Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil Village

More
05 May 2021 13:50 #250408 by Giorgos Tsolaridis
To Resident Evil Village έλαβε αξιολόγηση στο ESRB "M" for Mature, καθώς θα έχει πολύ αίμα και τρόμο.

Η  ESRB  καταχώρηση του  Resident Evil Village  εμφανίστηκε δημόσια στην ιστοσελίδα του οργανισμού και αποκαλύπτει κάποιες από τις φρικαλεότητες που θα αντιμετωπίσουν οι παίχτες όσο εξερευνούν το περιβάλλον του.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Resident Evil Village απέσπασε M κατάταξη από τον οργανισμό, συγκεκριμένα για την αιματηρή του φύση και την έντονη βία και λεξιλόγιο. Η περιγραφή του Resident Evil Village από τον ESRB δε ξάφνιασε ιδιαίτερα τους fans της Resident Evil σειράς. Παρ’ όλα αυτά διευκρίνισε πως το επίπεδο της αιματοχυσίας είναι συνεπές με τον προκάτοχο του Resident Evil: Biohazard, όπου είδαμε ακρωτηριασμούς μέσα στις πρώτες ώρες παιχνιδιού. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι τα κύρια πλάσματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο παίχτης είναι θυμίζουν Bloodborne σε αντίθεση με το Resident Evil 7: Biohazard.Σύμφωνα με την περιγραφή “ Από First-person προπτική, οι παίχτες θα εξερευνήσουν περιβάλλοντα και θα χρηιμοποιήσουν πιστόλια, shotuguns και machine guns για να πυροβολήσουν φανταστικά πλάσματα (π.χ λυκανθρώπους, φαντάσματα, μεταλλαγμένους, μηχανικά ανθρωποειδή ) τα οποία βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

Τα  cutscenes  μπορεί να προβάλλουν επιπρόσθετες ενέργειες υπερβολικής βίας και αιματοχυσίας, όπως διοβελισμό στήθους χαρακτήρα με μεγάλο όπλο ή τον πυροβολισμό του. Οι λέξεις fuck ( γαμώ ) και shit ( σκατά ) ακούγονται επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού”. Το Resident Evil Village σίγουρα δεν είναι για τους άτολμους αλλά μπορείτε να δοκιμάστε το τελικό του demo για μία ώρα από 1 Μαΐου μέχρι τις 9 Μαΐου με διαφοροποιήσεις στην ώρα ανάλογα την περιοχή, σε διάφορες πλατφόρμες.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, XBOX Series X/S, PS4 ,Xbox One και Stadia στις 7 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2021 16:03 #250458 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil Village: Puppets trailer - Οι εχθροί ως μαριονέτες 4 villains του παιχνιδιού.
 Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ στο οποίο παρουσιάζει ορισμένους από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού ως μαριονέτες.
 Το βίντεο είναι στα Ιαπωνικά και σε αυτό παρουσιάζονται τέσσερις από τους κακούς του παιχνιδιού. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Lady Alcina Dimitrescu. Οι άλλοι είναι ο Heisenberg (με το αλυσοπρίονο), ο Salvatore Moreau και η  Engine . Οι χαρακτήρες τραγουδούν και ζωγραφίζουν καμβάδες με κόκκινες μπογιές, καθώς υπάρχουν πολλές αναφορές στο αίμα.

Άραγε οι μαριονέτες θα έχουν κάποια σχέση με την τελική έκδοση του Resident Evil Village; Θα το μάθουμε στις 7 Μαϊου, όταν θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 May 2021 16:08 #250463 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil Village
To demo είναι μέχρι την Κυριακή, έχω δεί, οπότε εάν το κατεβάσω ας πούμε παρασκευή, θα μπορέσω να το παίξω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

More
05 May 2021 16:39 #250471 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil: Village demo  Οι gamers κάνουν reset το χρονόμετρο.

Το demo του Resident Evil Village διαρκεί 60 λεπτά. Ωστόσο, οι gamers έχουν βρει τρόπο να κάνουν reset το χρονόμετρο και να συνεχίζουν να ψάχνουν το καθένα από τα δύο levels με την ησυχία του.  Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ .

[img

Αν συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό, π.χ. στο Steam ή στο PSN, μπορείτε να τρέξετε το demo και το χρονόμετρο να γίνει επίσης reset.
Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S και Xbox One.

More
06 May 2021 18:27 #250543 by Απόστολος Μητσακούλης
Έρχεται η παιχιδάρα αύριο. 'Αντε, να δούμε το χωριό σε όλο το μεγαλείο του :)

More
06 May 2021 18:57 #250545 by Blood Prince

Έρχεται η παιχιδάρα αύριο. 'Αντε, να δούμε το χωριό σε όλο το μεγαλείο του :)

Εγώ έχω 500 παιχνίδια να παίξω στο PS4 που δεν έχω παίξει οπότε δεν θα το αγοράσω αύριο.Σε ένα χρόνο μάλλον εφόσον πέσει η τιμή στα 20-25 €.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 May 2021 21:10 #250549 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
To μόνο που δεν μου άρεσε στο Village είναι ότι είναι λιγότερο τρομακτικό από το 7.

More
06 May 2021 22:23 #250558 by Απόστολος Μητσακούλης
Εντάξει, με δυό demo δν μπρούμε ακόμα να το συγκρίνουμε. Για μένα ενα παιχνίδι θα πρέπει να μου δίνει την αγωνία να μην βρίσκω εχθρό. Αυτός είναι για μένα ο τρόμος. Θα δείξει όταν το παίξουμε με το καλό.

More
07 May 2021 01:35 #250562 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ναι και γω δεν το έχω παίξει ακόμα..
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχω δει μιλούσα.

More
07 May 2021 09:45 #250568 by Blood Prince
Σήμερα θα παίξω το demo.

Εχω διαβάσει φήμες πως η Lady Dimitrescu έχει τον ρόλο που είχε ο Mr X στο Resi Evil 2 , Σε κυνηγάει διαρκώς.

Είμαι και εγώ υπέρ του ψυχολογικού τρόμου. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω τον εχθρό μπροστά,μου αρέσει το μυστήριο και η αίσθηση πως κάποιος με κυνηγάει.

[IMG

Peter Baylish