Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher

More
02 Jul 2008 23:30 #44463 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic The Witcher
Εγώ από την άλλη σαν single player (ΜΟΝΟ) RPGας θεωρό πως μετά τα Baldurs Gate/ Icewind Dale και Neverwinter Nights το The Witcher είναι χαλαρά ότι καλύτερο έχει βγει. Είχα πραγματικά πολύ καιρό να λιώσω τόσο με ένα παιχνίδι. Έμπαιναν έβγαιναν άνθρωποι στο δωμάτιο μου…εγώ εκεί κολλημένος.
Ειδικά η Enhanced Edition που θα βγει τώρα είναι must have για οποίον παίζει RPG

Τώρα για αυτό που λέει ο aposperitis για τα online παιχνίδια…διαφωνώ αρκετά αλλά πραγματικά βαριέμαι τώρα να επεκταθώ :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2008 17:24 #44491 by Esperos
Replied by Esperos on topic The Witcher
Οχι οχι για πες! Αυτα θελουμε για να κανουμε κουβεντα και να παιρνει ζωη το forum, αλλα και να μαθαινουμε και αλλες αποψεις! Ολοι γνωμες λεμε δε λεμε πως ειναι αυτες και τιποτε αλλο, ουτε παρεξηγιομαστε ουτε τιποτα, εγω για παραδειγμα εχω διαφωνησει και κοντραρηστει με το μισο forum δε σημαινει ομως πως δε μιλιεμαι και με τα παιδια, σε κατι αλλο μπορει να συμφωνουμε και να τα λεμε σα καλα φυλαρακια.  
Και για να σε τσιτώσω λίγο ξεκινάω αυτο που μου εκανε εντυπωση στα λογια σου, δε λες για παραδειγμα "συμφωνω με τον Aposperitti αλλα δεν ειναι παντα ετσι, ειναι και αυτη και η αλλη η περιπτωση" αλλα λες "Δε συμφωνω" σκετο αρα δε συμφωνεις καθολου με αυτα που λεω αρα τι εχεις να πεις? Για να δουμε και εμεις οι υπολοιποι αν η γνωμη σου βαδιζει σε σωστες βασεις η το λες απλα για να το πεις!

More
03 Jul 2008 18:17 #44499 by o poutsoklis
Replied by o poutsoklis on topic The Witcher
file aposp,

είναι ανούσιο να νικάω ή να χάνω από κάτι που είναι σαφές ότι υπολογίζει περοσότερα πράγματα από εμένα, ακόμα και όταν βάλεις κάτι στο Low για να το περάσεις έιναι σα να λες "ναι τώρα θέλω να παἰξω με εναν χαζὀ συμπαίκτη και να νικήσω!" Εμένα μου αρέσει η ανθρώπινη πρόκληση, να ξέρω πως αυτός που θα με "καθαρίσει" και θα του κατεβάζω αράδες απο καντίλια είναι ένας σαν και εμένα που παίζει στο pc του και μάλιστα θα δει αυτά που θα του σούρο, δε θα τα πω τσάμπα. Περιττό να πω η χαρά και η ικανοποίηση όταν εγώ "καθαρίζω" μερικούς και ξέρω πως τους έχω αναστατώσει!!! Ε αυτά ρε παιδία δεν αλλάζονται....τι

More
03 Jul 2008 18:53 #44501 by Esperos
Καταρχας καλος ηρθες μιας και ειχα να σε "δω" αρκετο καιρο! :lol:

Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω μαζι σου και λεω σε γενικες γιατι αφου δεν εχεις παιξει ποτε ΜΜΟ αρα δε ξερεις και πως ειναι στο βαθος του, για παραδειγμα τα raids στο wow οχι μονο αγγιζουν αλλα μπορω να πω πως ειναι και καλυτερα απο τα single player σε ατμοσφαιρα αλλα και σαν εμπειρια (raids=dungeons). Δεν ειναι τα ΜΜΟ μονο σκοτωσε τον διπλα σου, για την ακριβεια ειναι σα να παιζεις ενα single player rpg παιχνιδι σε ολους τους τομεις μονο που αντι για την μοναδικοτητα του εαυτου σου εχεις και αλους 10000 που αν θες τους κανεις συμαχους η εχθρους σου. Τωρα ολα αυτα απαιτουν καποια συντηρηση, οι servers δεν ειναι αθανατοι, το παιχνιδι καποιος το παρακολουθει για να κυλουν ολα ρολοι ολοι αυτοι δε πρεπει να πληρωθουν? Αρα ερχεται και η συνδρομη...
Τωρα για ολα τα υπολοιπα που λες θα συμφωνησω απολυτα ,μαζι σου μονο που το καψιμο δεν εχει να κανει μονο με τα ΜΜΟ αλλα με οπιοδηποτε παιχνιδι, εχω φιλους που τερματισαν το Medal gear solid το καινουργιο σε 2 μερες γιατι ηταν μικρο ειπαν και εχω και φιλους που παιζουν conan 2 ωριτσες την ημερα, παν μετρον αριστον που ελεγαν και οι αρχαιοι, σε ολα ομως!

More
03 Jul 2008 19:08 #44505 by o poutsoklis
Replied by o poutsoklis on topic The Witcher

Καταρχας καλος ηρθες μιας και ειχα να σε "δω" αρκετο καιρο! Laughing

kalws sas brhka my friend! omws, aurio feugw gia diakopes kai meta pali e3wteriko.
prin ta xristougenna logika 8a 3anaer8w gia liges meres, opote 8a 3anakanw catch up!
giortes me blepw na ka8omai e3w pantws...

Τωρα ολα αυτα απαιτουν καποια συντηρηση, οι servers δεν ειναι αθανατοι, το παιχνιδι καποιος το παρακολουθει για να κυλουν ολα ρολοι ολοι αυτοι δε πρεπει να πληρωθουν? Αρα ερχεται και η συνδρομη...

basika, se asiatikes xwres (opws kina, korea) den uparxei sundromh. ekei de sunthrountai oi servers?
auto ginetai epeidh exoun na antagwnistoun tous asiates (bl. ncsoft) pou bgazoun ta mmos me to tsoubali KAI ta exoun XWRIS sundromh!
stis alles xwres giati prepei na uparxei discrimination oson afora th xrewsh? sou aresei na se diaxwrizoun (esu eisai eurwpaios: plhrwse || esu eisai koreaths: einai tzampa)?

γιατι αφου δεν εχεις παιξει ποτε ΜΜΟ αρα δε ξερεις και πως ειναι στο βαθος του, για παραδειγμα τα raids στο wow οχι μονο αγγιζουν αλλα μπορω να πω πως ειναι και καλυτερα απο τα single player σε ατμοσφαιρα αλλα και σαν εμπειρια (raids=dungeons). Δεν ειναι τα ΜΜΟ μονο σκοτωσε τον διπλα σου, για την ακριβεια ειναι σα να παιζεις ενα single player rpg παιχνιδι σε ολους τους τομεις μονο που αντι για την μοναδικοτητα του εαυτου σου εχεις και αλους 10000 που αν θες τους κανεις συμαχους η αλιως εχθρους σου.

re file, den 3erw pws ta kataferneis, alla den mporw na diafwnhsw se auta pou les!!!
pragmatika, den exw kapoio epixeirhma enantia sta parapanw. simply, o,ti les isxuei!

εχω και φιλους που παιζουν conan 2 ωριτσες την ημερα, παν μετρον αριστον που ελεγαν και οι αρχαιοι, σε ολα ομως!

+1

poutsoklis -- united force... blazon stone

More
03 Jul 2008 19:22 #44506 by Esperos
Αδελφε αυτο που ειπες οτι οι Ασιατες δεν πληρωνουν συνδρωμη δε το ξερα...οχι ρε γαμωτο και σε αυτο μας πιασανε μ@λ@κες ε οχι ρε γαμωτο μου ελεος πια

More
03 Jul 2008 22:45 #44513 by Gabriel
Replied by Gabriel on topic The Witcher
sto wow apla ipirxe i idea na to kanoune free stin kina alla den apla plironoune me ora ekei opos sta net kafe

More
13 Sep 2008 21:52 #47036 by Νικολής Ασημάκης
Ένα videoclip για τους μέταλ φαν του Witcher

Sword of the Witcher - Vader

[youtube]
[/youtube]

More
19 Feb 2009 17:18 #50675 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Χαιρετω τους φίλους του Witcher αν και θα επρεπε να το ονομασετε αλλιως το ποστ γιατι μονο για το παιχνιδι δεν είπατε! Εγω πηρα την Enhanced edition και ομολογω πως ειχα να νιώσω έτσι απο την εποχη του ΠΡΩΤΟΥ Βαλδούρη!!!! Με βιβλία, και ενα σωρο αλλα συμπράγκαλα, όπως το βιβλιο με την ιστορια εξάπτουν το ενδιαφέρον και σίγουρα προσθέτουν πολλα σε αυτο που λεμε εμπειρία! Μου θύμισαν τις παλιές εποχές.

More
19 Feb 2009 17:36 #50678 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα δεν μου σηκώνει το pc το παιχνίδι! Και το δοκίμασα σε ένα νετ καφέ και πορώθηκα! Κρίμα... :(