Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil Village

More
07 May 2021 17:23 - 07 May 2021 17:24 #250587 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Resident Evil Village
Κατεβάζω το demo το οποίο είναι 10 GB ! και θα έχω χρόνο μόλις 1 ώρα να το παίξω ! Οτι να'ναι η Capcom.

Σε άλλα παιχνίδια όπως το Life is Strange 2 έχω 1 επεισόδιο free και το παίζω όποτε γουστάρω και όσες φορές γουστάρω.

Τελοσπάντων, θα το γράψω σε βίντεο λογικά όταν το παίξω και θα γράψω εντυπώσεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 May 2021 17:24 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2021 17:33 #250590 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Δεν χρειάζεται και να το παίξεις. Για μένα κατευθείαν αγορά! Και σκέψου δεν είμαι και φανατικος των Resident Evil!

More
07 May 2021 19:03 - 07 May 2021 19:09 #250597 by Blood Prince

Δεν χρειάζεται και να το παίξεις. Για μένα κατευθείαν αγορά! Και σκέψου δεν είμαι και φανατικος των Resident Evil!

Αυτή την στιγμή έχω αμέτρητα παιχνίδια να παίξω και δεν έχω λόγο να βιαστώ.

Οταν έχω ήδη ένα βουνό από παιχνίδια γιατί να πληρώσω 50 € ;

Θα το αγοράσω όταν πέσει στα 30  €  .Λογικά θα το πετύχω την Black Friday ή μέσα στο 2022 στην τιμή που θέλω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 May 2021 19:09 by Blood Prince.

More
07 May 2021 20:14 #250599 by Απόστολος Μητσακούλης
Ούτε εγώ θα βιαστώ αλλά δν θα περιμένω και ένα χρόνο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 May 2021 21:01 #250603 by Blood Prince

Ούτε εγώ θα βιαστώ αλλά δν θα περιμένω και ένα χρόνο.

Ούτε εγώ,Γενάρη 2022 λογικά ή black friday.   

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
07 May 2021 22:07 #250605 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μπορείς να το νοικιάσεις κιόλας νομιζω από βιντεοκλάμπ της περιοχής σου αλλά δεν αξίζει. Αυτά τα παιχνίδια τα αγοράζεις μόνο. Αν το πετύχεις σε καλή προσφορά τσίμπα το. Λογικά τέλη καλοκαιριού θα έχει κάτι..

More
08 May 2021 00:42 #250615 by Απόστολος Μητσακούλης
Πέρνεις και ένα ρίσκο αν νοικιάζεις απο videoclub. Μπορεί το cd να έχει καμία γρανζουνια και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην κονσόλα.

More
08 May 2021 03:54 #250620 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Είναι και αυτό για αυτό σε κείνη την περίπτωση πρέπει να έχεις ειδικό καθαριστικό στο σπίτι.

More
08 May 2021 18:37 - 08 May 2021 18:41 #250644 by Blood Prince
Λοιπόν έπαιξα το demo και δεν ενθουσιάστηκα ώστε να το αγοράσω άμεσα !

Καταρχήν το βρήκα αρκετά σκοτεινό, μάλλον επειδή στο living room έχω το παράθυρο ανοιχτό.Επρεπε να το έπαιζα με κλειστά τα παράθυρα ή βράδυ.

Επιπλέον με έπιασε πονοκέφαλος με τους γρίφους.Ο χρόνος μέτραγε αντίστροφα και στο pause menu !

Πρόλαβα να τερματίσω το χωριό αλλά το κάστρο δεν το πρόλαβα, καθώς όχι μόνο λόγω των γρίφων αλλά και επειδή μου πήρε χρόνος να μάθω τον χειρισμό,τουλάχιστον  είδα την Lady Dimitrescu,

Αυτό που ξεχωρίζω από το παιχνίδι είναι οι "όμορφοι" εχθροί.

Φυσικά και δεν τρόμαξα στο demo,δεν ένιωσα πως με κυνηγάει κάποιος όπως στο Resi Evil 2.

Ωραίο παιχνίδι αλλά συνολικά δεν το βρήκα ως ουάου ας πούμε, να το αγοράσω γρήγορα....και ειδικά αν έχει ίδια διάρκεια με το Resi 7.

Θα περιμένω να διαβάσω και το review.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 May 2021 18:41 by Blood Prince.

More
08 May 2021 19:37 #250645 by Απόστολος Μητσακούλης
Μπορείς να ανεβάσεις την φωτεινότητα μέσα απο τα settings. Ούτε εμένα μου φάνηκε τρομακτικό, αλλά έχει ωραία ατμόσφαιρα.