Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
14 Jul 2016 17:13 #184326 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Επικό το 10 επεισόδιο, από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ποτέ σε σειρά, αν όχι το καλύτερο. Τρομερή η μουσική στην αρχή!
Η έβδομη σεζόν θα αργήσει να έρθει, λένε ότι θα βγει μετά τον Αύγουστο του 2017. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν Νοέμβρη του 2016. Αυτό ίσως γίνεται για να δώσουν χρόνο στον Μάρτιν να τελειώσει το 6ο βιβλίο, αλλά έτσι και αλλιώς και να το βγάλει σύντομα, το 7ο θα αργήσουμε να το δούμε και θα έχει τελειώσει ήδη η σειρά. Ίσως θέλουν να δώσουν και περισσότερη βάση στα επεισόδια μιας και θα είναι λιγότερα και φτάνουμε και στο τέλος.

Το είχα διαβάσει και εγώ σε κάποιο site πως θα αργήσει να βγεί η έβδομη σεζόν.Αλλά ο λόγος είναι πως απο την έβδομη σεζόν έρχεται χειμώνας στην σειρά και θα πρέπει το κλίμα να είναι μουντό και στις φωτεινότερες περιοχές όπως στο King Landing.Αυτό φυσικά μπορεί να επιτευχθεί και μέσω εφέ αλλά διάβασα πως αν το κλίμα είναι και στην πραγματικότητα μουντό,θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.Επίσης έχω διαβάσει πως η σειρά θα κρατήσει άλλες δύο σεζόν ακόμα και η κάθε σεζόν θα έχει λιγότερα απο 10 επεισόδια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2016 21:54 - 19 Jul 2016 21:56 #184833 by Blood Prince
Summer is Coming -- Ποιος χειμώνας τώρα ;

Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO ανακοίνωσε επίσημα ότι θα υπάρχουν μόνο επτά επεισόδια στον 7ο κύκλο του «Game of Thrones», ο οποίος θα ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο πραγματοποιώντας πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί θέλουν να περιμένουν μέχρι ο καιρός να είναι κατάλληλος.

«Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο “Game of Thrones”, οι παραγωγοί David Benioff και o D.B. Weiss θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη, η σειρά θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι», δήλωσε ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού του τηλεοπτικού δικτύου.

Το HBO δεν προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά αναφέρει πως προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2017. Επίσης, επιβεβαιωθήκαν συγκεκριμένες τοποθεσίες γυρισμάτων στην Ισπανία - Σεβίλλη, Κάθερες, Αλμοδοβάρ Ντελ Ριο, Ζουμαία, και Μπερμέο. Η παραγωγή θα βασιστεί στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.

Τέλος, οι εκτελεστικοί παραγωγοί του 7ου κύκλου, μαζί με τους David Benioff και D.B. Weiss, θα είναι οι Carolyn Strauss, Frank Doelger και Bernadette Caulfield.
Προχωρώντας στην τελική ευθεία για το φινάλε της σειράς, και αν ισχύει ότι απομένουν 13 επεισόδια, τότε η 8η σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Jul 2016 21:56 by Blood Prince.

More
23 Jul 2016 13:17 #185093 by Πιέρρος Φουστέρης
Προχθές τελείωσα την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕΙΡΑ και έχω να πω πως νιώθω άσχημα που δεν την είχα ξεκινήσει από πιο πριν. Θα συμφωνήσω με όλους και θα πω πως το 6ο επεισόδιο είναι από τα καλύτερα της σειράς, αν όχι το καλύτερο. Πραγματικά, με έπιασε ταχυπαλμία 1-2 λεπτά πριν κάνει ό,τι έκανε η Cersei, γιατί δεν πίστευα ότι, όντως, θα έκανε κάτι τόσο μεγάλο. Φυσικά, όταν το έκανε, δε μπορούσα να κρατήσω το γέλιο μέσα μου. Όσον αφορά τους χαρακτήρες, δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιον. Το σενάριο (βασισμένο στον απίστευτο George R.R.R.R.R.R.R.R.R. Martin) και η απίστευτη ερμηνεία όλων των ηθοποιών σε κάνει να τους αγαπήσεις (και μισήσεις, ορισμένους) όλους. Αν έπρεπε να διαλέξω, φυσικά και θα διάλεγα τον χαρακτήρα που έχω στην υπογραφή μου, εδώ στο forum. Ο Peter Dinklage ήταν, ανέκαθεν, πάρα πολύ καλός ηθοποιός, αλλά αυτός ο ρόλος νομίζω πως του ταιριάζει γάντι, γιατί είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους που έχει παίξει (κυρίως κωμωδίες). Για άλλη μια φορά, Game of Thrones: I love you. Περιμένω πώς και πώς την 7η σεζόν, γιατί προβλέπεται ΞΥΛΟ!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Jul 2016 16:58 #185108 by 001
Replied by 001 on topic Game of Thrones (TV series)
1 προς 3 πως θα έχουμε πολλά περισσότερα κλισέ τώρα που βασίζονται πιο χαλαρά στα βιβλία.

Αν δεν ψοφήσει Daenerys ή Sansa ή Jaime ή Arya (ή όλοι μαζί, why not), η σειρά είναι οφίσιαλυ sellout, όχι πως δεν είχαν καβαλήσει το hype (aka $$$) train πιο πριν.

:V

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
23 Jul 2016 17:07 #185110 by Στέλλα Γιαννέτα
H σειρά είναι καταπληκτική, ανυπομονώ και εγώ για τη νέα σεζόν.

More
05 Aug 2016 02:20 - 05 Aug 2016 02:54 #185844 by Blood Prince
Δείτε σε βίντεο πως είναι πραγματικά οι δράκοι και άλλες σκηνές χωρίς τα εφέ.Τα πέτυχα πριν λίγο στο youtube και τα βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Aug 2016 02:54 by Blood Prince.

More
31 Mar 2017 10:32 #196319 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δείτε το promo trailer της νέας σεζόν που έρχεται το καλοκαίρι!

More
24 May 2017 11:37 #198838 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέα εικόνα με ημερομηνία της νέας σεζόν!
Attachments:

More
25 May 2017 10:32 #198908 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βγήκε το official τρέιλερ της 7ης σεζόν!