Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
10 Aug 2017 22:20 #203725 by Angel
Replied by Angel on topic Fallout 4
Game of the Year Edition

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Fallout 4 θα έχει την Game of the Year έκδοση που του αξίζει. H νέα έκδοση θα περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι μαζί με τα Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop και Automatron. Ενδέχεται να κυκλοφορήσει και G.O.T.Y. Pip-Boy collector's edition αλλά σε περιορισμένες ποσότητες. Επίσης αυτές οι συλλεκτικές θα είναι αποκλειστικές για Βόρεια Αμερική.

Το Fallout 4: Game of the Year Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2017 19:44 #204280 by Πιέρρος Φουστέρης
Fallout VR: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Bethesda ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα VR games της. Το Fallout VR θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για HTC Vive.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Sep 2017 19:26 #205848 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι δημιουργοί του Fallout: New Vegas επιθυμούν να αναπτύξουν κι άλλο game της σειράς

Οι developers του Fallout: New Vegas σε πρόσφατη τους συνέντευξη δήλωσαν πως θα ήθελαν πάρα πολύ να αναπτύξουν ακόμα ένα Fallout game. Εκ μέρους όλων για την ακρίβεια μίλησε ο Josh Sawyer, σκηνοθέτης του New Vegas, που ισχυρίστηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες τους θέλουν πάρα πολύ να βάλουν το λιθαράκι τους σε ένα ακόμα game της αν μη τι άλλο πετυχημένη σειρά της Bethesda.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω ξανά πάνω στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού Fallout. Ξέρω και δεκάδες άλλους συνεργάτες μου στην Obsidian που έχουν αυτή την επιθυμία και είναι σίγουρα πως αν μας δινόταν η ευκαιρία θα το κάναμε μετά χαράς”.

Και όλα αυτά μας γυρίζουν πίσω στο 2013 όπου ο Feargus Urquhart, διευθύνων σύμβουλος της Obsidian Entertainment είχε δηλώσει: “Νομίζω πως αν χρειαζόταν να φτιάξουμε ένα Fallout: New Vegas 2 ή ένα εντελώς καινούριο Fallout θα το ξεχωρίζαμε από όσα κάνει η Bethesda αυτή τη στιγμή. Θα το κρατούσαμε στην δυτική ακτή επειδή είμαστε δυτικοί. Αυτοί είναι ανατολικοί επομένως βγάζει νόημα. Και φυσικά χρειαζόμαστε και μια ενδιαφέρουσα περιοχή. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ένα Fallout L.A. (Los Angeles). Θα ήταν ενδιαφέρον και διαφορετικό. Ίσως να θύμιζε και λίγο Walking Dead.

More
20 Oct 2017 13:00 #207031 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εκπτώσεις σε διάφορους Fallout τίτλους στο Steam

Το Steam φημίζεται για τις πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές που προσφέρει, ενώ η πιο πρόσφατη ανακοίνωση θα φέρει σίγουρα έντονη χαρά στους fans της σειράς Fallout. Συγκεκριμένα από αυτήν την στιγμή και για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια Fallout από το Steam με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 60%.

Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνουν πλήρη τίτλους Fallout, DLC expansions καθώς και Game of the Year bundles. Πρόκειται για αρκετά καλές ευκαιρίες δεδομένου του ότι σας προσφέρουν σε καλή τιμή τόσο τον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς όσο και τους προηγούμενους.

Αναλυτικά η λίστα με τις εκπτώσεις στη σχετική είδηση.

More
10 Dec 2017 10:50 #209188 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο gameplay video και απαιτήσεις στα PC

Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα gameplay video για το επερχόμενο Fallout 4 VR, ενώ ανακοίνωσε και τις ελάχιστες απαιτήσεις στα PC.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Lead Producer του Fallout 4 που ονομάζεται Andrew Scharf και την Community Manager Jess Finster να παίζουν τα πρώτα στάδια του παιχνιδιού προσφέροντας στο κοινό συμβουλές και ενημερώνουν για τον χειρισμό του.

Πέραν όμως από το βίντεο αυτό, η Bethesda ανακοίνωσε και τις προϋποθέσεις που οφείλουν να πληρούν οι υπολογιστές σας προκειμένου να μπορείτε να παίξετε το Fallout 4 VR.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
- Λειτουργικό σύστημα Windows: 7/8/10 (65-bit)
- Επεξεργαστής: Intel Core i5-4590 ή AMD FX 8350 ή καλύτερος
- 8GB RAM
- Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 1070/AMD RX Vega 56 ή καλύτερη
- 30GB χώρο στον σκληρό δίσκο

Προτεινόμενες απαιτήσεις:
- Λειτουργικό σύστημα Windows: 7/8/10 (65-bit)
- Επεξεργαστής: Intel Core i7-6700K ή AMD Ryzen 5 1600X
- 16GB RAM
- Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 1080/AMD RX Vega 64
- 30GB χώρο στον σκληρό δίσκο

Το Fallout 4 VR θα κυκλοφορήσει μέσα στις 12 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για PC μέσω HTC Vive.

More
25 Dec 2017 04:24 #210516 by Angel
Replied by Angel on topic Fallout 4
Fallout 3 και Fallout: New Vegas στο Fallout 4

Δύο νέα βίντεο από mods έκαναν την εμφάνισή τους για το Fallout 4 αυτές τις ημέρες. Ενσωματώνουν τον κόσμο του Fallout 3 και του Fallout: New Vegas στο παιχνίδι και είναι τελείως διαφορετικά από το mod του Sir_Bumfrey_Diggles.

Το πρώτο αφορά το Fallout 3 και βρίσκεται ακόμη σε pre-alpha στάδιο καθώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Το δεύτερο mod είναι η ενσωμάτων του Fallout: New Vegas στο Fallout 4, αυτή τη φορά από άλλο modder. Δείτε το παρακάτω

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
22 Jan 2018 16:48 #211676 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Capital Wasteland mod

Μια ομάδα από modders στοχεύει στην δημιουργία του Fallout 4: The Capital Wasteland, ενός mod που αποτελεί στην ουσία remaster του Fallout 3.

Το project αυτό βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη όπως ανακοινώθηκε από τους δημιουργούς του και μάλιστα είναι ολοκληρωμένο κατά 40%. Η προσπάθειά τους είναι στην ουσία το να κάνουν ένα remaster του Fallout 3 χρησιμοποιώντας την μηχανή γραφικών του Fallout 4. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής φαίνεται εντυπωσιακό αν κρίνουμε από τα screenshots και το σχετικό βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο modder nafnaf95 δήλωσε: “H δουλειά συνεχίζεται στην Vault 101. Oι Junders Plunker και Nuldel δουλεύουν ασταμάτητα ώστε να παραδώσουν σύντομα όλα όσα χρειάζονται οι level designers”. Επίσης γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα τελειώσει σύντομα ωστόσο επιθυμούν να ενημερώνουν συνεχώς τους fans για την πρόοδό τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Fallout 4: The Capital Watelands κάντε κλικ εδώ.

More
31 Jan 2018 23:08 #212049 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Η Bethesda ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη έως και την Κυριακή θα μπορείτε να δοκιμάσετε το Fallout 4 στα PC εντελώς δωρεάν, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα bundles σε έκπτωση.

Από την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 του μήνα θα μπορείτε να κατεβάσετε για δοκιμή το Fallout 4, ενώ το παιχνίδι θα βρίσκεται σε 33% έκπτωση. Επίσης θα μπορείτε να αγοράσετε το Season Pass του παιχνιδιού στη μισή τιμή, ενώ το μπορείτε να αποκτήσετε και με 40% έκπτωση την Game of the Year Edition.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα προσφορών:

Fallout 4 Core Game (33% έκπτωση)
Fallout 4 G.O.T.Y. (40% έκπτωση)
Fallout 4: Automatron (40% έκπτωση)
Fallout 4: Contraption Workshop (40% έκπτωση)
Fallout 4: Far Harbor (40% έκπτωση)
Fallout 4: Nuka-World (40% έκπτωση)
Fallout 4: Vault-Tec Workshop (40% έκπτωση)
Fallout 4: Wasteland Workshop (40% έκπτωση)
Fallout 4 Season Pass (50% έκπτωση)

More
20 Feb 2018 14:22 #212670 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω τον σκύλο ζωντανό στο Fallout 1; Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να απενεργοποιήσω τις πόρτες στη Mariposa αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά υψηλό το science του χαρακτήρα.

Επίσης, όταν πάω στο ναό, μιλάω με έναν τύπο (γιατρό νομίζω, Lasher τον λένε) και μου δίνει ένα έμβλημα για να πάω να μιλήσω στον άλλο που είναι στον τελευταίο όροφο. Όμως δεν με αφήνουν οι Nightkin να περάσω, επιτίθεντε μόλις με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει να πάω και χωρίς τους υπόλοιπους, αλλά πάλι μου ορμάνε μόλις με βλέπουν στον όροφο. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί; Πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να μου επιτεθούν;

More
27 Feb 2018 19:52 #212930 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω τον σκύλο ζωντανό στο Fallout 1; Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να απενεργοποιήσω τις πόρτες στη Mariposa αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά υψηλό το science του χαρακτήρα.

Επίσης, όταν πάω στο ναό, μιλάω με έναν τύπο (γιατρό νομίζω, Lasher τον λένε) και μου δίνει ένα έμβλημα για να πάω να μιλήσω στον άλλο που είναι στον τελευταίο όροφο. Όμως δεν με αφήνουν οι Nightkin να περάσω, επιτίθεντε μόλις με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει να πάω και χωρίς τους υπόλοιπους, αλλά πάλι μου ορμάνε μόλις με βλέπουν στον όροφο. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί; Πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να μου επιτεθούν;

Εάν κάνεις disband τον σκύλο αυτόματα πεθαίνει, οπότε πρόσεχε. Είναι δύσκολο να τον κρατήσεις ζωντανό, στην Maniposa πρέπει να τον κλειδώνεις σε δωμάτια για να προστατευτεί από τους Super Mutants.

Σίγουρα πήγαινε μόνος, χωρίς κανέναν. Μήπως κάποιος από τους followers σου είναι "Followers of the apocalypse;" Πρέπει να τους ξεφορτωθείς, φύγε από το cathedral, πήγαινε στο boneyard και ξανά γύρνα. Πρέπει να φοράς και τις ρόμπες.