Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Last of Us

More
22 May 2023 18:02 #271097 by Nikos Georgopoulos
Η παραγωγή δεν προχωράει λόγω απεργίας

Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του The Last of Us δεν προχωράει καθώς το εργατικό σωματείο σεναριογράφων Αμερικής έχει κηρύξει απεργία, η οποία επηρεάζει και την σειρά.
Η δεύτερη σεζόν θα γυριστεί και αυτή στον Καναδά. Ο παραγωγός Craig Mazin έχει κάνει στο παρελθόν γνωστά τα συναισθήματά του για την απεργία της WGA και είναι υποστηρικτής του κινήματος. O Mazin δήλωσε τους LA Times ότι θυμάται τι είχε γίνει στις απεργίες σεναριογράφων το 2007 αλλά ότι εκείνο ήταν διαφορετική υπόθεση και ότι πλέον "ακόμα και οι εταιρείες καταλαβαίνουν σε ένα θεμελιώδες επίπεδο ότι τα έχουν σκατώσει όλα. Μόλις ανατινάξατε τα θεμέλια του σπιτιού σας και τώρα το όλο κτίριο καταρρέει γύρω σας. Ξέρουν ότι πρέπει να το φτιάξουν κι αυτοί... Νομίζω ότι αυτή είναι μια από εκείνες τις φορές που ακόμη και οι εταιρείες ξέρουν".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2023 11:11 #272544 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά The Last of Us μπορεί να κρατήσει από 3 ως 5 σεζόν

Σύμφωνα με τον showrunner της.

Ο συνδημιουργός κα showrunner της σειράς The Last of Us Craig Mazin μίλησε σε συνέντευξή του για το μέλλον της σειράς και για το ποια μπορεί να είναι η συνολική διάρκειά της.

Αρχικά δήλωσε ότι η δεύτερη σεζόν δεν θα έχει ούτε 9 επεισόδια, όπως η πρώτη, ούτε 10, όπως είναι το αναμενόμενο. Παλαιότερα είχε δηλώσει ότι η σειρά θα έχει μάλλον 4 σεζόν, τώρα δήλωσε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να καταλήξει να είναι 3 ή πέντε. Αλλά το 4 δείχνει καλός αριθμός. Λόγω της ιστορίας που λέμε, κάποιες σεζόν θα χρειαστούν περισσότερα επεισόδια και κάποιες άλλες λιγότερα."

Ο Mazin πρόσθεσε: "Μόλις έχει ολοκληρωθεί, ο τρόπος που το σκεφτήκαμε θα είναι ξεκάθαρος. Δεν ξέρω αν κάποια σεζόν θα έχει τον ίδιο αριθμό επεισοδίων με κάποια άλλη. Αλλά ο αριθμός δεν είναι σημαντικός. Το σημαντικό είναι όταν φτάνουμε στο τέλος μία σεζόν να σκεφτόμαστε ότι ήταν καλή. Ο ίδιος επίσης μίλησε για το The Last of Us Part II και επιβεβαίωσε ότι δεν θα χώραγε σε μία σεζόν. Μιλώντας επίσης για την δεύτερη σεζόν ο Mazin μίλησε για τον χαρακτήρα της Abby: Η Abby ήταν ο πρώτος ρόλος που θέλαμε να αναλάβουμε. Έχουμε ένα καλό ιστορικό, όπου ανακοινώνουμε τους ηθοποιούς και ο κόσμος απορεί, πράγμα που μάλλον θα συνεχίσει. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν, όμως θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει ως τώρα, το ίδιο και το κοινό και η Ακαδημία."

More
02 Sep 2023 02:12 #272748 by Nikos Georgopoulos
Neil Druckmann: "Έτοιμη να ξεκινήσει η Season 2...όταν λήξουν οι απεργίες!"

Ο Neil Druckmann δήλωσε για την Season 2 του The Last of Us: "Την έχουμε σχεδιάσει και τα γυρίσματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν όταν λήξουν οι απεργίες". Όσο για το video game The Last of Us: Part 3, είπε: "Δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ο υπεύθυνος επικοινωνιών θα με πετσοκόψει".

More
08 Sep 2023 10:09 #272808 by Nikos Georgopoulos
Casting για την Abby

Η Shannon Berry (The Wilds, Hunters), δήλωσε για τον ρόλο της Abby στη The Last of Us: Season 2 ότι ακούει πολλούς "να λένε ότι μοιάζω με την Abby και νομίζω ότι έχουν δίκιο". Μετά διέγραψε το tweet της, κάτι...αρκετά ύποπτο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι αυτή θα υποδυθεί τον ρόλο της Abby στη Season 2;
Τα γυρίσματα θα συνεχίσουν όταν θα σταματήσουν οι απεργίες στο Hollywood από τους ηθοποιούς, για θέματα αντικατάστασής του με την τεχνολογία AI.

More
04 Nov 2023 10:15 #273451 by Nikos Georgopoulos
Η παραγωγή θα συνεχίσει στις αρχές του 2024

Ο Casey Bloys, content chief των HBO και Max, δήλωσε στο Variety ότι η παραγωγή της Season 2 θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024. Αυτό βέβαια θα είναι επιβεβαιωμένο 100% και θα εξαρτηθεί από την απεργία των ηθοποιών. Ίσως ο Bloys να γνωρίζει την έκβαση της απεργίας. Για να δούμε.

More
24 Nov 2023 01:00 #273596 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία γυρισμάτων

Ο Casey Bloys, content chief των HBO και Max, δήλωσε ότι τα γυρίσματα για την season 2 της σειράς The Last of Us θα ξεκινήσουν στις 7 Ιανουαρίου 2024. Βέβαια η Season 2 αναμένεται να ξεκινήσει το νωρίτερο το 2025.

More
03 Dec 2023 18:23 #273749 by Nikos Georgopoulos
"Δεν θα είναι τόσο καλή όσο η Season 1"

Η Bella Ramsey δήλωσε πως φοβάται ότι "Η Season 2 δεν θα είναι τόσο καλή όσο η Season 1".
Πρόσθεσε τουλάχιστον τα εξής: "Έχω μεγάλη πίστη στους δημιουργούς. Και νομίζω ότι είναι εκπληκτικοί. Οπότε νομίζω ότι θα τα πάμε υπέροχα, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε". Είπε ακόμη ότι θα ήθελε να παίξει στο μέλλον "έναν κακό, όπως ο Joker"!

More
08 Dec 2023 03:48 #273801 by Nikos Georgopoulos
Προβολή το 2025

Το HBO επιβεβαίωσε ότι η Season 2 της σειράς The Last of Us θα προβληθεί και επίσημα το 2025.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

Ο συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin είχε επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο, αλλά λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος τους Pedro Pascal, αναβλήθηκαν για ένα μήνα.

More
10 Jan 2024 10:38 #274576 by Nikos Georgopoulos
O Pedro Pascal τραυματίστηκε

Ο Pedro Pascal χτύπησε το χέρι του, πως παρατηρήσατε από βίντεο στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες.
Ο τραυματισμός δεν έγινε σε γύρισμα. Απλά έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του. Θα χειρουργηθεί αυτό το μήνα και είπε ότι θα είναι έτοιμος για τα γυρίσματα της Season 2 του The Last of Us. Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου.

"It can happen to anybody."

Pedro Pascal, who showed up to the Golden Globes red carpet with his arm in a sling, said his injury was caused by a fall. pic.twitter.com/ZpLgrNeXWI

— The Associated Press (@AP) January 8, 2024

More
12 Jan 2024 10:39 #274601 by Nikos Georgopoulos
Η σειρά The Last of Us κέρδισε 8 βραβεία Emmy

Τα δύο αφορούσαν guest actors.

Η σειρά The Last of Us του HBO κέρδισε 8 βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού guest actor για τον Bill του Nick Offerman.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο Survival Action-Adventure Naughty Dog, κέρδισε βραβεία για picture editing, main title design, prosthetic makeup, sound editing, sound mixing, και visual effects.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Storm Reid (@stormreid)

Επιπλέον, η Storm Reid κέρδισε το βραβείο για ως καλύτερη guest actor σε μια δραματική σειρά και ο Nick Offerman κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο guest actor σε δραματική σειρά. Οι ηθοποιοί έπαιξαν τον φίλο της Ellie Riley και τον Bill αντίστοιχα. Η Ellie Riley είπε: "Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου" αμέσως μετά την νίκη της. "Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο ταξίδι μου και με υποστήριξαν. Ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω η Riley. Είμαι για πάντα υπόχρεη και ήταν τιμή μου". 

Ο Offerman δήλωσε: «Φίλοι μου, είχα την τύχη να λάβω ένα πολύ ωραίο φτερωτό ειδώλιο του βραβείου Emmy χθες το βράδυ για τη δουλειά μου ως Bill στο The Last of Us που έγραψε ο Craig Mazin, συνδημιουργός της σειράς. Είναι δύσκολο να το καταλάβω πλήρως γιατί ο ρόλος ήταν σε μια άρρηκτη συνεργασία με τον υπέροχο Murray Bartlet, οπότε εύχομαι να είχαν δύο τρόπαια να δώσουν. Χωρίς τον Frank, ο Bill δεν αξίζει».

vengeance!ellie is coming . pic.twitter.com/G4Wi8yz2Uv

— tony (@joeIsmillers) January 7, 2024

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ολόκληρη την ομιλία του, στην οποία χαρακτήρισε το σενάριο για το επεισόδιό του το καλύτερο που του είχαν δώσει ποτέ.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στον Καναδά. Τα κλιπ της ηθοποιού της Ellie, Bella Rasmey, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζοντας την ερμηνεύτρια να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στο γυμναστήριο.

Η δεύτερη σεζόν του Last of Us αναμένεται να προβληθεί το 2025.

Διαβάστε περισσότερα για τον τραυματισμό του...Joel (Pedro Pascal).