Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil 5

More
02 Mar 2009 01:58 #51119 by Γεράσιμος Βαγγής
οπως και να εχει ειναι το πιο αναμενομενο για την περιοδο που μας ερχεται

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2009 18:39 #51234 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Resident Evil 5
Συνεχιζουμε με ενα review,που χωριζεται σε 2 μερη και αποκαλυπτει αρκετα στοιχεια για το παιχνιδι.

Part 1:
[youtube:tfa0qshr]
[/youtube:tfa0qshr]

Part 2:
[youtube:tfa0qshr]
[/youtube:tfa0qshr]

More
04 Mar 2009 15:07 #51273 by ilias73
Replied by ilias73 on topic Resident Evil 5

Milkman14 wrote: Συνεχιζουμε με ενα review,που χωριζεται σε 2 μερη και αποκαλυπτει αρκετα στοιχεια για το παιχνιδι.

Part 1:
[youtube:11pbh4ln]

[/youtube:11pbh4ln]

Part 2:
[youtube:11pbh4ln]
[/youtube:11pbh4ln]

:twisted: :twisted:

More
04 Mar 2009 15:33 #51278 by Milkman14
Λοιπον σταματαω να δινω αλλα βιντεο για το παιχνιδι γαι ετσι οπως το πανε θα βγαλουν και την λυση του παιχνιδιου πριν καν κυκλοφορισει και μετα τι να το κανεις,θα ξερεις καθε βημα του και αυτο θα ειναι απολυτη ξενερα.Το χειροτερο σε ολα αυτα ειναι οτι αυτη την παρασκευη βγαινει στη ιαπωνια και γι'αυτο καθε μερα θα βγαινουν '100' βιντεο σχετικα με τη προοδω του.Λοιπον καλη διασκεδαση σε οποιον το παρει :!: :)

More
11 Mar 2009 20:16 #51480 by Χρήστος Αρμυριώτης
Προσθήκες στο Multiplayer Mode του Resident Evil 5

Οι βελτιώσεις αυτές θα πραγματοποιούνται είτε απ' το Xbox Live είτε απ' το PSN. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί μεθαύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου.

More
15 Mar 2009 11:40 #51521 by Milkman14
Πηρα πριν δυο μερες αγορασα το παιχνιδι και συγκεκριμενα το limited edition,και ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι το παιχνιδι ειναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!Αυτην την στιγμη το εχω τερματισει,10 ωρες μου πηρε την παρασκευη και 10 ωρες το σαββατο.ΕΛΙΩΣΑ!!!Αλλα βεβαια τιποτα ακομα δεν τελειωσε,μην σας πω οτι τωρα ξεκιναμε :mrgreen:

More
16 Mar 2009 13:33 #51536 by Θύμιος Χριστόπουλος
Λοιπόν για το παιχνίδι τα λόγια είναι περιττά. Εμένα μου πήρε 12 ώρες στο Normal και ξεκινάμε πάλι στο veteran. Ετοιμάζεται και review. Stay tuned!

Τo παιχνιδι έχει σημειώσει 4.000.000 πωλήσεις έως τώρα

από δελτίο τύπου:
Wanted to let you know that Capcom's headquarters in Osaka, Japan, today announced that the initial world-wide shipment of Resident Evil 5 surpassed more than 4 million units. This is the biggest launch for any of the Resident Evil games to date.

With RE5, this now brings the tally of Resident Evil games worldwide to over 40 million units since the series debuted in March of 1996! Additionally, the three “Resident Evil” Hollywood major motion pictures have achieved combined sales of over 300 million dollars, and the CG film, “Resident Evil: Degeneration,” has now shipped over 1.5 million copies.

More
18 Mar 2009 16:32 #51568 by Θύμιος Χριστόπουλος
Επιτέλους ανέβηκε το review.
Κάντε κλικ εδώ για να το διαβάσετε

More
09 Apr 2009 20:49 #52052 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα το Resident Evil 5 και ομολογώ ότι κι εδώ ισχύει το "κάθε φορά και χειρότερα". Τεχνικά η Capcom είναι άριστη. Τα γραφικά της είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει και ιδιαίτερα τα Lighting effects της ερήμου σε κάνουν να ιδρώνεις από την καρέκλα σου.

Στον τομέα του gameplay όμως παρατήρησα πολλά προβλήματα. Καταρχήν το inventory είναι άθλιο και καταντάει πλέον...cult, αν αναλογιστούμε ότι μετά από μια δεκαετία δεν έχει ακόμη αποκτήσει σύγχρονη υπόσταση! Όσο για την A.I. είναι αρκετά υψηλή, αλλά καταντάει εκνευριστική όταν ο τρόπος εξόντωσης ορισμένων bosses σας αναγκάζει να παίζεται το κυνήγι του λύκου με τα πρόβατα. Αδειάζετε ότι σφαίρες έχετε, το boss γονατίζει, του χτυπάτε ένα άπερκατ, χάνει ένα πόντο και πάμε παρακάτω. Η "γιαπωνεζιά" στο μεγαλείο της.

Ευτυχώς το pathfinding έχει βελτιωθεί και δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα. Πάντως για τα δεδομένα της Capcom και με τόση διαφήμιση που είχε πέσει, περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν το θεωρώ top τίτλο σε καμία περίπτωση.

To downloadable Versus mode είναι διαθέσιμο στο Xbox Live και το PS Network.
The new online multiplayer Versus mode allows up to four players to match wits in online battles across two very different game types. Slayer’s Rule is a point-based game that challenges players to kill Majinis. In Survivor’s Rule, players hunt the most dangerous game, each other! Players can begin the hunt as Chris, Sheva or other secret characters, and choose from either one-on-one or two-versus-two team matches for either of the two gameplay styles.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Apr 2009 17:53 #52101 by Κώστας Παραδιάς
To RE 5 κατά τη γνώμη μου ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριο.

Αν και πολλοί το περιμέναμε, αν και το ξεκινήσαμε με κομμένη την ανάσα, αν και είδαμε ζομπι Έμινεμ, ήταν πιο πολύ σα να είχαμε φάει το t-bone και να περιμέναμε το ορεκτικό για να τσιμπολογήσουμε μετά.

Το RE 4 ήταν πιο ολοκληρωμένο, πιο μεγάλο και είχε περισσότερη δράση από κάθε άλλο. Έκανε κάτι καινούριο και μας έκανε να νιώσουμε όμορφα και χνουδωτά μέσα μας καθώς πατούσαμε σαν τρελοί χ και ο εναλλάξ, αλλά το 5...

...ε ήταν το 5. Δεν ξέρω, δεν είχε τπτ ενδιαφέρον ή τρομερο, απλά ήταν το 5 ρε παιδιά.