Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil 5

More
12 Feb 2009 01:10 #50479 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τελικα δεν με ενθουσιασε και τοσο. Δεν ξερω ρε συ, ισως φταιει που ειναι ντεμο, αλλα μου φανηκε πολυ, πολυ αργο. Μια gear κατω απο οτι περιμενα. Τι να πω ισως ειναι και ιδεα μου, αλλα κατι δε μαρεσε στην ολη υποθεση. Ειδικα ο χειρισμος των οπλων, καθολου βολικος, Και οταν δινεις πυρομαχικα πρεπει να τα δινεις ΟΛΑ! Δεν μπορεις να τα μοιρασεις. Τι μλκια

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2009 07:07 #50481 by Χρήστος Αρμυριώτης

Freak wrote: Τελικα δεν με ενθουσιασε και τοσο. Δεν ξερω ρε συ, ισως φταιει που ειναι ντεμο, αλλα μου φανηκε πολυ, πολυ αργο. Μια gear κατω απο οτι περιμενα. Τι να πω ισως ειναι και ιδεα μου, αλλα κατι δε μαρεσε στην ολη υποθεση. Ειδικα ο χειρισμος των οπλων, καθολου βολικος, Και οταν δινεις πυρομαχικα πρεπει να τα δινεις ΟΛΑ! Δεν μπορεις να τα μοιρασεις. Τι μλκια

Στο τέλος θα ζητήσω απ' την άλλη να μου δώσει 3 σφαίρες και θα με βρίσει!!! :mrgreen:

More
13 Feb 2009 14:00 #50493 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Resident Evil 5

Freak wrote: Τελικα δεν με ενθουσιασε και τοσο. Δεν ξερω ρε συ, ισως φταιει που ειναι ντεμο, αλλα μου φανηκε πολυ, πολυ αργο. Μια gear κατω απο οτι περιμενα. Τι να πω ισως ειναι και ιδεα μου, αλλα κατι δε μαρεσε στην ολη υποθεση. Ειδικα ο χειρισμος των οπλων, καθολου βολικος, Και οταν δινεις πυρομαχικα πρεπει να τα δινεις ΟΛΑ! Δεν μπορεις να τα μοιρασεις. Τι μλκια

Κοιτα,σε σχεση με το RE4,το θεωρω ΛΙΓΟ πιο γρηγορο,παντως οχι ΠΟΛΥ αργο.Σχετικα με τα πυροχικα εχεις απολυτο δικιο,θα μπορουσαν καλιστα τα πυρομαχικα να μοιραζονται ισαξια η μαλλον μοιραζονται αλλα υπαρχει το εξης προβλημα π.χ οταν εχεις γεμισει μεχρι full τις σφαιρες του handgun,oι οποιες φτανουν μεχρι 50(αν δεν κανω λαθος),οταν θα τις μοιρασεις ο αλλος θα παρει 20 αντι για 25.Απλα θελω να σου πω οτι κατα καποιον τροπο μοιραζονται εμμεσα.Παντως freak εχω ''λιωσει'' στο online.Σχεδον καθε μερα ειμαι μεσα :mrgreen:

More
13 Feb 2009 23:44 #50516 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θελωω και εγω :cry:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Feb 2009 19:27 - 25 Feb 2009 15:34 #50587 by Milkman14
Καλα παιδια δειτε το trailer του φεβρουαριου και θα μεινετε με ανοιχτο το στομα!Το τελος ειναι ολα τα λεφτα!!!Jill is ALIVE!!!!
[youtube:13fcb4lo]
[/youtube:13fcb4lo]
Last edit: 25 Feb 2009 15:34 by Milkman14.

More
18 Feb 2009 15:44 #50634 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Milkman14 wrote: και θα μεινετε με ανοιχτο το στομα!

:o :o :o :o

Επιτειδες το κανεις ε; Ξερεις οτι δεν εχω PS3 και δειχνεις αυτα τα vid εεε; :cry:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Feb 2009 21:24 #50646 by Πασχάλης Μαυρωδής

IloveCONSOLES wrote:

Επιτειδες το κανεις ε; Ξερεις οτι δεν εχω PS3 και δειχνεις αυτα τα vid εεε; :cry:

Πέστα ρε IloveCONDOLES! :(

More
18 Feb 2009 21:55 #50647 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote:

IloveCONSOLES wrote:

Πέστα ρε IloveCONDOLES! :(

ναι ναι IloveCONDOLES :D

Anyway τουλαχιστον εχω PSP και ειχε βγει ενα rumor οτι θα βγαλουν ταινια με τον Leo αποκλειστικα για το PSP (Ταινια δηλαδη μονο vids)

Ακυρο αυτο που ειπα για το rumor ειχα καταλαβει λαθος!!

More
19 Feb 2009 22:58 #50692 by Πασχάλης Μαυρωδής
Sorry για το ορθογραφικό λαθάκι... :D

More
25 Feb 2009 14:28 #50914 by Milkman14

IloveCONSOLES wrote:

Συγνωμη φιλε αλλα τι να κανω,το περιμενω πως και πως το παιχνιδι.Που να δεις και τα καινουργια βιντεο που εχουν βγει!!! :) Πλακα κανω!!Απλα επειδη ειμαι μεγαλος fan της σειρας και ειναι τραγικο να μην αναφερω κατι για το παιχνιδι?.Σκεψου οτι βγηκε το καλυτερο action/adventure game για το 2009!!!