Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil Village

More
08 May 2021 20:03 - 08 May 2021 20:22 #250647 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil Village

Μπορείς να ανεβάσεις την φωτεινότητα μέσα απο τα settings. Ούτε εμένα μου φάνηκε τρομακτικό, αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα.
Σίγουρα τα γοτθικό χωριό ας πούμε είναι ευχάριστο να το βλέπεις αλλά δεν το βρήκα ως κάτι το ιδιαίτερο, το παιχνίδι συνολικά.Την φωτεινότητα δεν την άλλαξα καθόλου, άφησα αυτή που μου πρότεινε.Μάλλον θα έπρεπε να την αυξήσω.Εγραψα και βίντεο και θα το δώ το βράδυ.Το κάστρο όχι μόνο δεν το τερμάτισα όλο, αλλά έχασα και μέρος από βίντεο.Εγραψα βίντεο μόνο 10 λεπτά.Κρίμα.

Τουλάχιστον είδα την περίφημη Lady. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 May 2021 20:22 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2021 00:22 #250672 by Απόστολος Μητσακούλης
Το κάστρο είχε ενα μπέρδεμα. Έφαγα λίγα λέπτα μέχρι να δω πώς βρίσκεις το μάτι στο άγαλμα. Είδα και λίγο το shop που έχει σε ενα σημείο. Έπρεπε να βάζαν τον τυπά με την καμπαρτίνα απο το Resident Evil 4. Μακράν ότι πιο cool στη σειρά :P
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 May 2021 02:11 - 09 May 2021 02:15 #250677 by Blood Prince

Το κάστρο είχε ενα μπέρδεμα. Έφαγα λίγα λέπτα μέχρι να δω πώς βρίσκεις το μάτι στο άγαλμα. Είδα και λίγο το shop που έχει σε ενα σημείο. Έπρεπε να βάζαν τον τυπά με την καμπαρτίνα απο το Resident Evil 4. Μακράν ότι πιο cool στη σειρά :P

Και εγώ είδα αρκετή ώρα το shop.

Επίσης έφαγα αρκετή ώρα να μάθω πως σκύβω για να εισέλθω μέσα από το "τζάκι",καθώς και αρκετή ώρα περιηγήθηκα στο κάστρο και το έφτασα μέχρι εκεί που εμφανίστηκε η Lady Dimitrescu, δεν πρόλαβα να το προχωρήσω.

Διάβασα και το ριβιού. Οι 10 ώρες που διαρκεί δεν είναι αρκετές για να το αγοράσω σύντομα, πόσο μάλλον στα 50 € που κοστίζει αυτή την στιγμή.Θα κλαίω τα λεφτά μου.Είχα κάποιες υποψίες για την μικρή διάρκεια,βλέποντας τον μικρό χάρτη του χωριού στο demo αν και σίγουρα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό.

Θα αγοραστεί αλλά αργότερα.

Επίσης διαπίστωσα  βάση του ριβιού, πως  ισχύει αυτό που έλεγα πως η Lady σε κυνηγάει όπως ο Mr X, έστω και για κάποιο διάστημα !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 May 2021 02:15 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
09 May 2021 13:47 #250702 by Απόστολος Μητσακούλης
Μονο 10 ωρες ειναι? Δν το ηξερα. Δηλαδη αν ειναι να τα ψαξεις ολα μιλαμε το πολυ για 30 ωρες συνολικα.Οκ, τοτε δν θα βιαστω και εγω να το παρω σε full τιμη. Θα περιμενω μειπως το πλουτησουν με dlc πρωτα.

More
09 May 2021 14:28 #250716 by Giorgos Tsolaridis
Παίζουμε το Resident Evil Village Το δεύτερο demo με χωριό και κάστρο μαζί.

Παίξαμε το δεύτερο demo του Resident Evil Village και επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά το χωριό, αλλά και για δεύτερη φορά το κάστρο, εκεί όπου μας περίμενε και ένας  NPC  που έχει τον ρόλο του trader. Δείτε το σύστημα οικονομίας, για πρώτη φορά το σύστημα μάχης (κάτι που δεν είδαμε στο πρώτο demo) και τα στοιχεία  τρόμου.
 Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαϊου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
09 May 2021 18:17 #250730 by Blood Prince

Μονο 10 ωρες ειναι? Δν το ηξερα. Δηλαδη αν ειναι να τα ψαξεις ολα μιλαμε το πολυ για 30 ωρες συνολικα.Οκ, τοτε δν θα βιαστω και εγω να το παρω σε full τιμη. Θα περιμενω μειπως το πλουτησουν με dlc πρωτα.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ! Πως πιθανόν να βγεί Gold Edition που να περιλαμβάνει και DLCs.Σε άρθρο του gameworld διάβασα πως μπορεί να δούμε την Ada Wong, την οποία είχαν ως σκοπό να την βάλουν στο βασικό παιχνίδι.Εμένα μου θύμισε NPC του Bloodborne, με την ενδυμασία που φορούσε.

[IMG

Peter Baylish

More
09 May 2021 19:15 #250733 by Απόστολος Μητσακούλης
Η ιδέα με την Ada δν μου άρεσε και πολύ. Την έχω συνηθήσει παρέα με Leon.

More
10 May 2021 20:25 #250787 by Giorgos Tsolaridis
Το Resident Evil Village σημείωσε ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam για την σειρά Ρεκόρ αριθμού προβολών και στο Twitch.
 Το Resident Evil Village  σημείωσε ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών  στο Steam για την ομώνυμη σειρά της Capcom.

Το νέο First-Person Horror ξεπέρασε τους 100.000 ταυτόχρονους χρήστες και είναι ένατο στο Steam στη σχετική λίστα και το μόνο single-player παιχνίδι στο Top 10 ταυτόχρονων παικτών.

Το Resident Evil 7 είχε σημειώσει μόλις 20.450 ταυτόχρονους παίκτες. Επίσης, το παιχνίδι σημείωσε πάνω από 620.000 viewers στο Steam, κερδίζοντας κάθε άλλο παιχνίδι στο peak του.

More
10 May 2021 20:37 #250790 by Giorgos Tsolaridis
Η Ada Wong προοριζόταν να εμφανιστεί στο Resident Evil Village
Σύμφωνα με concept art.Το Resident Evil Village έχει τον Ethan Winters και τον Chris Redfield, ωστόσο η Ada Wong, μια αγαπητή ηρωίδα της σειράς, επρόκειτο να εμφανιστεί και αυτή στο παιχνίδι.
[img
Το concept art περιλαμβάνεται στο  DLC  του παιχνιδιού (Resident Evil Village Deluxe Edition, Trauma  Pack DLC). Θα την δείτε με ένα crossbow και μία μάσκα ενός γιατρού Πανώλης, πάντα σύμφωνα με το σενάριο.
[img
Η Ada Wong τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στο παιχνίδι για πολλούς λόγους, πιθανόν λόγω του ότι η ιστορία του Ethan Winters δεν της ταίριαζε. Ο art director του Resident Eviil Village δήλωσε: "Σύμφωνα με μια πρώιμη έκδοση του σεναρίου, στόχος ήταν να υπάρξει η Ada, να είναι μεταμφιεσμένη με μια μάσκα και να βοηθήσει τον Ethan να δραπετεύσει. Επίσης, ορισμένα σχέδια δείχνουν ότι η Ada Wong θα έστηνε παγίδα στους εχθρούς και θα τους εκτόξευε βέλη από crossbows.
[img
Το Resident Evil Village κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Επίσης  το κάστρο της Lady Dimitrescu προοριζόταν να έχει δεκάδες κόρες , αντί για τρεις.

More
10 May 2021 21:25 #250796 by Blood Prince
Θυμίζει αρκετά την Eileen the Crow από Bloodborne.

[IMG

Peter Baylish