Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher

More
02 Oct 2009 16:35 #61971 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic The Witcher

Nikolis wrote: Δείτε το πρώτο trailer του The Witcher 2: Assassins of Kings.

[youtube:2aifvzfm]

[/youtube:2aifvzfm]

Αυτό είναι leaked version.. Με ανακοίνωση που έβγαλε η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού το τελικό παιχνίδι θα έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με ότι παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο video....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2009 19:55 #61980 by Νικολής Ασημάκης
Αφού το λέει και κάτω αριστερά στο βίντεο: "Alpha" δηλαδή alpha version. Μέχρι την τελική έχουμε καιρό.

More
02 Oct 2009 20:39 #61981 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
ελπίζω να μην βιαστούν να το κυκλοφορήσουν.

3 μήνες έπαιζα την enhanced edition προσπαθώντας να βρω τα πάντα. Πολλαπλά saves για να δω όλα τα σπαθιά που έχει και μπορείς να πάρεις. Τι αντίκτυπο είχαν σημαντικές αποφάσεις κλπ.
Μου άρεσε πάρα πολύ και το όλο concept του παιχνιδιού.
Δεν μου αρεσε που γενικά δεν είχε item και loot. Λιγα όπλα, και τα καλά τα κέρδιζες απο αποστελές ή τα έφτιαχνες εσύ. Απο πανοπλίες τίποτα το ιδιαίτερο, εκτος απο την σπέσιαλ που παίρνεις στο τέλος.
Βέβαια τα παραπάνω είναι λογικά αν σκεφτούμε την φύση των Witcher όπως παρουσιάζονται στο παιχνίδι.

Για να μην μακρυγορώ, περιμένω πως και πως το νέο Witcher

More
03 Oct 2009 02:00 #61988 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic The Witcher

Nikolis wrote: Αφού το λέει και κάτω αριστερά στο βίντεο: "Alpha" δηλαδή alpha version. Μέχρι την τελική έχουμε καιρό.

Ναι.. Το όλο παράδοξο της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι η εν λόγω εταιρία δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο video τόσο νωρίς...
Πράγμα που όλως περιέργως συνέβη.. :P

More
06 Oct 2009 01:23 #62058 by Μιχάλης Σπίγγος
Ώς συνήθως.....
Το θέμα είναι όμως ότι θα βγεί.Αυτο αρκεί.

More
07 Nov 2009 21:15 #64360 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic The Witcher
Ρε τι λέμε τώρα. Όταν τελειωσα το Witcher ήθελα οπωσδήποτε κι άλλο. Επειδή δεν άντεχα το τερμάτισα άλλη μια φορά και όταν βγήκε και η Enhanced άλλη μια όπου εκεί και εγώ προσπάθησα να κάνω τα πάντα από quest. Αν και δεν πρωτοτύπησα πήγα ξανά με Flaming Rose. Αυτά τα elf δεν τα μπορώ με tpt :P

Τέσπα αυτή η εισαγωγή ήταν απλά για να πω πως από τότε περιμένω πως και πως ένα Witcher 2 μιας και όπως είχα πει σε προηγούμενο post

μετά τα Baldurs Gate/ Icewind Dale και Neverwinter Nights το The Witcher είναι χαλαρά ότι καλύτερο έχει βγει. Είχα πραγματικά πολύ καιρό να λιώσω τόσο με ένα παιχνίδι

Αντε να δουμε και το Dragon Age

More
28 Nov 2009 09:26 #65762 by Νικολής Ασημάκης
Δεν ξέρω για εσάς αλλά το νέο στυλάκι του Geralt (κοτσίδα) καθώς και η νέα φωνή, που φαίνεται στο trailer με χαλάει κάπως.

More
29 Jun 2010 00:31 #74597 by Νικολής Ασημάκης
Ντάξει, ντάξει. Πήρα νέο pc, το έκαψα και μόλις το τερμάτησα. Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι ποίημα. Χαλαρά το καλύτερο RPG που έχω παίξει ποτέ (Dragon Age included). Όπως έλεγε και λεζάντα σε ένα άρθρο για το παιχνίδι που είχα διαβάσει κάποτε "Στο Witcher δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, μόνο ένα απέραντο γκρίζο" Πραγματικά αυτή η καινοτομία στο παιχνίδι, να δείχνουν αναλυτικά τις συνέπειες των πράξεών σου καθώς και να μην μπορείς να καταλάβεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο επειδή όλοι για τον εαυτό τους είναι καλοί, μου άρεσε τρελά. Είχε μέσα κάποιες από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πήρα ποτέ σε RPG. Αριστούργημα.

More
30 Jun 2010 09:00 #74687 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ο κόσμος του παιχνιδιού γενικα είναι καταπληκτικός και καθόλου παιδαριώδες. Διάβασα και τα 2 πρώτα βιβλία του, πολύ καλύτερα απο πολλά salvatore :Ρ

Έγω πάντως πήρα την ουδέτερη στάση γιατί τών flaming rose μου ακούγετε πολύ φανατίλα!!
Για τα elf είναι πιο δύσκολο γενικά και υπάρχουν δυο σημεία που καθορίζουν το αν μπορείς να πάρεις το μέρος τους. Ειδικά στην αρχή με την επίθεση των Scoitel

More
30 Jun 2010 15:52 #74695 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ ουδέτερος έμεινα. Από τη μια τη Scoia'tael δεν την πάω από το βιβλίο, δεν μου αρέσει η λογική τους, από την άλλη το τάγμα είναι όντως φανατίλα. Είχε και καλύτερη sex card αν έμενες ουδέτερος :P Και επίσης ουδέτερος πιστεύω θα έμενε και ο Geralt, τουλάχιστον αυτά άφησε να εννοηθούν στο Blood of Elves (το μόνο που έχω διαβάσει)