Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα

More
02 Oct 2019 21:12 #227369 by Giorgos Tsolaridis
140 εκατομμύρια πωλήσεις για την σειρά Assassin's Creed
Ξεπεράστηκε νέο ορόσημο για την Ubisoft.

Η σειρά Assassin’s Creed ξεπέρασε τις 140 εκατομμύρια πωλήσεις, διατηρώντας το franchise στην κορυφή της σχετικής λίστας για την Ubisoft.

Μέσω ενός tweet του Daniel Ahmad, η Ubisoft μας έδωσε μία εικόνα των πωλήσεων που καταγράφουν οι κορυφαίες σειρές και μακροχρόνιες σειρές της. Σε αυτή την λίστα δεν θα μπορούσε να ηγείται άλλο franchise πέραν από το Assassin’s Creed αφού πλέον μετρά περισσότερες από 140 εκατομμύρια πωλήσεις στην διάρκεια ζωής του. Δεδομένου του ότι πέρασαν 12 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, αυτό σημαίνει πως η σειρά Assassin’s Creed πουλά κατά μέσο όρο 11.5 εκατομμύρια αντίτυπα, που πρόκειται φυσικά για ένα εξαιρετικό νούμερο. Μάλιστα η Ubisoft υποστηρίζει πως αυτός ο αριθμός μοιράζεται σε περισσότερους από 95 εκατομμύρια παίκτες.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση στο Twitter
Το franchise που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ωστόσο διαθέτει μόνο τα μισά επιτεύγματα από αυτά του Assassin’s Creed είναι η σειρά Just Dance με 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Ακολουθούν τα Far Cry και Rabbids με 50 και 20 εκατομμύρια αντίστοιχα. Όσον αφορά τα online games το Rainbow Six Siege είναι πρώτο με 50 εκατομμύρια παίκτες, το Ghost Recon διαθέτει 30 εκατομμύρια, ενώ από 21 εκατομμύρια παίκτες έχουν συγκεντρώσει τα For Honor και The Crew. Το 2019 είναι μία από τις λίγες χρονιές που δεν κυκλοφόρησε κάποιο Assassin’s Creed, αφού η Ubisoft έδειξε και συνεχίζει να δείχνει την υποστήριξή της στο Assassin’s Creed Odyssey, ωστόσο όλο και κάτι θα ετοιμάζει για το νέο έτος.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2019 03:04 #228364 by Blood Prince
Η Πλατίνα για το Assassin's Creed Odyssey δεν ήταν καθόλου δύσκολη και το παιχνίδι το απόλαυσα αρκετά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
17 Mar 2020 19:53 #232444 by Βασίλης Κτενίδης
Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δοκιμάσετε το Assassin’s Creed: Odyssey εντελώς δωρεάν.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η δωρεάν περίοδος αφορά τα PC, PS4 και Xbox One και θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου. Θα ξεκινήσει στις 9π.μ την Πέμπτη για PS4 και Xbox One ενώ θα για όσους παίζουν από PC θα είναι διαθέσιμο 4 ώρες αργότερα. Πρόκειται για αρκετά μεγάλο game οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για την δωρεάν περίοδο καλό θα ήταν να ξεκινήσετε το download το νωρίτερο για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δωρεάν ημέρες χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε το downloading. Δεν θα χρειαστείτε σύνδεση στο internet για να παίξετε.

Για τους παίκτες του Xbox One απαιτείται μια έγκυρη Xbox Live Gold συνδρομή.

More
18 Mar 2020 00:12 #232453 by Blood Prince
19-22 Μαρτίου είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Ακόμα και όποιος το τρέξει χλωμό να προλάβει να το τερματίσει εκτός εάν κάνει skip στους διαλόγους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Nov 2020 17:23 #241044 by ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΤΟΡΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΟΣΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 6 ΛΕΒΕΛ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ So it Begins ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ GUEST ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ So it Begins ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....

More
12 Nov 2020 20:37 #241046 by Blood Prince

ΣΟΤΗΡΙΟΥ wrote: ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΤΟΡΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΟΣΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 6 ΛΕΒΕΛ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ So it Begins ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ GUEST ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ So it Begins ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....

Τσέκαρε το guide guides4gamers.com/assassins-creed-odyssey/quest/so-it-begins/

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: ΙΩΑΝΝΗΣ

More
15 Dec 2020 22:32 - 16 Dec 2020 18:37 #242522 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Προσθετικό χέρι εμπνευσμένο από το Assassin’s Creed Odyssey
Σχεδιάζεται από την Ubisoft και την Limbitless Solutions.

Από το επόμενο έτος, όσοι χρησιμοποιούν τα 3D printed προσθετικά χέρια της εταιρεία Limbitless solutions θα μπορούν να αγοράσουν σαν αξεσουάρ ένα μανίκι εμπνευσμένο από την συνάντηση της Kassandra με τον Hades στο Torment of Hades DLC.

Χέρι και μανίκι θα μπορούν να πωλούνται και μαζί σε ένα σετ, με όνομα «Bracers of the Underworld”. Το πάνω μέρος του μανικιού μοιάζει με πανοπλία, ενώ το κάτω μέρος θα έχει ιμάντες. Τα χρώματα του είναι μαύρο και πορτοκαλί, με το πορτοκαλί να «σβήνει» στο μαύρο, αναπαριστώντας τις φωτιές της κόλασης.

Δείτε το gameplay preview του Torment of Hades DLC:

Η Arisa Lagunzad, senior director of business development της Ubisoft, δήλωσε ότι «Είναι μια απίστευτη συνεργασία με την Limbitless και είμαστε εντυπωσιασμένοι από τις λεπτομέρειες και την ποιότητα των προσθετικών χεριών που είναι εμπνευσμένα από την Kassandra στο Assassin’s Creed Odyssey. Ήταν απολύτως λογικό να θέλουμε έναν χαρακτήρα τόσο αγαπημένο, δυνατό και αξιοσέβαστο για αυτό το project.”.

H Limbitless έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν και με άλλες εταιρίες στο χώρο του gaming. Το προηγούμενο μήνα, η Xbox ανακοίνωσε ότι θα δουλέψουν μαζί με την Limbitless για να φτιάξουν ένα προσθετικό χέρι εμπνευσμένο από το Cyberpunk 2077. Σε ένα δελτίο τύπου, η Riot Games ανακοίνωσε ότι η ίδια και άλλες 343 βιομηχανίες θα συνεργαστούν με την εταιρεία σχεδιασμού προσθετικών χεριών για να φέρουν εφτά νέα σχέδια βασισμένα στα games τους.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ συγκινήθηκα όταν το έγραφα. Το gaming industry αποδέχεται όλους τους ανθρώπους!
Last edit: 16 Dec 2020 18:37 by Giorgos Tsolaridis.

More
05 Feb 2021 21:56 #245833 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θεωρώ ότι ήταν από τα πιό ολοκληρωμένα Assasin's Creed και προσωπικά αγαπημένο μου. Το δυνατό του σημείο εκτός από το σύστημα μάχης με πολλά skills,μαγείες και πολύ δράση ήταν φυσικά το σενάριο και η παρουσία της αρχαίας Ελλάδας. Ειδικά η δυνατότητα να γνωρίσεις προσωπικότητες όπως ο Περικλής και ο Σωκράτης και να περιηγηθείς στην αρχαία Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις με αξιοπρεπή παρουσία και απεικόνηση με έκανε να αγαπήσω το συγκεκριμένο game όπως και πάρα πολλούς Έλληνες. Mακάρι να υπήρχε δυνατότητα multiplayer..

More
05 Feb 2021 22:40 #245835 by Blood Prince
Από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς...πήρα πλατίνα και θα το ξαναπαίξω NG Plus.

[IMG

Peter Baylish

More
05 Feb 2021 23:38 #245840 by Απόστολος Μητσακούλης
Το έχω κάνει πρώτο run στο pc. Το δευτερο μάλλον σε ps4 με το καλό.