Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil 5

More
03 Oct 2010 15:24 #80333 by Hercules
Replied by Hercules on topic Resident Evil 5
Η σειρα εχει ξεχιλωσει...μεχρι το 3 πηγαινε καλα αλλα απο το 4 και το 5 τα πραγματα πηραν τη κατω βολτα

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2010 19:12 #80360 by Manowar
Replied by Manowar on topic Resident Evil 5
Το παιχνίδι το έχω τερματίσει 100 φορές. Τα σπάει. Περιμένω να βγεί και η ταινία και είμαι κομπλέ.

More
25 Nov 2010 18:29 #84880 by FRAGioud
Replied by FRAGioud on topic Resident Evil 5
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει πολλα να προσφερει. Στην αρχη μου αρεσε λογω γραφικων αλλα το βαρεθηκα γρηγορα. Καμια σχεση με την ατμοσφαιρα του resident evil 2...

More
31 Oct 2013 18:12 #134798 by Βασίλης Καμακάρης
Η Capcom έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την οικονομική έκθεση της για το δεύτερο εξάμηνο του 2013, Η εταιρία παρατήρησε ότι το Resident Evil 5 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Street Fighter II . Κάνοντας το έτσι το πιο επιτυχημένο game της Capcom.

More
31 Oct 2013 18:44 #134802 by Νικόλας Μαρκόγλου
Τουλάχιστον, πάλι καλά που αυτό το ρεκόρ δεν το κατάφερε το Resident Evil 6... γιατί τότε θα βλέπαμε και άλλα εκτρώματα από αυτήν τη σειρά. Βέβαια ότι το RE 5 έχει το ρεκόρ μάλλον σημαίνει ότι δε θα αποφύγουμε ιδιαίτερα τα action μονοπάτια που έχει πάρει δυστυχώς το RE. Παρόλα αυτά ελπίζω να το σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτή τη φορά και να θυμηθούν ότι εκτός από πιστολίδι τα RE έχουν και horror ατμόσφαιρα (b-διαλογής μεν.. αλλά horror δε.)

More
01 Mar 2015 14:16 #157449 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic Resident Evil 5
To τερμάτισα πέρσι ιδιαίτερα δύσκολο και η τελευταία πίστα μου έβγαλε την πίστη!!!
Πολύ όμορφο στήσιμο και co-op.

More
09 Jul 2016 16:17 #183981 by Πιέρρος Φουστέρης
Resident Evil 5 (PS4, Xbox One) review!

Για μία ακόμη φορά, το Resident Evil 5 επανέρχεται στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσω των εκδόσεων για τις κονσόλες νέας γενιάς! Τι νέες προσθήκες βλέπουμε; Διαβάστε το αναλυτικό review του Παντελή και θα δείτε!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Jul 2016 19:55 #183998 by Παντελής Δασκαλέλος
To Resident Evil 5 μου είχε καθήσει στο λαιμό από την πρώτη στιγμή και για αυτό δεν το είχα αγοράσει όταν κυκλοφόρησε, αλλά προτίμησα να το νοικιάσω. Βλέπετε ανήκω στην κατηγορία των φίλων της σειράς που θεωρούν ότι τα πρώτα τρία Resident Evil είναι και τα καλύτερα. Το Resident Evil 4 επίσης είχε λιγότερα Survival Horror, αλλά μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις από το 5. Αυτό που μου έκανε εντύπωση το 2009 ήταν το co-op (δεν είχα παίξει το Resident Evil Zero τότε), το οποίο αρχικά με είχε ξενίσει, αλλά στην πορεία κατάφερε να με κερδίσει.

Όσον αφορά τη νέα έκδοσή του τώρα προσωπικά είδα κάποια νέα πράγματα, καθότι από το 2009 και μετά βγήκαν κάποια DLC τα οποία δεν είχα τη τύχη να παίξω. Θεωρώ πάντως ότι αν κάποιος έχει προμηθευτεί την Gold Edition του παιχνιδιού δεν έχει κάποιον ουσιαστικό λόγο για να ασχοληθεί με την PS4 ή την Xbox One έκδοσή του. Σαφώς η native ανάλυση στα 1080p είναι ένα θετικό στοιχείο, αλλά από την στιγμή που το frame rate δεν είναι σταθερό στα 60fps, δεν βρίσκω τον λόγο για να μην προτιμήσει κάποιος την PC έκδοση, η οποία τρέχει στα 1080p/60fps σε ένα rig επταετίας.

More
11 Nov 2016 00:29 - 11 Nov 2016 00:30 #189333 by Στράτος Τσάκωνας
Ειχα πιασει το game και το μπανιζα ασχημα απο τοτε που εβλεπα την παρουσιαση του στην τοτε E3. Τρελαμενος απο τον αριστουργηματικο προκατοχο του (resident evil 4) ημουν στα προθυρα να παθω ανευρυσμα μεχρι να κυκλοφορισει. Και νασου τα trailer και νασου να βλεπω και να ξαναματαβλεπω τα gameplay videos. Εν ολιγης ημουν overhyped (οντας και αμουστακο παιδι τοτες) και δεν μπορουσα να περιμενω.

Σκαει η βομπα μολις το κολληταρι μου (που του ειχα πιπιλησει το μυαλο με το game τοτε) μου ειπε οτι το πηρε για το ps3. "Τι? τι λες ρε? αληθεια? που? το εχεις τωρα? παμε να παιξουμε ρε παιδι μου!" Το game μου καλαρεσε τοσο πολυ που ηταν και το πρωτο game που αγορασα γνησιο (εχμ..ναι :whistle: )
Γραφικα, action sequences, οπλα, levels τα παντα ολα.

Οσο ομως συνεχιζα να παιζω, τοσο αρχιζα να συνειδητοποιώ οτι το game αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ resident evil.
Και αυτο ειναι κατι που μπορω να το πω και με σιγουρια τοσα χρονια μετα την κυκλοφορια του μιας και στον βωμο της νοσταλγιας το κατεβασα απο το ps store για να διαπιστωσω οτι ηταν ενα σiχαμενο, αυταρεσκο αναμασιμενο game με προχειρο lifting.

Ας το πιασουμε απο την αρχη λοιπον στα πλαισια ενος review ασχετα με το ρετουσαρισμα που εχει υποστει.

Το script του game δινει την εντυπωση μιας check list. Και εξηγουμε. Εχεις την αισθηση καθως παιζεις (και εχοντας παιξει κιαλλα games γενικως) οτι σου παρουσιαζοντε πραγματα και καταστασεις απλα για να συμβουν.Ειναι λες και αυτος που εφτιαχνε το σεναριο μαζι με τον σκηνοθετη να σου δειχνουν την μια εκρηξη την ταδε στιγμη, οτι σε εκεινο το λεπτο θα βαλουμε ενα πιο horror level, οτι τωρα θα κανουμε introduce και εναν νεο χαρακτηρα και φυσικα θα πεταξουμε και μες το μπλεντερ και μερικα flashback μπας και δωσουμε σε αυτο το καταπλασμα λιγο ενδιαφερον και backgound.

Tα κλισε δινουν και περνουν, απο τον chris - ντουλαπα που η φλεβα στο μπρατσο του ειναι ολοκληρος ο λαιμος μου, μεχρι την Sheva (woow) που ειναι φυσικα ενα θεομο#νο εεε συγγνωμη ενα ευαισθητο καλοσυνατο και συμπονετικο θεομο#νο. Δηλαδη? Ο ρεαλισμος (οσο ρεαλισμος μπορει να εχει ενα game που λεγετε resident evil) παει περιπατο.

Καθησανε δηλαδη και ειπανε "τι κανει ενα blockbuster πετυχημενο? Αυτο, αυτο, αυτο και εκεινο. Ωραια, θα βαλουμε ολα αυτα τα στοιχεια στο μιξερ και μετα, τσουπ, αλλο ειναι βιασμενο απο τον κ#λο κεφαλαιο ενος διασημου και πολυ αγαπητου franshise.

Μake no mistake φιλε τρολα ομως γιατι το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. "Τι? Τι λες ρε? Αυτο δεν λες τοση ωρα?"
ΟΧΙ!
Το συγκεκριμενο game δεν ειναι ασχημο και σε καμια περιπτωση unplayable.

Λεω απλα οτι τα στοιχεια που αποτελουν αυτο το κεφαλαιο της σειρας δεν ειναι αρκετα για να του επιτρεψουν να φορεσει την τιμια, ιδρωμενη και ματωμενη φανελα του resident evil. Αυτο το franshise ξεχωρισε και καθιερωθηκε χαρης τα περιορισμενα πυρομαχηκα, τους κλειστοφοβικους διαδρομους, το αισθημα του αιφνηδιασμου και εν γενη το αισθημα της επιβιωσης. Survival horror δηλαδης.

Το resident evil 5 λοιπον ειναι ενα action roleplay game με γαματο co-op (τοσο online οσο και offline) φρενηρης δραση, ατελειωτο πιστολιδι, μπολικα εφε και θεαματικες εκρηξεις (σου μυρισε μηπως hollywood η michael bay?)
Αν δεν το εχεις παιξει αξιζει να ασχοληθεις μαζι του, αλλα παντα εχε στον νου σου (ειδικα αν εισαι της παλιας σχολης των resident evil) οτι δεν ειναι ενα resident evil...

Πως λεμε ρε παιδι μου, ΒΟΥΤΥΡΟ τυπου ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μπορει δηλαδη να εχει καποια συστατικα που περιεχει και το original αλλα δεν ειναι original...ειναι σαν...υποκαταστατο.

Αυτιααααα...τα πα και ξαλαφρωσα ρε φιλε.

Fear Not The Darkness
Last edit: 11 Nov 2016 00:30 by Στράτος Τσάκωνας.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

More
01 Mar 2023 02:40 #269999 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Resident Evil 5
Update στο Resident Evil 5 του Steam προσθέτει split-screen Co-op

Μετά από 14 χρόνια.

Η Capcom αναβάθμισε το Resident Evil 5 στο Steam μετά από...σχεδόν 14 χρόνια και πρόσθεσε split-screen Co-op.

Η λειτουργία split-screen co-op υπήρχε στις κονσόλες αλλά απουσίαζε από τα PC. Επίσης, με το νέο update δεν χρειάζεται πλέον το Games for Windows Live, κάτι που ήταν ένα πρόβλημα για πολλούς gamers.

Βέβαια αρκετοί gamers τρολάρουν την εταιρεία στο Steam για την απόφασή της να θυμηθεί να κάνει update 14 χρόνια μετά. Κάποιοι άλλοι βέβαια είναι χαρούμενη για αυτή την είδηση.