Η σειρά The Last of Us κέρδισε 8 βραβεία Emmy
Τα δύο αφορούσαν guest actors.
Η σειρά The Last of Us του HBO κέρδισε 8 βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού guest actor για τον Bill του Nick Offerman.
Η σειρά, η οποία βασίζεται στο Survival Action-Adventure Naughty Dog, κέρδισε βραβεία για picture editing, main title design, prosthetic makeup, sound editing, sound mixing, και visual effects.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Storm Reid (@stormreid)
Επιπλέον, η Storm Reid κέρδισε το βραβείο για ως καλύτερη guest actor σε μια δραματική σειρά και ο Nick Offerman κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο guest actor σε δραματική σειρά. Οι ηθοποιοί έπαιξαν τον φίλο της Ellie Riley και τον Bill αντίστοιχα. Η Ellie Riley είπε: "Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου" αμέσως μετά την νίκη της. "Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο ταξίδι μου και με υποστήριξαν. Ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω η Riley. Είμαι για πάντα υπόχρεη και ήταν τιμή μου".
Ο Offerman δήλωσε: «Φίλοι μου, είχα την τύχη να λάβω ένα πολύ ωραίο φτερωτό ειδώλιο του βραβείου Emmy χθες το βράδυ για τη δουλειά μου ως Bill στο The Last of Us που έγραψε ο Craig Mazin, συνδημιουργός της σειράς. Είναι δύσκολο να το καταλάβω πλήρως γιατί ο ρόλος ήταν σε μια άρρηκτη συνεργασία με τον υπέροχο Murray Bartlet, οπότε εύχομαι να είχαν δύο τρόπαια να δώσουν. Χωρίς τον Frank, ο Bill δεν αξίζει».
vengeance!ellie is coming .
pic.twitter.com/G4Wi8yz2Uv
— tony (@joeIsmillers)
January 7, 2024
Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ολόκληρη την ομιλία του, στην οποία χαρακτήρισε το σενάριο για το επεισόδιό του το καλύτερο που του είχαν δώσει ποτέ.
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στον Καναδά. Τα κλιπ της ηθοποιού της Ellie, Bella Rasmey, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζοντας την ερμηνεύτρια να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στο γυμναστήριο.
Η δεύτερη σεζόν του Last of Us αναμένεται να προβληθεί το 2025.
Διαβάστε περισσότερα για τον τραυματισμό του...Joel (Pedro Pascal).