Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
25 Jul 2015 14:06 #166116 by Αλέξανδρος Βουτσάς
Όσο προχωράει αυτή η σειρά γίνετε όλο και καλύτερη. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2016 23:18 #179784 by Blood Prince
btw πρόσφατα βγήκε νέο trailer από την έκτη σεζόν και η επίσημη πρεμιέρα έχει γίνει ήδη στο Los Angeles.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Apr 2016 00:25 - 22 Apr 2016 22:53 #179786 by Τάσος Μαραγκός
Οντως όσο προχωράει γίνεται κ καλύτερη. Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω trailer,δεν θέλω να μάθω τπτ τπτ...χαχα..άντε λίγες μέρες ακόμα...
Last edit: 22 Apr 2016 22:53 by Blood Prince.

More
12 Apr 2016 01:42 - 22 Apr 2016 23:14 #179792 by Βασιλης Γαλανος
Η σειρά όσο πάει και καλυτερεύει αλλά τα επεισόδια της κάθε season είναι εκνευριστικά λίγα. Μα μόνο 10 ; Σε άλλες σειρές είναι από 16 και πάνω. Εχει πολλά να δείξει η σειρά και τα δείχνει με το σταγονόμετρο. Αλλά από την άλλη βέβαια δεν υπάρχουν επεισόδια filler.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 22 Apr 2016 23:14 by Blood Prince.

More
22 Apr 2016 22:43 - 22 Apr 2016 23:09 #180440 by Blood Prince
Ενα πρόσφατο promo video εν όψη του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν της σειράς που θα προβληθεί την Κυριακή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Apr 2016 23:09 by Blood Prince.

More
25 Apr 2016 18:13 #180568 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Ξεκίνησε επιτέλους η 6η σαιζόν! Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
25 Apr 2016 18:42 - 25 Apr 2016 18:54 #180569 by Vasilis96

TheRedWood wrote: Ξεκίνησε επιτέλους η 6η σαιζόν! Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο?

Καλουτσικο..δεν εγινε και τιποτα τρελο.Το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο 5 χρονια εχω χαθει μεσα στις ιστοριες.Δεν ξερω τι σκοπο εχει ο καθε χαρακτηρας...

An arrow in the knee wrote: Η σειρά όσο πάει και καλυτερεύει αλλά τα επεισόδια της κάθε season είναι εκνευριστικά λίγα. Μα μόνο 10 ; Σε άλλες σειρές είναι από 16 και πάνω. Εχει πολλά να δείξει η σειρά και τα δείχνει με το σταγονόμετρο. Αλλά από την άλλη βέβαια δεν υπάρχουν επεισόδια filler.

Να απαντησω και εδω αν και ειναι λιγο παλιοτερο.Τα επεισοδια ειναι λιγα γιατι κοστιζουν περιπου 10εκατομμυρια το ενα για να γυριστουν.Για τον ιδιο ακριβως λογο γινονται και μονο 3 επεισοδια Sherlock σε καθε σεζον. :(
Last edit: 25 Apr 2016 18:54 by Vasilis96.

More
25 Apr 2016 19:45 - 25 Apr 2016 19:49 #180579 by Blood Prince
Εγώ όσο και αν φαίνεται παράξενο δεν έχω δει ακόμα το πρώτο επεισόδιο,οπότε όποιος θέλει να αποκαλύψει στην συνέχεια καλό είναι να βάζει spoilers.Πιστεύω θα'ναι και άλλοι που δεν το έχουν δει ακόμα και δεν θέλουν να μάθουν την πλοκή.Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό αλλά για καλό το λέω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Apr 2016 19:49 by Blood Prince.

More
26 Apr 2016 00:31 #180609 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Vasilis96 wrote: Καλουτσικο..δεν εγινε και τιποτα τρελο.Το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο 5 χρονια εχω χαθει μεσα στις ιστοριες.Δεν ξερω τι σκοπο εχει ο καθε χαρακτηρας...

Δηλάδη δε σε σόκαρε το τέλος του επεισοδίου?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
The following user(s) said Thank You: Vasilis96

More
26 Apr 2016 00:40 #180611 by Vasilis96

TheRedWood wrote:

Vasilis96 wrote: Καλουτσικο..δεν εγινε και τιποτα τρελο.Το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο 5 χρονια εχω χαθει μεσα στις ιστοριες.Δεν ξερω τι σκοπο εχει ο καθε χαρακτηρας...

Δηλάδη δε σε σόκαρε το τέλος του επεισοδίου?

Με εκανες να ξαναβαλω το επεισοδιο...τα παιρνω ολα πισω.Το εκλεισα κανα λεπτο πιο πριν :ohmy: