Τρία χρόνια από την τελευταία ανανέωση της λίστας. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Κάποιες σειρές ολοκληρώθηκαν (Full Metal Alchemist και No Bra) και κάποια τα άφησα για διαφόρους λόγους. Έκανα μια προσπάθεια να θυμηθώ σειρές και λόγους και τους παραθέτω από κάτω.
1) Naruto (up to date)
2) Full Metal Alchemist (Completed)
3) Vampire Knight (chapter 50, βαρέθηκα... Έχει καταντήσει γελοίο)
4) Elfen Lied (Completed)
5) Bleach (Το παράτησα στο τελευταίο arc με τους Quincy αν και με ψήνει ένας φίλος να το ξαναπιάσω)
6) Death Note (Completed)
7) No Bra (Completed)
Phantom Wizard (Completed)
9) Claymore (Το άφησα στο 123 γιατί ένας μήνας ανά τεύχος είναι βάρβαρο. Θέλω να το ξαναπιάσω από την αρχή κάποια στιγμή)
10) Record of Fallen Vampire (Δεν θυμάμαι καθόλου το λόγο που το άφησα αυτό, ούτε σε ποιο τεύχος. Η ιστορία γαμούσε πάντως οπότε πρέπει να το ξαναπιάσω)
11) Fairy Tail (up to date)
12) Samurai Deeper Kyo (και αυτό κάπου στο 100+ νομίζω το παράτησα, γιατί έπεσε στην περίοδο που το λιώσιμο με manga κόπηκε μαχαίρι και συνέχιζα μόνο ongoing σειρές. Πρέπει να το ξαναπιάσω όλο από την αρχή γιατί άξιζε τρελά)
Επίσης από σειρές θέλω να πιάσω κάποια στιγμή τα 07-Ghost (μου άρεσε πάρα πολύ το anime και θέλω να δω τη συνέχεια της ιστορίας) και Vinland Saga, ένα manga με vikings.