Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Manga

More
02 Sep 2012 20:33 #111779 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Άστα να πάνε!!! Είδα 400!!!!! επεισόδια και ακόμα τελειωμό δεν έχει!!!!!! Όχι ότι είναι κακό αλλά δεν έχω και χρόνο πλέον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2014 13:51 #146192 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Mέχρι το επεισόδιο 547 έχω δει όλη τη σειρά 3 φορες (one piece) :P . Και είμαστε ήδη στο 651..
Πάντως όσοι δεν έχετε διαβάσει Berserk καιρός να το κάνετε!!! (άσχετα αν βγαίνει όποτε νάνε νέο chapter)

More
06 Nov 2014 14:56 #151704 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Tίτλοι τέλους για το Naruto, βγήκαν τα 2 τελευταία chapters

More
10 Nov 2014 00:18 #151893 by Stelios
Replied by Stelios on topic Manga
KA***ΒΛΑ το τελευταιο ναρουτο... bolt θεος... διαβαστε το σπερνει...

More
08 Feb 2017 10:57 - 08 Feb 2017 11:00 #193562 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Διαβάζω το Vagabond το οποίο θεωρώ από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει. Έχει και ιστορικά στοιχεία μέσα, σχεδόν όλα είναι από πραγματικά γεγονότα. Ακολουθεί τη ζωή του Shinmen Takezou, περισσότερο γνωστού στη παγκόσμια ιστορία ως Musashi Miyamoto.

To One Piece το παράτησα εδώ και μήνες γιατί με κούρασε πολύ. Θα περιμένω να βγουν πολλά chapter να το διαβάσω μαζικά.

Το Attack on Titan αν και μου αρέσει πήρε μια τροπή που μάλλον δεν θα του βγει σε καλό, ελπίζω να μην ισχύουν οι θεωρίες που δημιουργήθηκαν μετά τα τελευταία chapter. Βάζω σε spoiler το τι εννοώ για όσους το έχουν διαβάσει.

Warning: Spoiler!
Last edit: 08 Feb 2017 11:00 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
16 May 2017 09:14 #198470 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ξεκίνησα να διαβάζω το Berserk. Εδώ και αρκετά χρόνια το είχα υπόψιν αλλά με αποθάρρυνε η υπερβολική βία και κάποια σκηνικά με βιασμούς τα οποία προσωπικά δεν αντέχω αλλά έκανα τη καρδιά μου πέτρα και το ξεκίνησα. Αν και γεμάτο υπέρμετρη βία το setup του και το character development μέχρι στιγμής είναι επικό. Το έχω φτάσει εκεί που ο Guts είναι μέλος των Hawk και επιτίθενται στο απόρθητο και καλά κάστρο.

More
07 Jun 2017 11:53 #199498 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έφτασα το Berserk στο πιο πρόσφατο chapter (350) Είναι πραγματικά από τα καλύτερα πράγματα που έχω διαβάσει, είτε manga, είτε βιβλίο. Η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι το μεγάλο highlight και η γενικότερη θεματολογία επική. Η υπέρμετρη βία ναι μεν είναι λίγο κάπως, για μένα τουλάχιστον, αλλά σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό σχεδιασμό δίνει πολύ δυνατά σκηνικά και αγωνία. Must read για όσους διαβάζουν manga. Πραγματικά μοναδικό. Ένα αρνητικό έχει μόνο, ο Miura είναι χειρότερος και από τον G.R.R.Martin στην καθυστέρηση.

Επίσης ξεκίνησα το Dorohedoro, ένα πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο manga.

More
17 Jul 2017 18:05 - 17 Jul 2017 18:06 #202223 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα το manga του Soul Eater το οποίο είχα αφήσει λίγο πριν το τέλος(chapter 90κατι) κάπου το 2013 πριν μπω στρατό. Ε εντάξει δεν ήταν και τόσο καλό. Είχε τη φάση του βέβαια. Το conclusion του δεν ήταν και ότι καλύτερο για μένα. Αυτό που κρατάω είναι οι υπέροχοι και διασκεδαστικοί χαρακτήρες.
Last edit: 17 Jul 2017 18:06 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
26 Jul 2017 13:52 #202932 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic Manga
Ώραιοι και διασκεδαστικοί χαρακτήρες,καλό το manga,αλλά το anime μας στεναχώρησε..

More
07 Sep 2017 10:45 #205054 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To anime ήταν καλό μέχρι ένα σημείο, το conclusion του δεν μου άρεσε.