Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα

More
21 Apr 2019 02:20 - 21 Apr 2019 02:21 #224758 by Blood Prince
Παρήγγειλα την Gold Edition καθώς την βρήκα 10 € ακριβότερη από την Standard και συμφέρει καθώς έχει το AC 3 remastered και διάφορα άλλα καλούδια αλλά διαβάζοντας διάφορα σχόλια στο skroutz απογοητεύομαι κάπως....άλλοι λένε για bugs στο PS4,άλλοι για την τραγική φωνή του Αλέξιου (αν και θα πάρω Κασάνδρα :3),άλλοι πως είναι ολοϊδιο με Origins.

Βέβαια εμπιστεύομαι το review του gameworld και ελπίζω να μην απογοητευτώ για άλλη μια φορά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Apr 2019 02:21 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2019 15:45 - 02 May 2019 15:56 #224950 by Blood Prince
Μετά από 70 ώρες παιχνιδιού έχω διαπιστώσει πως το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό !

Είναι καλύτερο από το Origins και ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι απ΄οσα έχω αγοράσει εώς τώρα.

Εχω γράψει διάφορες απόψεις ήδη στο now playing οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω τα ίδια.

Απλά να προσθέσω πως απο τα trophy που είδα πως είναι πρός επίτευξη,άνετα μπορώ να κερδίσω το Platinum.

Επίσης τα νησιά είναι πολύ καλά σχεδιασμένα στο παιχνίδι.

Αυτό που με ενόχλησε μόνο είναι πρώτον κάποιες επαναλαμβανόμενες αποστολές με το ίδιο άτομο π.χ με τον Αλκιβιάδη...εκεί που τελείωνα την μια αποστολή,με έπρηζε κάθε λίγο και λιγάκι με άλλες αποστολές.........δεύτερον ο Ικαρος κάποιες φορές με δυσκολέυει καθώς όταν π.χ εμφανίζεται treasure πρός εύρεση και ο Ικαρος δεν το βρίσκει,αλλά μπορεί να είναι και bug καθώς όταν πλησιάζω το Οχυρό,ξαφνικά τσεκάρεται το treasure πως έχει βρεθεί χωρίς να το κάνω loot λόγω του οτι έχει γίνει ήδη αλλά ενημερώνεται αργότερα....τρίτον η δυσκολία ειδικά στις ναυμαχίες και με αναβαθμισμένο πλοίο είναι εκνευριστική κάποιες φορές...και τέλος οι τάφοι αν και ωραίοι έχω την εντύπωση πως είναι επαναλαμβανόμενοι με τις ίδιες τοιχογραφίες οπως και τα μνημεια (π.χ παλάτι Οδυσσέα,παλάτι Αγαμέμνονα).

Κατά τα άλλα θα μπορούσα να παίζω μέρες ακόμα χωρίς σταματημό καθώς είναι αρκετά εθιστικό αλλά δυστηχώς έχω υποχρεώσεις και θα το σταματήσω για κάποιο διάστημα. :(

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 May 2019 15:56 by Blood Prince.

More
07 May 2019 23:56 - 08 May 2019 00:02 #225046 by Μάνος Γρυπάρης
Νέa βίντεο με το Assassin's Creed Odyssey.
Όλα τα malaka συγκεντρωμένα σε βίντεο:
Στο YouTube:

Και ακόμη περισσότερα στο Facebook!
www.facebook.com/GameWorldgr/videos/761286964256411/

Επίσης, ετοιμάσαμε cross-over...παρωδία με οπαδούς του Άρη και της Προοδευτικής να μπουκάρουν στο παιχνίδι!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 08 May 2019 00:02 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 May 2019 01:49 - 19 May 2019 02:07 #225152 by Blood Prince
Η χρήση του όρου μαλάκας αν και χιουμοριστική χρησιμοποιείται τόσο συχνά που δεν μου αρέσει όπως και το μαυριδερό δέρμα σε αρχαίους έλληνες μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Το παιχνίδι στις 75 ώρες το σταμάτησα και θα το συνεχίσω μέσα στο Καλοκαίρι.Πάντως μετά από καιρό απουσίας θα έχω ξεχάσει,διάφορα πράγματα.

Πρέπει να παραδεχτώ πάντως πως αν και εθιστικό.........κάποιες φορές μετά από συνεχή εκκαθάριση οχυρών..καταντάει βαρετό...όπως και οι ομοιότητες στις τοιχογραφίες σε τάφους που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ και διάφορα άλλα κοινά στοιχεία σαν να πήραν έναν μικρό χάρτη και τον μεγένθυναν,

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 May 2019 02:07 by Blood Prince.

More
19 Jun 2019 14:42 - 19 Jun 2019 14:47 #225544 by Blood Prince
Προσπάθησα να παίξω όπως στο AC Origins κάνοντας τα πάντα....αλλά στο τέλος ανακάλυψα πως πολλά από τα side quests είναι εντελώς αδιάφορα όπως και τα οχυρά-φρούρια πρός εκκαθάριση είναι τόσο πολλά που δεν υπήρχε λόγος καν,να υπάρχουν.Αν κάποιος προσπαθήσει να καθαρίσει όλο τον χάρτη 100 % είναι σίγουρο πως θα βαρεθεί.

Οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα βασικά τα οποία είναι η πύλη της ατλαντίδας,η εξολόθρευση των Cultists και το βασικό story που σχετίζεται με την επιστροφή Κασσάνδρας στο σπίτι της στην Σπάρτη.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Jun 2019 14:47 by Blood Prince.

More
11 Aug 2019 22:34 #226192 by Blood Prince
Το expansion Legacy of the first blade δεν με ενθουσίασε,καθώς ασχολήθηκα με ελάχιστες δευτερεύουσες αποστολές όμως ολοκλήρωσα όλες τις βασικές αποστολές και εξόντωσα όλους τους Order of ancients αντίστοιχους των Cult of cosmos του βασικού παιχνιδιού.......

Στο expansion fate of atlantis το πρώτο επεισόδιο είναι φοβερό για τον λόγο πως πρώτον ο χάρτης είναι μικρότερος από του βασικού παιχνιδιού και μπορώ να τον καθαρίζω 100 %...δεύτερον δεν υπάρχουν Merchants να με πρήζουν......και τρίτον δεν υπάρχουν καθόλου δευτερεύουσες αποστολές απ'οτι έχω δει.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Aug 2019 21:37 - 14 Aug 2019 21:38 #226230 by Blood Prince
Ολοκλήρωσα το πρώτο επεισόδιο από το expansion fate of atlantis το οποίο μου άρεσε αρκετά.

Εξαίρεση ήταν ένα βαρετότατο side quest Free Their Minds, the Rest Will Follow το οποίο ήταν τόσο επαναλαμβανόμενο και αδιάφορο καθώς δεν είχε λόγω ύπαρξης πέρα από την αύξηση της διάρκειας και δεν ασχολήθηκα καν,

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Aug 2019 21:38 by Blood Prince.

More
19 Aug 2019 01:21 #226271 by Blood Prince
Εχω κλείσει 140 ώρες στο AC Odyssey και έχω το τρίτο επεισόδιο από το Fate of atlantis ακόμα να παίξω.

Στο δεύτερο επεισόδιο υπήρχαν αρκετές δευτερεύουσες αποστολές και δύο δύσκολα bosses (Κέρβερος και Αδης)

Ο χάρτης μπορεί να ήταν σκοτεινός (κάτω κόσμος) αλλά εμένα με πώρωσε αρκετά και έπαιζα 10 ώρες ασταμάτητα.

[IMG

Peter Baylish

More
21 Aug 2019 20:56 - 21 Aug 2019 20:58 #226312 by Blood Prince
Στο τρέχον διάστημα λιώνω το τρίτο επεισόδιο του expansion pack Fate of Atlantis,

Ο χάρτης της Ατλαντίδας έχει ικανοποιητικό μέγεθος καθώς δεν είναι τεράστιος βέβαια όπως του βασικού παιχνιδιού αλλά μετά απο 5 ώρες gameplay δεν τον έχω καθαρίσει ακόμα όλον.

Επιπλέον η Ατλαντίδα θυμίζει μια μοντέρνα πόλη παρά μια μυθολογική πόλη της Αρχαίας Ελλάδας.

Είμαι πλήρως ευχαριστημένος από όλα τα επεισόδια του expansion pack Fate of Atlantis γι'αυτό και τα ολοκληρώνω σχεδόν 100 %

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Aug 2019 20:58 by Blood Prince.

More
19 Sep 2019 19:56 #227026 by Giorgos Tsolaridis
Assassins Creed Odyssey: Δωρεάν το τελευταίο DLC του game για όλες τις πλατφόρμες
Με τίτλο The Lost Tales of Greece.

Κατά την διάρκεια του quest ο παλιός σας φίλος Σωκράτης σας προσκαλεί να τον συναντήσετε στην αρχαία Φωκίδα, αναφέρει η Ubisoft μέσω video update. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι ιερείς στην Ακρόπολη τον κρατούν αιχμάλωτο και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τον απελευθερώσετε και να ανακαλύψετε ποιος κρύβεται πραγματικά πίσω από την σύλληψη του. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την ιστορία Sokrates στο κύριο παιχνίδι για να ξεκλειδώσετε το DLC.

H Ubisoft φαίνεται να μοιράζει δωρεάν περιεχόμενο αυτή την περίοδο καθώς μόλις πριν από δύο εβδομάδες η εταιρία ανακοίνωσε ένα άλλο δωρεάν DLC για το Odyssey με τίτλο The Fate of Atlantis. Εκτός αυτού θα μπορείτε να πάρετε δωρεάν το Myrmidon character pack μέχρι της 17 Σεπτεμβρίου. Το πακέτο περιλαμβάνει πανοπλία, mount και ένα legendary spear.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.