Μετά από 70 ώρες παιχνιδιού έχω διαπιστώσει πως το παιχνίδι είναι πραγματικά φοβερό !
Είναι καλύτερο από το Origins και ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι απ΄οσα έχω αγοράσει εώς τώρα.
Εχω γράψει διάφορες απόψεις ήδη στο
now playing
οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω τα ίδια.
Απλά να προσθέσω πως απο τα trophy που είδα πως είναι πρός επίτευξη,άνετα μπορώ να κερδίσω το Platinum.
Επίσης τα νησιά είναι πολύ καλά σχεδιασμένα στο παιχνίδι.
Αυτό που με ενόχλησε μόνο είναι
πρώτον κάποιες επαναλαμβανόμενες αποστολές με το ίδιο άτομο π.χ με τον Αλκιβιάδη...εκεί που τελείωνα την μια αποστολή,με έπρηζε κάθε λίγο και λιγάκι με άλλες αποστολές.........
δεύτερον ο Ικαρος κάποιες φορές με δυσκολέυει καθώς όταν π.χ εμφανίζεται treasure πρός εύρεση και ο Ικαρος δεν το βρίσκει,αλλά μπορεί να είναι και bug καθώς όταν πλησιάζω το Οχυρό,ξαφνικά τσεκάρεται το treasure πως έχει βρεθεί χωρίς να το κάνω loot λόγω του οτι έχει γίνει ήδη αλλά ενημερώνεται αργότερα....
τρίτον η δυσκολία ειδικά στις ναυμαχίες και με αναβαθμισμένο πλοίο είναι εκνευριστική κάποιες φορές...
και τέλος οι τάφοι αν και ωραίοι έχω την εντύπωση πως είναι επαναλαμβανόμενοι με τις ίδιες τοιχογραφίες οπως και τα μνημεια (π.χ παλάτι Οδυσσέα,παλάτι Αγαμέμνονα).
Κατά τα άλλα θα μπορούσα να παίζω μέρες ακόμα χωρίς σταματημό καθώς είναι αρκετά εθιστικό αλλά δυστηχώς έχω υποχρεώσεις και θα το σταματήσω για κάποιο διάστημα.