα δεν το περιμενα αυτο απο την naughty dog,πολυ εξυπνη κινηση!!!!

More
30 Apr 2009 01:06 #52432 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Πλεον το Uncharted ειναι απο τα πιο πληρη παιχνιδια που θα μπορουσε να βρει καποιος. Διαθετει εκπληκτικο Single Player, και για πρωτη φορα θα παιζεις online και ο παικτης θα κινειται οπως και στην πραγματικοτητα. Τερμα η σπαστικες κινησεις και τα glitches των σωματων. Μιλαμε για ενα νεο επιπεδο στην αληθοφανεια και την προσωμοιωση της κινησης του ανθρωπου.

Πολυ καλη δουλεια απο την Naughty Dog, με αφησε με το στομα ανοικτο και την πρωτη φορα και τωρα στο Among Thieves.

More
20 May 2009 04:54 #52990 by Νίκος

Ο Νέϊθαν Ντρέϊκ επιστρέφει για περισσότερες περιπέτειες δράσης, με την Naughty Dog και τη Sony να υπολογίζουν πως αυτό το παιχνίδι αρχαιολογικής δράσης θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2009. Η ονομασία είναι Uncharted 2: Among Thieves, και η Naughty Dog προσφέρει μεγάλες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του πρώτου παιχνιδιού. Το κυριότερο είναι πως οι χρήστες θα μπορούν πλέον, πέραν από το single-player, να χρησιμοποιήσουν και multiplayer, τόσο για συνεταιρισμό όσο και για μεταξύ τους μονομαχίες.
[youtube:1uyw5no5]
[/youtube:1uyw5no5]

Μιλάμε το περιμένω σαν τρελός :lol: :lol: :lol:

More
03 Jun 2009 14:27 #53717 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Απιστευτη λεπετομερεια στο νεο Uncharted

Οι λεπτομερειες ειναι τρομακτικες. Η φωτογραφια ειναι ingame και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα. Τοσο για την συγκεκριμενη φωτογραφια, οσο και για το γεγονος οτι το παιχνιδι θα βελτιωθει κι αλλο μερχι να βγει.....

More
08 Jun 2009 16:03 #53933 by Νικολής Ασημάκης
Στην Ε3 ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια. Γιατί εμένα όμως μου θυμίζει Prince of Persia με πιστολίδι; Σε μια φάση της παρουσίασης του demo μου φάνηκε πως άκουσα και ένα μέρος του soundtrack που θύμιζε το soundtrack του Sands of Time, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

More
08 Jun 2009 18:08 #53953 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Υπαρχει ηδη thread εδω!

Valefor, ωραια η παρουσιαση σου, συνεχιζουμε την κουβεντα στο υπαρχον topic.

More
10 Jun 2009 18:22 #54042 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
To GW λαμβανει και επισημα μερος στη Beta του Uncharted 2. Οι αποκαλυψεςι θα γινουν στην εκπομπη Users. Ετοιμαστειτε για το απολυτο 3rd-Person Action παιχνιδι του 2009