Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil Village

More
14 May 2021 21:54 #251000 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil Village

Μόλις το απέκτησα . Δν άντεξα τελικά και το πήρα :P

Καλοπαίχνιδο ! Εγώ δεν έχω πωρωθεί σε τέτοιο βαθμό οπότε θα το αγοράσω σε δύο χρόνια μάλλον.

Πάντως δεν είσαι ο μόνος που ξοδεύεις τόσα.Εχω μια γνωστή μου που αγόρασε το Playstation 5, πήρε το Returnal Day One και το Resi Village φυσικά καθώς αγόρασε και το Xbox One X Cyberpunk Edition.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2021 22:39 #251006 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα το έπερνα έτσι και αλλιώς. Απλά τερμάτησα το Horizon και είπα, ήρθε η ώρα για Lady :P

More
15 May 2021 23:37 #251042 by Απόστολος Μητσακούλης
Πολύ καλό. Έχει γραφικάρες. Τα puzzles είναι εύκολα μέχρι στιγμής.

More
16 May 2021 01:29 #251048 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σου φάνηκε σχετικά τρομακτικό?

More
16 May 2021 01:31 #251049 by Blood Prince

Πολύ καλό. Έχει γραφικάρες. Τα puzzles είναι εύκολα μέχρι στιγμής.

Από το demo δεν θα το έλεγα πως έχει γραφικάρες όσο για τα puzzles εμένα με δυσκόλεψαν, στο demo τουλάχιστον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 May 2021 12:49 #251053 by Απόστολος Μητσακούλης
Τρομακτικο δν θα το ελεγα, βεβαια ακομα στο καστρο ειμαι. Τα τερατα ομως ειναι τοποθετημενα σε σημεια που σου κανουν ενεδρα. Επισης το upgrade σε οπλα κτλ ακολουθει την συνταγη του 4.

More
16 May 2021 15:30 - 16 May 2021 15:33 #251057 by Blood Prince
Πέρα από το γεγονός πως τα γραφικά όντως δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό στο PS4 (είμαι περίεργος πως θα είναι στο Last of us part 2), από ξενόγλωσσο gaming site είδα πως η διάρκεια είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το Resi 7 και είναι γύρω στις 10 ώρες που σημαίνει πως αν πήγαινα για πλατίνα σε δύο εβδομάδες θα ξεμπέρδευα.

Εξακολουθώ να θέλω να το αγοράσω αλλά τέλη 2022, αρχές 2023.Οχι τώρα, γιατί είναι σπατάλη για μένα.Αλλωστε έχω παιχνίδια να παίξω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 May 2021 15:33 by Blood Prince.

More
16 May 2021 16:35 #251060 by Απόστολος Μητσακούλης
Το καθαρό gameplay μάλλον ναι, είναι 10 ώρες, βέβαια επιδή τα στατιστικά του resident evil net μετράει και τον χρόνο που κοιτάς στον χάρτη κτλ βγαίνει πολύ παραπάνω. Έχω κάνει τρις ώρες μέχρι στιγμής.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 May 2021 11:21 #251081 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil Village: Boss Fight με την Lady Dimitrescu  Επική μάχη...μέχρι τελικής πτώσης.

Το boss fight που ξεχωρίζει περισσότερο στο Resident Evil Village είναι αυτό της Lady Dimitrescu.

Ο λόγος είναι φυσικά η πολυσυζητημένη αυτή εχθρός, που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την Capcom στην προώθηση του παιχνιδιού. Το boss fight ήταν κάπως αναπάντεχο, με την έννοια του ότι περιμέναμε την Alcina Dimitrescu διαφορετική.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
17 May 2021 11:22 #251083 by Giorgos Tsolaridis
YouTuber έκανε spanking στη Lady Dimitrescu Με μυγοσκοτώστρα.

Στο Resident Evil Village, η Lady Vampire (Alcina Dimitrescu) είναι ο εχθρός που έχει συζητηθεί όσο κανένας άλλος στην ιστορία της σειράς.

Ο YouTuber Shirrako παρουσιάζει ένα άκρως παράδοξο γεγονός. Το ότι μπορείτε να πάρετε μία...μυγοσκοτώστρα και να της κάνετε...spanking (ελληνιστί το λεγόμενο "σαλαμάκι" όπως το λέγαμε και στο σχολείο). Το βίντεο είναι αρκετά αστείο όπως θα δείτε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.