Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloodborne

More
25 Mar 2015 12:11 - 25 Mar 2015 13:14 #158493 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα χθες στο livestream το Bloodborne και όπως περίμενα...η δυσκολία του με εκνεύρισε αφάνταστα!

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο τρίτο boss. Στο live streaming κόλησσα στο 2ο boss και δεν συνέχισα καθώς έπρεπε να φύγω για την ΝΕΡΙΤ. Παρόλα αυτά, όταν επέστρεψα σπίτι το ολοκλήρωσα επιτυχώς. Δείτε το βίντεο:

Ο Δημήτρης Αραμπατζίδης βρίσκεται και αυτός στο 3ο boss. Το 2ο του πήρε...5 ώρες! Όταν μεταμορφώνεται ο εχθρός δεν υπάρχει ελπίδα, απλά. Μόνο dodge, heavy attack κι Άγιος ο Θεός. Είναι αυτό που λέμε "να σου κάτσει".

Το gameplay και η ατμόσφαιρα θυμίζουν πολύ Dark Souls. Οι εχθροί έχουν μεγάλη ποικιλομορφία, ενώ χαρακτηριστικό του Bloodborne το ότι θα πρέπει να σώζετε συχνά τα Blood Echoes και τα επενδύετε σε level up ή σε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στα bosses (όπως π.χ. μολότοφ). Να επιστρέφετε συχνά πίσω και να κάνετε farming τα Ogre που δίνουν συνήθως 2 potions. Ξανά πίσω και ξανά Grinding. Κάποια αντικείμενα, όπως το Oil, που συνδυάζονται με molotov για να προκαλέσουν εκρήξεις, είναι διαθέσιμα μόνο από drops.

Προσωπικά έχτισα χαρακτήρα με ισχυρό Strength και παίζω κυρίως με Two Handed και Heavy Attack (R1) που παρότι αργή έχει τεράστιο range και κάνει πολύ μεγάλο damage.

Δείτε επίσης το press kit που μας έστειλε η Sony:

Όσοι το έχετε αγοράσει γράψτε τις εντυπώσεις σας.

Σε λίγο το review απ' την Χριστιάνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 25 Mar 2015 13:14 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2015 12:51 - 25 Mar 2015 13:02 #158497 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Τελικά ήθελε τον τρόπο του το boss, αυτό το γύρω - γύρω από τους τάφους έκανε καλή δουλειά και βοήθησε για μεγαλύτερη ασφάλεια σε κατάσταση άμυνας, ενώ ταυτόχρονα το range του όπλου του πρωταγωνιστή του επέτρεψε να προκαλεί μεγάλο damage στον father.
Last edit: 25 Mar 2015 13:02 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
25 Mar 2015 13:36 #158501 by Τάσος Μαραγκός
Οντως Μανο μας εβγαλε την πιστη ο ΠΑΤΕΡ χθες στο live...τελικα ολα θελουν τον τροπο τους...το 3ο boss Μανο θα σου ειναι πιο ευκολο.Απλα μαζεψε potions/μολοτωφ...! Χτυπα κ φυγε-χτυπα κ φυγε...το βρηκες πλεον το κολπακι.
Παντως το game δικαιολογημενα παιρνει τετοιες βαθμολογιες.Εχει αρκετη δυσκολια,ειδικα για οσους δεν ειχαν απο πριν επαφη με τα Souls.
Οσο για τις 40 ωρες δεν ν ομιζω πολλοι να το βγαλουν σε τοσο...καλο καψιμο σε οσους το τιμησουν!!!

More
25 Mar 2015 14:08 #158502 by Πιέρρος Φουστέρης
Bloodborne review!

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλοι γνωρίζουμε, λίγο-πολύ, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς και exclusive του PS4. Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας! (9αρι από την Χριστιάνα; ΟΥΑΟΥ!)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Mar 2015 14:16 #158503 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Αρχικά να πω μπράβο στον Μάνο, που κατάφερε και έβγαλε τον Πάτερ στην 3-4 προσπάθεια. Εμένα το παλικαράκι μου πήρε 5 ώρες... Τα σέβη μου λοιπόν! :D

Έχω γράψει 20 ώρες μέχρι τώρα στο Bloodborne και μπορώ να σας πως το παιχνίδι είναι απόλαυση (όχι, δεν είμαι μαζόχα :P). Η ατμόσφαιρα είναι ανατριχιαστική και σκοτεινή, ακριβώς όπως θα την ήθελα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Φυσικά, μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το εξαιρετικό soundtrack. Ήδη το ψάχνω για να το προσθέσω στην λίστα αναπαραγωγής μου.

Αν και αρχικά είχα τις αμφιβολίες μου σχετικά με την αφαίρεση της άμυνας από το gameplay, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το νέο σύστημα μάχης είναι κλάσεις ανώτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα συνεχόμενα dodge και τα χτυπήματα όταν βρεθεί κάποιο άνοιγμα, είναι πολύ ικανοποιητικά. Γενικότερα, το να καταφέρεις να κερδίσεις κάποιον εχθρό ή κάποιο Boss γίνεται επίτευγμα, ειδικά όταν προηγουμένως σας έχει σκοτώσει 100 φορές. Νομίζω πως η ικανοποίηση που νιώθετε όταν νικήσετε κάποιον εχθρό ή περάσετε ένα σημείο που είχατε κολλήσει, είναι αυτό που κάνει το Bloodborne τόσο εθιστικό. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά και δίκαιο. Όταν πεθάνετε, ξέρετε ότι είχατε κάνει κάποιο λάθος και αυτό σας παρακινεί να ξαναδοκιμάσετε και να τα πάτε καλύτερα.

Σίγουρα το Bloodborne δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Αν καταφέρετε να βρείτε την "μαγεία" που κρύβεται πίσω από τον αφιλόξενο κόσμο του, τότε θα βρείτε ένα διαμάντι. Αν συνεχίζω να γράφω, θα χρειαστώ 100 σελίδες :P Διαβάστε το εξαιρετικό review της Χριστιάνας για περισσότερες λεπτομέρειες.

More
25 Mar 2015 16:05 #158508 by Dimi
Replied by Dimi on topic Bloodborne
Έμαθα όλα όσα ήθελα να μάθω απο το livestream. Το παιχνίδι αξίζει τις βαθμολογίες που παίρνει και θα κάνει πολλά καμμένα παληκάρια ευτυχισμένα με το όλο στήσιμο του.

More
25 Mar 2015 20:11 #158521 by Δημήτρης Καλαϊτζάκης
Είμαι ερωτευμένος με αυτο το παιχνίδι...

Life is Just A Game!

More
26 Mar 2015 01:31 #158539 by Χριστιάνα Θάνου
Παιδιά πως σας φάνηκε το Bloodborne από το Livestream του Μάνου; Προσωπικά έχω να πω ότι το Bloodborne αποτελεί λόγο για να αγοράσει κάποιος τo PS4. Παίζοντάς το θυμήθηκα λίγο τα παλιά games που είχαν περισσότερο βάθος και ότι έκανες μετρούσε. Τώρα που κυριαρχεί το hack n slash και το action, τα περισσότερα παιχνίδια μου φαίνονται κάπως μέτρια. Αντιθέτως το Bloodborne είναι αυτό το Action RPG που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά για αρκετό καιρό ότι θα έχεις μια ιστορία να βλέπεις και κάτι να παίζεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

Τώρα όσον αφορά το θέμα της δυσκολίας, παιδιά αυτό ήταν αναμενόμενο. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τέτοια δυσκολία θα έπρεπε να είχαν όλα τα games, να τα νιώθουμε σαν challenge, όχι σαν μια βόλτα στην εξοχή. Εγώ έβαλα στο review του Bloodborne 9, κάτι που καταλαβαίνετε πως δείχνει ότι μου αρέσει αρκετά μιας και στο GameWorld οι βαθμολογίες μας σπάνια είναι υψηλές. Bloodborne, εγγύηση, παίξτε το και καλό κουράγιο :P

More
26 Mar 2015 03:28 #158546 by Τάσος Μαραγκός
Ειδα ολο το livestream του Μανου και μπορω να πω με κερδισε το game.Θελει υπομονη,επιμονη,ηρεμια και σκεψη.Δεχν εχω τοση καλη εμπειρια με τα Souls,αλλα με εψησε πολυ το Βloodborne και λογικα με την πρωτη ευκαιρεια θα προσπαθησω να αποκτησω κ ps4 και τον τιτλο.Πιστευω θα ηταν καλη ασχολια για το επερχομενο καλοκαιρακι.Θαλασσα,καφε και σφαξιμο...Την αξιζε την βαθμολογια του,9,γιατι οπως ειπε και η Χριστιανα σε παει σε παλια games.Μανο προσπαθησε να το βαλεις στο προγραμμα σου με τα livestreams.

More
26 Mar 2015 16:26 #158560 by Dimi
Replied by Dimi on topic Bloodborne
@glamorous Ακολουθεί πιστά το στήσιμο του DS, ωραίος χάρτης, τρομερό art direction, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ήχος, το gameplay φαίνεται πιο fluent. γενικά όπως έγραψα παρακάτω, θα κάνει πολλά παληκάρια ευτυχισμένα. (Επίσης όσοι έχουμε εμπειρία με Snes ξέρουμε τι σημαίνει δυσκολία στα παιχνίδια :P)