Isabela Merced, The Last of Us: Season 2: "Έπαιζα games μέχρι τις 4 το πρωί"
"Σε 2 μέρες το τερμάτισα με 25 ώρες gameplay".
Η Isabela Merced, που θα εμφανιστεί στη Season 2 της σειράς The Last of Us του HBO, μίλησε για την σχέση της με τα games.
Η Merced είπε στο Hollywood Reporter ότι όταν ήταν σε σχέση με τον πρώην της, έπαιζε games μέχρι τις 4 το πρωί κάθε βράδυ. «Έχω λοιπόν μια πολύ ανθυγιεινή εμμονή με τα video games και είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπαιρνα PS5», είπε.
Ωστόσο, όταν η Merced κλήθηκε να παίξει την Dina στο The Last of Us, κάλεσε έναν φίλο που είχε PS5 και έπαιξε το The Last of Us: Part II σε μόλις δύο μέρες. «Είχα ήδη παρακολουθήσει την σειρά και έτσι πήγα στο σπίτι του φίλου μου και τα έπαιξα όλα σε ένα Σαββατοκύριακο στο PS5», είπε. "Ήταν καταπληκτικό. Έκανα 25 ώρες gameplay για να το τερματίσω. Ήταν τρε΄'π, αλλά τόσο διασκεδαστικό. Έτσι μου άρεσε πολύ το δεύτερο παιχνίδι, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα το πρώτο παιχνίδι. Μόνο το δεύτερο."
Η Merced -που θα υποδυθεί την Dina- είναι ένα από τα πολλά νέα μέλη του καστ της The Last of Us Season 2. Συμμετέχει με την Kaitlyn Dever (Abby) και τον Young Mazino (Jesse).
Ενώ οι θαυμαστές πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να δουν τη Merced να υποδύεται την Dina, η ίδια πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία Madame Web που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τις επόμενες ημέρες.
Η 2η σεζόν του The Last of Us θα καλύψει τουλάχιστον μερικά από τα γεγονότα του The Last of Us: Part II, οδηγώντας σε έως και τρεις επιπλέον σεζόν στη συνέχεια. Η Season 2 αναμένεται το 2025.