Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
27 Feb 2018 19:54 #212932 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fallout 3 remake: Capital Wasteland

Ένα ακόμη mod που μεταφέρει τον κόσμο του Fallout 3 στο Fallout 4 κάνει την εμφάνισή του και ονομάζεται Capital Wasteland.

Δείτε το σχετικό gameplay video του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2018 21:51 #213208 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote:

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω τον σκύλο ζωντανό στο Fallout 1; Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να απενεργοποιήσω τις πόρτες στη Mariposa αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά υψηλό το science του χαρακτήρα.

Επίσης, όταν πάω στο ναό, μιλάω με έναν τύπο (γιατρό νομίζω, Lasher τον λένε) και μου δίνει ένα έμβλημα για να πάω να μιλήσω στον άλλο που είναι στον τελευταίο όροφο. Όμως δεν με αφήνουν οι Nightkin να περάσω, επιτίθεντε μόλις με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει να πάω και χωρίς τους υπόλοιπους, αλλά πάλι μου ορμάνε μόλις με βλέπουν στον όροφο. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί; Πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να μου επιτεθούν;

Εάν κάνεις disband τον σκύλο αυτόματα πεθαίνει, οπότε πρόσεχε. Είναι δύσκολο να τον κρατήσεις ζωντανό, στην Maniposa πρέπει να τον κλειδώνεις σε δωμάτια για να προστατευτεί από τους Super Mutants.

Σίγουρα πήγαινε μόνος, χωρίς κανέναν. Μήπως κάποιος από τους followers σου είναι "Followers of the apocalypse;" Πρέπει να τους ξεφορτωθείς, φύγε από το cathedral, πήγαινε στο boneyard και ξανά γύρνα. Πρέπει να φοράς και τις ρόμπες.

Για τον σκύλο δεν μπορώ να τον κάνω disband, δεν είναι όπως ο Ιαν ή οι άλλοι. Όπου πάω ακολουθεί. Γι' αυτό λέω, μήπως γίνεται να απενεργοποιήσω τις πόρτες. Και για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο κινδυνεύει από μένα ο σκύλος μην φάει καμιά αδέσποτη ρουκέτα, παρά από τους εχθρούς xD

Για τον ναό, αυτό που λες πως δουλεύει; Θα πάω να τους αφήσω όλους (εκτός τον σκύλο....) και μετά που θα γυρίσω θα τους βρω εκεί που τους άφησα; Γιατί ήδη τώρα που πάω, τους αφήνω όλους στο ισόγειο, και ανεβαίνω με τις ρόμπες. Μήπως φταίει που σκότωσα την άλλη τη τύπισσα που μου είχε ζητήσει ο Decker;

More
07 Mar 2018 10:26 #213219 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πάνε πολλά χρόνια που το είχα παίξει οπότε δεν τα θυμάμαι καλά. Τον σκύλο προσπάθησε να τον αφήσεις μέσα σε δωμάτιο. Ναι με τις πόρτες σίγουρα πρέπει να γίνεται, το είδα να το λένε ως λύση στο Steam ως απάντηση σε άτομα που είχαν το ίδιο θέμα με σένα. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που τους αφήνεις. Κάνε save και κράτα το ως backup καλού κακού και δοκίμασε το. Για την τύπισσα δεν είμαι σίγουρος, δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Άσε τους, προσπάθησε να κλειδώσεις τον σκύλο και πήγαινε με τις ρόμπες και δες.

More
12 Mar 2018 13:50 #213359 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν γίνεται αυτό με το σκύλο και το δωμάτιο, το δοκίμασα. Μόλις αλλάξεις όροφο, ο σκύλος τηλεμεταφέρεται δίπλα σου. Η μόνη λύση είναι να τον σκοτώσεις.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, βρήκα κάτι mods που υπάρχουν στο nma τα οποία σου επιτρέπουν να δίνεις εντολές στο σκύλο, να παίζεις με καλύτερα γραφικά και διάφορα άλλα. Το πρόβλημα που διάβασα, είναι ότι αν βάλω τo mod που έχει όλα τα patch μαζί, δε θα δουλεύει το save που έχω τώρα. Θα πρέπει να το πάω από την αρχή. Δεν ξέρω μήπως δουλέψει αν τα βάλω χωριστά. Θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να επικοινωνήσω με αυτόν τον Sduibek που είναι και "επικεφαλής" πλέον.

More
12 Mar 2018 17:53 #213367 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν ξέρω γιατί σου γίνεται έτσι, στο Steam σε σχόλια που είδα λένε ότι γίνεται.

More
17 Mar 2018 00:00 #213491 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic Fallout 4
Από ότι είδα στο ίντερνετ προφανώς,το σκυλί πρέπει να το αφήνεις πίσω όταν έχει ζόρια.
*Have him wait outside of super mutant areas. It's the only way not having him split in half by forcefields, melted to goo by plasma, incinerated by laser or otherwise abused by enormous nasty mutants. He's a good fighter, deals high damage but can't take any "non-conventional" damage.*.Με πολλά reload saves ίσως να το καταφέρεις.

Όσο αναφορά τον γιατρό,η ότι σου λέει ο Πάνος,η τα σκάτωσες που έφαγες συγκεκριμένο NPC :P

More
17 Mar 2018 15:29 #213499 by Aνέστης Αδαμίδης
Για να μπορεί όμως να περιμένει, πρέπει να περάσω το mod που το επιτρέπει. Δυστυχώς, λέει ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το save που έχω εάν βάλω το patch. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον δημιουργό του mod μήπως κι έχει βρει λύση.

More
16 Nov 2018 21:39 #220255 by Georgios Kyranis
Replied by Georgios Kyranis on topic Fallout 4
Αμα ξερει καποιος τι παιζει γιατι ειμαι 2 μερες και κανω βολτες
Ειμαι στην αρχη στην αποστολη Clear concord of hostiles
Τους εχω φαει ολους μαζι με το Deathclaw αλλά δεν εχει γινει τιποτα :Angry:
PS4 εκδοση

More
16 Nov 2018 23:09 - 16 Nov 2018 23:10 #220256 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τι εννοείς τους έφαγες όλους; Και τους συμμάχους; Ακολουθάς τον Preston στο Santuary Hills μαζί με τους υπόλοιπους και από κει και πέρα κάνεις ότι θες-πας όπου θες. Αν σου έχει μείνει ακόμα το συγκεκριμένο quest πάει να πει ότι δεν έχεις σκοτώσει όλους τους εχθρούς, υπάρχουν εχθροί και μέσα στο κτίριο που είναι ο Preston.
Last edit: 16 Nov 2018 23:10 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
17 Nov 2018 00:04 #220257 by Georgios Kyranis
Replied by Georgios Kyranis on topic Fallout 4
Σκότωσα ολους τους εχθρους μεσα στο μουσειο, πηρα την power armor, σκοτωσα ολους τους εχθρους που είναι έξω απο το μουσειο και επιτίθενται, μαζι και το Deathclaw
Πηγα και στον υπονομο και τον καθαρησα όλων, εβαλα και το σκυλι να ψαχνει για εχθρους και δεν εχει μεινει τιποτα. Εχει μεινει μια ομαδα 200 μετρα στα δεξια του μουσειου η οποια δεν ειναι κακοι...
Τι κανουμε;