Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
10 May 2016 15:27 #181111 by Vasilis96
Υπαρχει κανα site που να αναλυει το τι γινεται απλα και περιεκτικα?Απο οτι εχω ξαναγραψει εχω χαθει.Βλεπω την σειρα εδω και 4-5 χρονια χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια με αποτελεσμα να μην θυμαμαι καταστασεις και να μην μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο στοχος του καθε χαρακτηρα.

Piece.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2016 23:54 #181140 by Πιέρρος Φουστέρης

Vasilis96 wrote: Υπαρχει κανα site που να αναλυει το τι γινεται απλα και περιεκτικα?Απο οτι εχω ξαναγραψει εχω χαθει.Βλεπω την σειρα εδω και 4-5 χρονια χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια με αποτελεσμα να μην θυμαμαι καταστασεις και να μην μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο στοχος του καθε χαρακτηρα.

Piece.

Εγώ, από πάντα, χρησιμοποιούσα το IMDb για το οτιδήποτε ήθελα να δω σχετικά με ταινίες, σειρές κτλ. Μπορείς να δεις αν θα σε καλύψει εδώ . Αλλιώς, μπορείς να Googleάρεις "Game of Thrones Episode Summaries" και να διαβάσεις τις περιλήψεις των επεισοδίων.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 May 2016 15:07 #181169 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Vasilis96 wrote: Υπαρχει κανα site που να αναλυει το τι γινεται απλα και περιεκτικα?Απο οτι εχω ξαναγραψει εχω χαθει.Βλεπω την σειρα εδω και 4-5 χρονια χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια με αποτελεσμα να μην θυμαμαι καταστασεις και να μην μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο στοχος του καθε χαρακτηρα.

Piece.

Ξανά δες τα από την αρχή με την ησυχία σου. Δυστυχώς το κενό ενός χρόνου της κάθε σεζόν είναι ένα μειονέκτημα για αρκετούς. Τώρα από την άλλη μπορείς να μπεις wiki αλλά το καλύτερο είναι τα ξανά δεις σιγά σιγά ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα. Το να βλέπεις αποτυπώνεται καλύτερα από το διάβασμα σε site που μπορεί να γράφει γενικότητες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
12 May 2016 00:30 - 12 May 2016 00:37 #181202 by Blood Prince
Είδα και το τρίτο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones στο οποίο είχαμε εξελίξεις με σημαντικότερες αυτές που ακολουθούν :

Warning: Spoiler!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 May 2016 00:37 by Blood Prince.

More
12 May 2016 09:18 #181205 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μικροδάχτυλος confirmed για το επόμενο επεισόδιο από ότι είδα.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
18 May 2016 01:24 - 18 May 2016 01:25 #181462 by Βασιλης Γαλανος
Καλο και το επομενο επισοδειο.Μολις εβλεπα το τελος του επισοδειου βεβαια σκεφτομουν μονο οτι ειχαν ξεμεινει απο ιδεες και ειπαν απλα"go to 1".Οπως και να εχει,ωραια η εξελιξη της πλοκης.Μικροδαχτυλος για αλλη μια φορα θεος και προσωπικος αγαπημενος χαρακτηρας :P

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 18 May 2016 01:25 by Βασιλης Γαλανος.

More
18 May 2016 10:29 #181469 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ δε το περίμενα καθόλου αυτό στο τέλος, περίμενα ότι κάτι θα έκανε αλλά όχι αυτό. Τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε μια γραμμή για μεγάλη μάχη. Τον Ραμσευ δεν τον βλέπω καλά, θα την φάει από πολλές μεριές τώρα.

More
18 May 2016 17:01 - 18 May 2016 17:04 #181481 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Shikabane_Hime7 wrote: Τον Ραμσευ δεν τον βλέπω καλά, θα την φάει από πολλές μεριές τώρα.

Να πεθάνουνε, ΑΙΣΧΡΟΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ
Κλείνουν το Castle Black, κλείνουν και τον τάφο τους!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 18 May 2016 17:04 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 May 2016 20:18 - 18 May 2016 20:19 #181482 by 001
Replied by 001 on topic Game of Thrones (TV series)
Χαριτωμένο το τελευταίο, επιτέλους αρχίζω να συμπαθώ Arya (aka "cunt") και Daenerys (aka "cunt 2"). Βέβαια εδώ συμπαθώ και Gordon Ramsay Bolton. Ο Γιαννάκης έχει γίνει λίγοτερο cheesy ή μου φαίνεται; Still a cuck though.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Last edit: 18 May 2016 20:19 by 001. Reason: typo

More
19 May 2016 09:37 #181500 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Domine Non Es Dignus wrote: Χαριτωμένο το τελευταίο, επιτέλους αρχίζω να συμπαθώ Arya (aka "cunt") και Daenerys (aka "cunt 2"). Βέβαια εδώ συμπαθώ και Gordon Ramsay Bolton. Ο Γιαννάκης έχει γίνει λίγοτερο cheesy ή μου φαίνεται; Still a cuck though.

Δεν ξέρω αν διαβάζεις τα βιβλία αλλά η Ντενέρυς έχει απίστευτα βαρετά κεφάλαια, γενικά δεν την μπορούσα καθόλου μετά το θάνατο του Ντόγκο. Με αυτό που έκανε στο επεισόδειο πάντως πήρε αρκετά + . Ελπίζω επιτέλους να κοιτάξει να γυρίσει στο Γουέστερος αν όχι τώρα πότε;