Ολοκληρώθηκε η παραγωγή του πρώτου επεισοδίου
Φαίνεται ότι η παραγωγή από το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του HBO, The Last of Us, ολοκληρώθηκε. Ο σκηνοθέτης Kantemir Balagov έκανε την σχετική ανακοίνωση μέσω Instagram.
Συγκεκριμένα στο post αναφέρει: "Η δουλειά μου εδώ τελείωσε. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία με σκαμπανεβάσματα. Στέλνω την αγάπη μου στην ομάδα και ειδικά σε αυτούς τους ανθρώπους", είπε, παραθέτοντας μερικούς συναδέλφους του από την παραγωγή, συμπεριλαμβανομένου και του Neil Druckmann της Naughty Dog.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kantemir Balagov (@kantemir_balag)
Το The Last of Us είναι μια σειρά straight-to-series, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να γυριστεί ένα επεισόδιο πιλότος. Έτσι, το επεισόδιο θα είναι έτοιμο για όταν γίνει διαθέσιμη και η υπόλοιπη σειρά. Ο Balagov σκηνοθέτησε την πρεμιέρα της σεζόν, ενώ οι σκηνοθέτες Jasmila Zbanic και Ali Abbasi έχουν επίσης επιλεγεί για να σκηνοθετήσουν κάποια από τα επόμενα επεισόδια στην πρώτη σεζόν.
Η Naughty Dog ίσως ετοιμάζει το The Last of Us 3 ή πιθανώς μια νέα IP, ως επόμενο παιχνίδι. Στο πιο κοντινό μέλλον, η Naughty Dog αναπτύσσει ένα αυτόνομο multiplayer game του Last of Us. Σε άλλες ειδήσεις, ένα πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Naughty Dog εργάζεται επίσης σε ένα
remake
του Last of Us για το PS5.