RaspK_FOG\ wrote: Όπως έχω ξαναγράψει, τα Robotech ΕίΝΑΙ αμερικάνικα. Αν θες τη γιαπωνέζικη σειρά πάνω στην οποία πάτησαν, θα ψάξεις για τα Macross. Επίσης, το Robotech σαν σειρά ήταν αμάγαλμα των 3 σειρών Super Dimensional Fortress Macross, Super Dimensional Cavalry Southern Cross, και Genesis Climber Mospeada, όλες της ίδιας εταιρίας, μόνο που κανονικά είναι ασύνδετες.
Ενταξει, τα εχουμε πει εκατο φορες δεν ειμαστε και ασχετοι. Αλλα να ξερεις οτι την συγκεκριμενη σειρα την λένε manga. Οι δημιουργοι έκαναν και το warcraft που επισης το θεωρούν manga.
Αυτο που είπα εγω είναι πως ειναι κατι ενδιαμεσο, οτι το σχεδιο δεν μοιαζει στα manga απλως φέρνει λίγο. Επειδη, εχω πολλα x-men, iron-man κλπ κλπ είδα ομοιοτητες.
Παντως το robotech ειναι american adaptation και οχι αμερικανικο manga. Μονταζ εκαναν οι ανθρωποι, δεν ειναι διαφορετικο στο σχεδιο για να λες " μα ειναι αμερικανικο το robotech"
Ούτε καν το anime Robotech (ναι το αμερικανικο) δεν θυμιζει. Διαφορετικοι χαρακτηρες, χαλια μαχες, μονο τα χρωματα μου αρεσαν (προσωπικες απόψεις)
ΥΓ. ξερεις μηπςσ που μπορω να βρω macross?? ειναι στα αγγλικα ή μονο στα ιαπωνικα δεδομενου οτι στα αγγλικα εχουν το αντιστοιχο robotech??