Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Elder Scrolls VI

More
27 Apr 2022 00:16 #263682 by Nikos Georgopoulos
Διαθέσιμα από σήμερα μαζί με το Wolfenstein: Enemy Territory

Τα The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls II: Daggerfall, αλλά και το Wolfenstein: Enemy Territory, είναι διαθέσιμα από σήμερα 26 Απριλίου στο Steam και μάλιστα δωρεάν! Ο λόγος είναι το κλείσιμο του Bethesda launcher.
Κατεβάστε δωρεάν το Elder Scrolls: Arena .

Κατεβάστε δωρεάν το Elder Scrolls II: Daggerfall .

Κατεβάστε δωρεάν το Wolfenstein: Enemy Territory .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2022 00:48 #263688 by Nikos Georgopoulos

Τα The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls II: Daggerfall, αλλά και το Wolfenstein: Enemy Territory, είναι διαθέσιμα από σήμερα 26 Απριλίου στο Steam και μάλιστα δωρεάν! Ο λόγος είναι το κλείσιμο του Bethesda launcher.

More
27 Apr 2022 01:19 #263694 by Nikos Georgopoulos

More
27 Apr 2022 18:10 #263704 by Απόστολος Μητσακούλης
Αν και δν ξέρω αν θα τα παίξω τώρα, θα τα πάρω μιας και είναι δωρεάν.

More
27 Apr 2022 20:24 #263711 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Elder Scrolls VI

Αν και δν ξέρω αν θα τα παίξω τώρα, θα τα πάρω μιας και είναι δωρεάν.

Εγώ όχι, δεν πάει να με παρακαλάνε αν κάτι δεν με ενδιαφέρει, δεν το παίρνω, πως να το κάνουμε....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Jun 2022 00:44 #265037 by Nikos Georgopoulos
Gaming γιαγιά Shirley Curry: "Η Bethesda να βιαστεί, θέλω να παίξω το Elder Scrolls 6 πριν πεθάνω!"

Μπορεί να παίξει ενδιάμεσα και το Starfield.

Η Shirley Curry ή αλλιώς η πιο γνωστή γιαγιά των gamers στο YouTube, δήλωσε ότι θέλει να παίξει το The Elder Scrolls VI...πριν πεθάνει!

Η Curry είναι σήμερα 86 ετών και έχει ένα εκατομμύριο followers στο YouTube! Έχει γεννηθεί στις 2 Απριλίου 1936. Παίζει Skyrim από το 2015 (τότε ήταν 79). Μάλιστα έγινε follower στο Skyrim μέσω mod που φτιάχτηκε. Το θέμα της όμως είναι ότι με το Starfield να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει και με το The Elder Scrolls VI να ακολουθεί...μετά το Starfield, έχει αρχίσει να αγχώνεται για το αν θα προλάβει να παίξει το The Elder Scrolls VI...πριν μας αποχαιρετήσει για πάντα.

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στην έκθεση PAX East, η Curry ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον Todd Howard αν ήταν παρών.«Θα του ζητούσα να μου δώσει ένα ωραίο παιχνίδι και θα του ζητούσα να βιαστεί και να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Skyrim 6.» Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. «Θέλω να το παίξω πριν πεθάνω», πρόσθεσε, και γέλασε μαζί με το κοινό.

Η Curry είπε επίσης ότι θα ήθελε να δει περισσότερα "ανατριχιαστικά πράγματα" στο The Elder Scrolls 6. «Απλώς δεν είμαι χαρούμενη που προσπαθώ να βρω τρομακτικά παιχνίδια και θέλω ένα τέτοιο», είπε. Η Curry εξέφρασε στο πάνελ για άλλη μια φορά την έκπληξή της που είναι τόσο διάσημη. «Δεν περίμενα να είναι τόσο γεμάτη η αίθουσα, περίμενα να είναι η μισή», λέει στο πλήθος στην αρχή του πάνελ. 

Εν τω μεταξύ, όταν πρόκειται για το Starfield, η Curry είπε ότι δεν ήξερε αν θα το έπαιζε ή όχι. «Θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βγει και να δω πώς είναι».

More
24 Nov 2022 23:05 #267715 by Nikos Georgopoulos
Microsoft: "Το The Elder Scrolls 6 είναι ένα video game μεσαίου βεληνεκούς"

Είπε προσπαθώντας να πείσει για την εξαγορά της Activision!

Η Microsoft προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ολοένα και πιο χαμηλά σε σχέση με την Sony, προκειμένου οι επιτροπές ανταγωνισμού να εγκρίνουν την εξαγορά της Activision Blizzard από την ίδια.

Μετά από την δήλωση ότι η Sony έχει καλύτερα exclusives από αυτήν (σ.σ. που έχει αλλά μέχρι σήμερα, τα επόμενα χρόνια όπως πάει ποιος ξέρει), τώρα η Microsoft δήλωσε ότι "το The Elder Scrolls VI είναι παιχνίδι μεσαίου βεληνεκούς"!

Η δήλωση προέρχεται από την απάντηση της Microsoft σε μια μελέτη από το τμήμα Ανταγωνισμού και Αρχής Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο προσπαθεί να αποφασίσει εάν η εξαγορά της Activision Blizzard από τον τεχνολογικό γίγαντα είναι υγιής για την αγορά των games.

Οι αποφάσεις σχετικά με games μεσαίου μεγέθους δεν αποτελούν απόδειξη των κινήτρων της Microsoft καθώς το θέμα που έχει προκύψει αφορά το Call of Duty. Η Microsoft ονομάζει συγκεκριμένα το The Elder Scrolls 6 – προσδιορίζοντάς το ως παράδειγμα ενός από τους μεσαίου μεγέθους τίτλους της. Λάβετε υπόψη ότι ακολουθεί κάποια ασαφής γλώσσα χάρη στη νομική φύση του εγγράφου: "Τίτλοι όπως το Elder Scrolls 6 (το οποίο δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το [αναδιαγραφή] με την τελευταία δόση της σειράς να κυκλοφορεί το 2011), καθώς και άλλοι μελλοντικοί τίτλοι, δεν θα συνεπάγονται την παραίτηση της Microsoft από [αναδιαγραφή] $ ετησίως εσόδων από πελάτες του PlayStation ή απομάκρυνση του δικαιώματος [αναδιαγραφή] εκατομμυρίων MAU στο PlayStation".

More
16 Feb 2023 10:19 #269733 by Nikos Georgopoulos
Elder Scrolls 6: AI που μιμείται την φωνή του Todd Howard λέει ότι "θα κάνετε sex με NPCs"

Κάτι που θα θέλαμε ούτως ή άλλως.

Ο YouTuber Noisia χρησιμοποίησε AI το οποίο μιμείται την φωνή του Todd Howard, παραγωγού της σειράς Elder Scrolls της Bethesda. Τον έβαλε λοιπόν να πει διάφορα...πικάντικα πράγματα για το Elder Scrolls 6 σε ένα αστείο βίντεο.

Στο βίντεο που θα δείτε ή μάλλον...θα ακούσετε, υπάρχει ηχητικό απόσπασμα. Το βίντεο από το πουθενά έχει

Ο YouTuber έβαλε το AI του Howard να πει στην αρχή για τα physics του γυναικειου στήθους, αλλά και για το σεξ με NPCs. Είπε μάλιστα ότι οι modders ήταν πάντοτε πηγή έμπνευσης για την Bethesda. Σχετικά με τις σκηνές σεξ, το AI είπε: "Το Elder Scrolls 6 θα έχει animated σκηνές με voice acting και με 16 φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια στα γυμνά σημεία του χαρακτήρα του παίκτη και των NPCs. Τα γυναικεία αιδοία θα έχουν πλήρη μοντέλα και render, όπως λέει: "μέχρι και τον τράχηλο της μήτρας, σε βαθμό που δεν έχετε ξαναδεί σε προηγούμενα games μας".

Το AI του Howard λέει ότι θα υπάρχει skill tree με perks που αφορούν στάσεις του σεξ. Επίσης, ο Howard λέει ότι "Θέλουμε να νιώθετε κάθε ίντσα".  Το βίντεο συνοδεύεται με ψεύτικα χειροκροτήματα και γέλια από το κοινό. Στο τέλος ο Howard λέει παράλληλα ότι θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου 2023, κάτι που δυστυχώς θα είναι το μεγαλύτερο ψέμα από όλα.

Το Elder Scrolls VI θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X/S.

More
14 Jun 2023 09:59 #271581 by Nikos Georgopoulos
Μπορεί να είναι το τελευταίο του Todd Howard

Ο Todd Howard, game director της σειράς The Elder Scrolls, δήλωσε ότι το Elder Scrolls 6 μπορεί να είναι το τελευταίο Elder Scrolls για το οποίο θα δουλέψει. Συγκεκριμένα ο Howard δήλωσε: "Κάνοντας τις μαθηματικές πράξεις, βλέπω ότι δεν γίνομαι νεότερος. Πόσο καιρό παίζει ο κόσμος Elder Scrolls; Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο Elder Scrolls το οποίο θα φτιάξω. Δεν ξέρω".
Διαβάστε το review του Elder Scrolls V: Skyrim από το GameWorld.

More
17 Jun 2023 13:03 #271649 by Nikos Georgopoulos
Η γιαγιά του Skyrim, Shirley Curry, δεν θα είναι NPC στο Starfield, ούτε θα το παίξει

[img][/img]

"Bethesda με τσέχασες".

Η Shirley Curry, η πιο γνωστή YouTuber μεγαλύτερης ηλικίας στον κόσμο και NPC στο Skyrim, δεν θα είναι NPC και στο Starfield.

Η 87χρονη Skyrim Grandma, δήλωσε: «Δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί μου για να είμαι στο Starfield, οπότε δεν είμαι. Επίσης, δεν θα το παίξω ποτέ», 

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Starfield Direct, η Bethesda έκανε αναφορά σε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Grandma, οδηγώντας σε εικασίες ότι η Curry μπορεί να εμφανίζεται στο παιχνίδι. Αν και, όπως είπε το GamesRadar, η Curry είπε, "Κάποια που την λένε "γιαγιά" μπορεί να είναι απλώς ένα νεύμα ότι είμαι εγώ... κάτι που θα ήταν όμορφο."

Η Curry ξεκίνησε το κανάλι της στο YouTube το 2011 και αφού ανέβασε το πρώτο της βίντεο στο Skyrim το 2015, η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη. Αυτό οδήγησε στο nickname της «Skyrim Grandma». Αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια subscribers στο YouTube και εξακολουθεί να ανεβάζει βίντεο με το Skyrim μέχρι σήμερα. Το 2017, η Curry έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ ως η γηραιότερη streamer

Αν και η Curry δεν θα παίξει το Starfield, περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του The Elder Scrolls VI. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει. Ελπίζουμε να προλάβει να το παίξει, κάτι που άλλωστε έχει δηλώσει και η ίδια!