Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloodborne

More
22 Sep 2018 02:50 - 22 Sep 2018 02:59 #218969 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bloodborne
Ειλικρινά ρωτάω χωρίς πλάκα και χωρίς να θέλω να το παίξω και ο πιο ικανός Gamer.....το Bloodborne θεωρείται δύσκολο παιχνίδι ;

Για το DLC The old hunters θα συμφωνήσω με το review του Gameworld πως απαιτείται να έχω υψηλό Level τουλάχιστον 65 αν και εγώ έφτασα Level 68 χαλαρά....κάτι που σημαίνει πως για μένα δεν θεωρείται υψηλό το Level........αλλά το να κερδίζω το BOSS Shadow of Yharnam έβδομο boss στο παιχνίδι και τρίτο υποχρεωτικό boss χαλαρά και στην δεύτερη προσπάθεια χωρίς να ιδρώσω καθόλου ενώ παράλληλα και ο δρόμος πρός στο Boss να είναι μια βόλτα στο πάρκο δεν το περίμενα.Με ένα απλό τρέξιμο προσπερνάω όλους τους αντιπάλους.

Το Dark Souls 2 Scholar of the first sin ειλικρινά μιλάω,ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Με την ευκαιρία ανεβάζω και άλλες εικόνες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 22 Sep 2018 02:59 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2018 15:27 - 29 Sep 2018 15:29 #219092 by Blood Prince
Μέχρι τώρα πίστευα λόγω της φήμης που υπήρχε πως το Depth 4 στο Chalice Dungeon είναι τρομερά δύσκολο !

Χθές τερμάτισα το Depth 3 και ενώ ακόμα είμαι στο NG και έχοντας κερδίσει μόνο τρία υποχρεωτικά bosses στο παιχνίδι,συνέχισα για Depth 4 απο περιέργεια να δω τι γίνεται.

Επαθα πλάκα για άλλη μια φορά ! Οχι μόνο η τοποθεσία Ailing Loran Chalice είναι η αγαπημένη μου γιατί έχει πολλούς λυκάνθρωπους αλλά και γιατί αποτελεί το καλύτερο μέρος για Farming,

Μέσα σε 10-15 λεπτά από 130 Level έφτασα 135........

Οπότε το συμπέρασμα είναι πως αν δεν το παίξουμε εμείς οι ίδιοι το παιχνίδι δεν μπορούμε προκαταβολικά να ξέρουμε αν είναι δύσκολο ή όχι.

Το Platinum τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νόμιζα αλλά το ακριβώς αντίθετο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Sep 2018 15:29 by Blood Prince.

More
01 Oct 2018 10:35 - 01 Oct 2018 12:13 #219122 by Blood Prince
Λοιπόν δεν βρήκα αντίστοιχο topic για τα δυσκολότερα boss fight οπότε θα ξαναποστάρω εδώ. :P

Αφησα βέβαια και σχόλιο στο άρθρο με το θεματικό περιεχόμενο που ήθελα.

Χθες κέρδισα και τον περίφημο Martyr Logarius στην πρώτη προσπάθεια αλλά και ολοκλήρωσα και το quest
Warning: Spoiler!
το οποίο θεωρείται από τα δυσκολότερα.

Για το δυσκολότερο ίσως boss στο παιχνίδι για μένα αν και πάλι είναι beatable θα μπορούσα να πω το Abhorrent Beast στο Depth 4 και Depth 5 των Chalice Dungeons.

Ανεβάζω και κάποιες άλλες φωτό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Oct 2018 12:13 by Blood Prince.

More
04 Feb 2019 22:01 - 04 Feb 2019 22:03 #222891 by Blood Prince
Λοιπόν παίδες...ενώ έχω ολοκληρώσει όλο σχεδόν το game (δεν το ολοκληρώνω όλο καθώς θα μεταβώ αυτόματα στο NG+ κάτι που δεν θέλω),δεν έχω παίξει το DLC καθώς ασχολούμαι με τα Chalice Dungeons.Η διαφορά είναι πως αν ανταπεξέρχομαι στα Chalice Dungeons depth 4 και ειδικά Cursed το DLC θα φαίνεται εύκολο συγκριτικά.

Πάντως από τους χαρακτήρες στο Bloodborne γουστάρω αρκετά την Lady Maria όπως και την Firekeeper στο Dark Souls 3 η οποία αποτελεί η καλύτερη διαφήμιση του τίτλου κατ'εμε όπως και η Lady Friede.

Θα ήθελα να υπήρχε και αντίστοιχο topic με τους χαρακτήρες που γουστάρουμε από videogames αλλά δεν έχω βρεί εώς τώρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Feb 2019 22:03 by Blood Prince.

More
06 Feb 2019 22:42 - 06 Feb 2019 22:48 #222936 by Blood Prince
Ρε παιδιά ειλικρινά ρωτάω,το expansion pack του Bloodborne είναι δύσκολο ; Γιατί πρίν λίγο έκανα πάρτυ απέναντι στον Lundwig και τον κέρδισα πρώτη προσπάθεια χωρίς να ιδρώσω καθόλου.Ελεος πιά ! Ούτε εγώ το πίστευα με τα περί εφιαλτικής δυσκολίας που διαβάζω στα διάφορα ριβιούζ.

Το Bloodborne είναι πολύ πιο εύκολο από το Crown of the old iron king του Dark Souls 2 Scholar of the first sin.

Ανεβάζω φωτό,για να μην υποθέσουν κάποιοι πως κάνω πλάκα.

Εχω ετοιμάσει και βίντεο το οποίο μπορεί να ανεβάσω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 06 Feb 2019 22:48 by Blood Prince.

More
04 Mar 2019 12:03 - 04 Mar 2019 12:04 #223784 by Blood Prince
Ο Orphan of Kos είναι ένα πολύ εκνευριστικό boss και το μοναδικό boss στο παιχνίδι που μου έχει σπάσει τα νεύρα και με έχει δυσκολέψει.

Είμαι Level 178 και δεν μπορώ να τον κερδίσω αυτή την στιγμή....επιπλέον ανεβάζω εικόνες και δεν ανεβαίνουν με το IMG έλεος.......

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 04 Mar 2019 12:04 by Blood Prince.

More
04 Mar 2019 13:32 - 04 Mar 2019 13:39 #223786 by Blood Prince
Τον κέρδισα τον Orphan of kos πρίν λίγο και τώρα έχω 100 % τα Trophy στο Expansion's Pack.Εχω ετοιμάσει και βίντεο που θα ανέβει μέσα στην ημέρα λογικά. xD

[IMG

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 04 Mar 2019 13:39 by Blood Prince.

More
04 Mar 2019 21:24 - 04 Mar 2019 22:03 #223798 by Blood Prince
Διαπίστωσα πως για να κατακτήσω το Platinum που θα το κατακτήσω κάποια στιγμή καθώς έχω κερδίσει τους δυσκολότερους αντιπάλους (εκτός από την Blood Queen στον τελικό του Depth 5 Great Pthumeru Ihyll Chalice,τώρα είμαι στον τελικό του Depth 4 Defiled Chalice με Amygdala) θα πρέπει επίσης να τερματίσω το παιχνίδι τρείς φορές με τρείς διαφορετικούς τερματισμούς.

Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;

Εκτός του οτι κάτι τέτοιο είναι Cheat,για μένα αυξάνεται η αντοχή στον χρόνο,όταν θα πρέπει να το τερματίσω άλλες δύο φορές. (χωρίς το expansion φυσικά,καθώς στο expansion τα trophy μου είναι 100 %)

Πρίν λίγο είχα ενοχληθεί γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω πάλι την Wooden Shield που είχα πουλήσει,για το αντίστοιχο trophy,αλλά έτσι και αλλιώς θα την ξαναποκτήσω εύκολα,νωρίς στο παιχνίδι στο NG Plus όμως όπως διαβάζω εδώ www.reddit.com/r/bloodborne/comments/33glxx/help_will_the_shield_drop_in_ng/ ίσως θα πρέπει να κερδίσω Gerhman αργότερα στο παιχνίδι για το trophy που θέλω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Mar 2019 22:03 by Blood Prince.

More
05 Mar 2019 21:33 #223814 by Blood Prince
Σήμερα τερμάτισα και επίσημα το Bloodborne νικώντας όλα τα bosses στο παιχνίδι και την Moon Presence....δεν ξέρω αν ήμουν overleveled αλλά έχω την εντύπωση πως το να τερματίσει κάποιος το βασικό story μαζί με το expansion (με εξαίρεση τον Orphan of Kos) δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Η δυσκολία στο Bloodborne βρίσκεται περισσότερο στο Defiled Chalice Dungeon όπου πρέπει να κερδίσεις αντιπάλους με 50 % health απαραίτητο για το Platinum.

Επιπλέον το expansion pack έχω την εντύπωση πως ήταν αρκετά μικρό.Το βασικό παιχνίδι μαζί με τα Chalice Dungeons ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Τώρα πλέον είμαι NG+ και υπάρχουν άλλα 6 trophies ακόμα για το Platinum με δυσκολότερο εμπόδιο τα Chalice Dungeons .

[IMG

Peter Baylish

More
05 Mar 2019 23:05 #223817 by Βασίλης Σπετσιέρης

Blood Prince wrote:
Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;

Παίζουμε άλλα παιχνίδια.Ποιος ο λόγος να θυσιάσω 10-15 ώρες παραπάνω για να κάνω πράγματα που ήδη έκανα? Δεν αποφεύγεις boss, απλά κάνεις τα πάντα σε ένα playthrough και κάνεις 3 διαφορετικές επιλογές στο τέλος. Ίσα ίσα που αυτός ο τρόπος κάνει το platinum ΠΙΟ δύσκολο μιας και πρέπει να τελειώσεις τα Chalice Dungeons όταν είσαι low-level στο πρώτο playthrough. Σε αυτά τα dungeons οι αντίπαλοι διατηρούν το ίδιο level είτε είσαι στο NG είτε είσαι στο NG+5. Δεν κάνουν scale