Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
03 May 2016 00:11 #180844 by Βασιλης Γαλανος
Μπορει,δεν τα εχω διαβασει,αλλα μου το ειχε πει πολλες φορες και με πολλη σιγουρια.Αλλα αν δεν ειναι στα βιβλια τοτε δεν φανταζομαι απο που μπορει να το ειχε καταλαβει.Μπορω να μαθω βεβαια.Αν και πολυς κοσμος το ειχε δει να ερχετε και γενικα συζητιοταν .

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2016 00:41 #180845 by Νικόλαος Ζαρκαδας
χιονια στο καμπαναριο

More
03 May 2016 01:15 #180846 by Νικολής Ασημάκης
Στα βιβλία τελειώνει όπως η προηγούμενη σεζόν. Ο μόνος λόγος της σιγουριάς έγκειται στο γεγονός ότι και ο ίδιος ο συγγραφέας ψιλοπρομόταρε το χαρακτήρα για πιο "πρωταγωνιστή" (κακώς, κατά τη γνώμη μου). Κατά τ'άλλα, στα βιβλία δεν έχουμε ιδέα πως θα συνεχιστεί, αν θα είναι ίδιο με εδώ, ελαφρώς παραλλαγμένο ή καμία σχέση.

More
03 May 2016 09:54 #180850 by Βασίλης
ωραιο το δευτερο επεισοδιο....

More
03 May 2016 23:55 - 04 May 2016 00:28 #180875 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα και το 52 επεισόδιο..η σημαντικότερη σκηνή ήταν στο τέλος όπου :

Warning

Warning: Spoiler!

Επίσης είχαμε και άλλα σημαντικά γεγονότα που ξεχώρισα όπως :

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 May 2016 00:28 by Blood Prince.

More
10 May 2016 11:01 #181097 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μου άρεσε το 3ο επεισόδιο, ετοίμασε το έδαφος για να γίνουν αρκετές εξελίξεις σε διάφορους χαρακτήρες. Η σκηνή στο tower of joy αν και λίγο αλλαγμένη ήταν αρκετά καλή. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν την όποια αποκάλυψη έχει να γίνει.

More
10 May 2016 13:22 #181101 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Μου άρεσε το 3ο επεισόδιο, ετοίμασε το έδαφος για να γίνουν αρκετές εξελίξεις σε διάφορους χαρακτήρες. Η σκηνή στο tower of joy αν και λίγο αλλαγμένη ήταν αρκετά καλή. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν την όποια αποκάλυψη έχει να γίνει.

Εγώ ελπίζω όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη να είναι μέσα σε spoiler..χθες κατέβασα το το 53 επεισόδιο και θα το δω σήμερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 May 2016 13:42 - 10 May 2016 13:52 #181105 by Βασιλης Γαλανος
Καλο και το τριτο επεισοδειο.Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 10 May 2016 13:52 by Blood Prince.

More
10 May 2016 13:46 #181106 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Μου άρεσε το 3ο επεισόδιο, ετοίμασε το έδαφος για να γίνουν αρκετές εξελίξεις σε διάφορους χαρακτήρες. Η σκηνή στο tower of joy αν και λίγο αλλαγμένη ήταν αρκετά καλή. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν την όποια αποκάλυψη έχει να γίνει.

Εγώ ελπίζω όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη να είναι μέσα σε spoiler..χθες κατέβασα το το 53 επεισόδιο και θα το δω σήμερα.

Ε το ότι θα έδειχνε την σκηνή στο Tower of Joy το ξέραμε από το τρειλερ οπότε δεν ήταν σπόιλερ. Υποθέτω ότι θα δείξει στο 5ο επεισόδιο τι έγινε στον πύργο. Ελπίζω να έχει και άλλα flashback μέσω τον οραμάτων του Μπραν πχ με τρελο-Βασιλιά και τέτοια.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
10 May 2016 14:02 #181107 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Καλο και το τριτο επεισοδειο.Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι

Αυτός που γράφεις στο σποιλερ νομίζω θα τον δείξει πολύ σύντομα, κάπου το διάβασα γιατί και άλλη είχαν την ίδια απορία με σένα.