Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher

More
22 Nov 2007 14:19 #38913 by Esperos
The Witcher was created by Esperos
Ένα παιχνίδι με πανέμορφα γραφικά δε θα μπορούσε να μη χάνει απο κάτι άλλο! Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2007 15:25 #38914 by Νικολής Ασημάκης
Ώπα! Πως το έπαθες και ξεκόλλησες από τα MMO; Μπορώ να ελπίζω στη σωτηρία σου από την νόσο αυτή η μπα;

More
22 Nov 2007 16:00 #38920 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic The Witcher
haha :lol:

More
22 Nov 2007 16:10 #38922 by Esperos
Replied by Esperos on topic The Witcher
ΧΑΧΑ και ΧΑ!
Ποιος σου είπε ανόητο παιδάριον ότι ξεκολησα? Απλά έγραψα ενα review άλλο το ένα άλλο το άλλο!

More
22 Nov 2007 17:03 #38925 by Νικολής Ασημάκης
Δεν θα έγραφα post αν απλώς έγραφες το review. Αφορμή μου έδωσε το ΤΙ έγραψες μέσα σε αυτό. Κυρίως ο επίλογος.

More
22 Nov 2007 17:11 #38926 by Esperos
Αυτά είναι πιασάρικα κόλπα για να ψαρόνετε εσείς! Αφού θέλετε να παίζετε single player τουλάχιστον να σας χρυσόνο το χάπι!

More
22 Nov 2007 20:55 #38936 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί ρε; Δεν είναι τόσο χάλια τα single player ώστε να τα αποκαλείς χάπι (δηλαδή αηδία για τους περισσότερους)

More
23 Nov 2007 12:25 #38949 by Esperos
Mετά τα ΜΜΟ δεν υπάρχει λόγος να πάιζω πια με κόντρα το pc....είναι ανούσιο να νικάω ή να χάνω από κάτι που είναι σαφές ότι υπολογίζει περοσότερα πράγματα από εμένα, ακόμα και όταν βάλεις κάτι στο Low για να το περάσεις έιναι σα να λες "ναι τώρα θέλω να παἰξω με εναν χαζὀ συμπαίκτη και να νικήσω!" Εμένα μου αρέσει η ανθρώπινη πρόκληση, να ξέρω πως αυτός που θα με "καθαρίσει" και θα του κατεβάζω αράδες απο καντίλια είναι ένας σαν και εμένα που παίζει στο pc του και μάλιστα θα δει αυτά που θα του σούρο, δε θα τα πω τσάμπα. Περιττό να πω η χαρά και η ικανοποίηση όταν εγώ "καθαρίζω" μερικούς και ξέρω πως τους έχω αναστατώσει!!! Ε αυτά ρε παιδία δεν αλλάζονται....τι

More
10 Jun 2008 13:31 #43415 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά το έπαιξε κανείς για να μας πει τη γνώμη του;

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Jun 2008 17:58 #43430 by a Guest
Replied by a Guest on topic The Witcher
Το είχα παίξει όταν πρωτοβγήκε,και,όπως συμβαίνει με όλα τα παιχνίδια εδώ και καιρό το βαρέθηκα.
Δεν είναι άσχημο,έχει πρωτότυπο σύστημα μάχης,ωραία γραφικά και ενδιαφέρουσα ιστορία.
Πάνω κάτω ισχύουν αυτά που λέει το review.