Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher

More
02 Jul 2010 16:37 #74798 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Nikolis wrote: Και εγώ ουδέτερος έμεινα. Από τη μια τη Scoia'tael δεν την πάω από το βιβλίο, δεν μου αρέσει η λογική τους, από την άλλη το τάγμα είναι όντως φανατίλα. Είχε και καλύτερη sex card αν έμενες ουδέτερος :P Και επίσης ουδέτερος πιστεύω θα έμενε και ο Geralt, τουλάχιστον αυτά άφησε να εννοηθούν στο Blood of Elves (το μόνο που έχω διαβάσει)

To Last Wish είναι το πρώτο, που έχει και το κομμάτι απο το παιχνίδι (το μικρό ένθετο απο την Enhanced Edition).

Συμφωνω όμως πως το Blood of Elves είναι γμτ. και τώρα ψάχνω το επόμενο και δεν το βρίσκω!!!! με την αγωνία θα μείνω!

Σε όλα τα βιβλία ο Geralt πάντα προσπαθεί να κρατήσει ουδετερη στάση και ΠΑΝΤΑ ολοι προσπαθουν να τον εκμεταλευτούν! Οπότε και το παιχίδι είναι πολυ καλο που σου δίνει μεν την δυνατότητα να διαλέξεις, σου αφήνει όμως και την αίσθηση ότι έτσι είναι το σωστό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2010 16:55 #74800 by Νικολής Ασημάκης
Και στο τέλος είναι καλύτερο, που λέει πως και οι 2 αποδυναμώθηκαν από τη μάχη και ο βασιλιάς με μια κίνηση επανέκτησε την κυριαρχία. Ενώ στα άλλα 2 η πλευρά που βοήθησες παίρνει το πάνω χέρι και συνεχίζει τις εχθροπραξίες.

More
04 Feb 2011 00:55 #89188 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic The Witcher
Ελπίζω να έχει εθιστικό gameplay.Αν και δεν είμαι και ο πλέον φανατικός του είδους θα το δοκιμάσω την επόμενη εβδομάδα.

More
29 May 2012 19:52 #108477 by eliminator
Replied by eliminator on topic The Witcher
Το Τhe Witcher 1 στις κονσόλες

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αύριο.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες