Παίξαμε και την τελική έκδοση του Assassin's Creed Odyssey. Δείτε εδώ την πρώτη μισή ώρα του παιχνιδιού:
Αυτό είναι και το τρίτο μας gameplay video αλλά το πρώτο από την τελική έκδοση. Επειδή έχουμε πει ότι σταματήσαμε τα walkthroughs (εξαιρείται το Fifa 19 - The Journey που είναι sponsored) δεν γνωρίζουμε αν θα ανεβάσουμε περισσότερα.
Μέχρι τώρα το παιχνίδι μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Αν και δεν συνηθίζω να παίζω Assassin's Creed και η διαδικασία του stealth μου φαίνεται βαρετή, το συγκεκριμένο μου άρεσε λόγω setting. Η Αρχαία Ελλάδα απεικονίζεται πανέμορφα και υπάρχει τρελό χιούμορ. Σε θέμα gameplay έχουν γίνει κάποιες διορθώσεις στο σύστημα μάχης σε σχέση με το Origins, αλλά όχι κάποιες τεράστιες καινοτομίες. Τα RPG στοιχεία πάντως δένουν πολύ όμορφα.
Τώρα είμαι στη φάση όπου φεύγω από την Κεφαλλονιά. Γενικά έχω συμπαθήσει το σενάριο και όταν θα ξεκινήσετε να το παίζετε θα δείτε κάτι απίστευτο που αφορά την Αρχαία Ελλάδα και που δεν σας δείξαμε στο βίντεό μας με το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού!
efane wrote: Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.
Μην χάσατε το review της Χριστιάνας που ανέβηκε σήμερα
. Μπήκε κάποιος να το κράξει για ορθογραφικά και αναγραμματισμούς κλπ αλλα όποιος έχει διαβάσει μια φορά review στην ζωή του θα καλυφθεί πλήρως!
Είναι ο ίδιος πουθενάς συντάκτης άλλου site που μπαίνει σε κάθε review σημαντικού video game που γράφουμε και φτιάχνει account εκείνο το λεπτό μόνο και μόνο για να κράξει. Την μία θα πιαστεί από το ότι ανεβάζουμε reviews νωρίς (ενώ παίζουμε με 12ωρα και ξενύχτια για να τα τερματίσουμε και να τα ανεβάσουμε), την άλλη με ορθογραφικά, όλο και κάποια μπούρδα θα βρει. Το review είχε όλα κι όλα τρία λάθη, κάτι απόλυτα λογικό μέσα σε τόσες σελίδες κείμενο. Τον περιμένουμε και στα επόμενα games. Δεν έχει χάσει review μας, οφείλουμε να τον παραδεχτούμε. Ειδικά τώρα που το site του έχει πέσει πολύ στην κατάταξη, μας παρακολουθεί στενά.