Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloodborne

More
06 Mar 2019 00:18 - 06 Mar 2019 01:50 #223822 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bloodborne

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote:
Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;

Ίσα ίσα που αυτός ο τρόπος κάνει το platinum ΠΙΟ δύσκολο μιας και πρέπει να τελειώσεις τα Chalice Dungeons όταν είσαι low-level στο πρώτο playthrough. Σε αυτά τα dungeons οι αντίπαλοι διατηρούν το ίδιο level είτε είσαι στο NG είτε είσαι στο NG+5. Δεν κάνουν scale

Είσαι τελείως λάθος,εγώ είμαι Level 178 από το πρώτο playthrough, δεν έχω ανάγκη το NG+ για να ανέβω επίπεδο...

Γνωρίζω ήδη τι ισχύει για τα Chalice Dungeons..ήδη είμαι στον τελικό του Defiled Chalice με Amygdala......(τώρα πήγα NG+ και δεν έχασα την προοδό μου στα Chalice Dungeons)

Σχετικά με το πιο δύσκολο για το Platinum, αυτό είναι το normal να το τερματίσεις τρείς φορές κάνοντας διαφορετικές επιλογές (και πιο δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι είναι δυνατότεροι)...όχι μια φορά με τρείς επιλογές...τελοσπάντων...επιπλέον όταν έχω στην κατοχή μου ένα παιχνίδι θέλω να το ευχαριστιέμαι για καιρό όχι να το τερματίζω γρήγορα γρήγορα και να το έχω διακοσμητικό.

Με την ευκαιρία τώρα χρειάζομαι άλλα 5 trophies για Platinum. xD

edit: Ετσι και αλλιώς τα υποχρεωτικά bosses στο παιχνίδι είναι μόνο 7 ! Εχοντας κερδίσει τα τρία εξ αυτών , είμαι αρκετά κοντά στο NG++ πρίν προλάβω καλά καλά να αρχίσω το NG + ! bloodborne.fandom.com/wiki/Category:Mandatory_Boss

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Mar 2019 01:50 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2019 02:33 #223823 by Βασίλης Σπετσιέρης

Blood Prince wrote:

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote:
Κάποιοι "έξυπνοι" το τερματίζουν μια φορά,το αποθηκεύουν στο cloud λόγω PSPlus ή σε κανένα USB Stick και επαναφέρουν παλιότερα saves κάνοντας διαφορετικές επιλογές.Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βιασύνη.Κερδίζουν το Platinum και μετά τι ;

Ίσα ίσα που αυτός ο τρόπος κάνει το platinum ΠΙΟ δύσκολο μιας και πρέπει να τελειώσεις τα Chalice Dungeons όταν είσαι low-level στο πρώτο playthrough. Σε αυτά τα dungeons οι αντίπαλοι διατηρούν το ίδιο level είτε είσαι στο NG είτε είσαι στο NG+5. Δεν κάνουν scale

Είσαι τελείως λάθος,εγώ είμαι Level 178 από το πρώτο playthrough, δεν έχω ανάγκη το NG+ για να ανέβω επίπεδο...

Γνωρίζω ήδη τι ισχύει για τα Chalice Dungeons..ήδη είμαι στον τελικό του Defiled Chalice με Amygdala......(τώρα πήγα NG+ και δεν έχασα την προοδό μου στα Chalice Dungeons)

Εγώ τα τελείωσα όλα σε ένα playthrough και είμαι level 97.
Υπερβολικό το level σου για ένα playthrough. Ουσιαστικά έχεις τα τετραπλάσια Blood Echoes από εμένα και εγώ έχω ήδη τελειώσει τα dungeons. Οπότε ή σε δυσκόλεψε και αναγκάστηκες να κάνεις τόσο farming ή έκανες power leveling και το παιχνίδι σου φάνηκε πολύ εύκολο

More
06 Mar 2019 02:55 #223824 by Blood Prince

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote:

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote:

Εγώ τα τελείωσα όλα σε ένα playthrough και είμαι level 97.
Υπερβολικό το level σου για ένα playthrough. Ουσιαστικά έχεις τα τετραπλάσια Blood Echoes από εμένα και εγώ έχω ήδη τελειώσει τα dungeons. Οπότε ή σε δυσκόλεψε και αναγκάστηκες να κάνεις τόσο farming ή έκανες power leveling και το παιχνίδι σου φάνηκε πολύ εύκολο

Εκανα farming στο Ailing Loran Chalice εύκολα καθώς τα hooded beasts εκεί δίνουν πολλά Blood Echoes για να ανταπεξέλθω στα Chalice Dungeons.Τα Chalice Dungeons με δυσκόλεψαν στην ουσία γι'αυτό ανέβηκα τόσα level και κατά συνέπεια το Expansion και το βασικό παιχνίδι μου φάνηκε εύκολο στο NG.Ηδη έχω κερδίσει τέσσερα bosses εκ των οποίων τα τρία υποχρεωτικά στο NG+ και δυσκολεύομαι περισσότερο από το NG.Τώρα αντιμετωπίζω τον Rom NG+ και έχω χάσει δύο φορές ενώ NG κέρδισα με την πρώτη άνετα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Mar 2019 03:42 #223825 by Blood Prince
Σε αυτό το βίντεο δείχνει πως ορισμένοι εφαρμόζουν αυτό που ανέφερα. 3 endings σε ένα playthrough.Εγώ έχασα την ευκαιρία αλλά επειδή βλέπω πως δυσκολεύει στο NG+ μπορεί να το δοκιμάσω και να αποφύγω να διεκδικώ το platinum NG++.

Πάντως ακόμα και στην περίπτωση που είμαι Overlevel όταν το παιχνίδι μου δίνει την δυνατότητα να είμαι Overlevel στο NG δεν το λές και δύσκολο.Συγκριτικά με το Dark Souls 2 Softs το Bloodborne μου φάνηκε ευκολότερο σε μεγάλο βαθμό.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Mar 2019 03:45 #223826 by Βασίλης Σπετσιέρης
Το πρόβλημά σου δεν είναι ο Rom, αλλά οι μικρές αράχνες, δηλαδή οι regular enemies. Υποθέτω ότι στο NG θα τον αντιμετώπισες σαν να έπαιζες hack & slash. Πρέπει να μένεις κοντά του ώστε να τον αναγκάζεις να κάνει τα close range attack του και τότε να σκοτώνεις μία μία τις αράχνες.
Επίσης το πιο rare trophy για το platinum είναι αυτό που παίρνεις όταν τελειώσεις τα dungeons.Και όταν τα βρίσκεις σκούρα στο level 178, δεν μπορείς να θεωρείς το platinum εύκολο.Το επόμενο boss μετά την Amygdala, μου πήρε 2 ώρες
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Mar 2019 03:56 #223827 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Επίσης το πιο rare trophy για το platinum είναι αυτό που παίρνεις όταν τελειώσεις τα dungeons.Και όταν τα βρίσκεις σκούρα στο level 178, δεν μπορείς να θεωρείς το platinum εύκολο.Το επόμενο boss μετά την Amygdala, μου πήρε 2 ώρες

To Platinum δεν είναι εύκολο αλλά ευκολότερο από το Dark Souls 2 Softs.Εύκολο θεωρώ τον τερματισμό του παιχνιδιού στο NG.
Πάντα έλεγα πως τα Chalice Dungeons είναι το δυσκολότερο εμπόδιο στο Bloodborne.

Μετά την Amygdala δεν υπάρχει κανένα Boss.Το επόμενο Boss το οποίο αναφέρεσαι είναι στο Great Pthumeru Ihyll Chalice σε άλλο Chalice δηλαδη και έχεις 100 % full health .Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο αλλά σε αντίθεση με το Defiled Chalice δεν έχεις 50 % health αλλά Full.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Mar 2019 12:38 - 06 Mar 2019 12:38 #223841 by Blood Prince

Sephiroth wrote: Το πρόβλημά σου δεν είναι ο Rom, αλλά οι μικρές αράχνες, δηλαδή οι regular enemies. Υποθέτω ότι στο NG θα τον αντιμετώπισες σαν να έπαιζες hack & slash. Πρέπει να μένεις κοντά του ώστε να τον αναγκάζεις να κάνει τα close range attack του και τότε να σκοτώνεις μία μία τις αράχνες.

Οι αράχνες respawn κάθε φορά,δεν είναι εύκολο.Τις σκοτώνεις και με το που εμφανίζεται ο Rom σε άλλο μέρος εμφανίζονται άλλες....σήμερα έχασα στο τσάκ.

Επίσης η Amygdala στο Defiled Chalice δυσκολεύει κατά την δεύτερη φάση.Και από Amygdala έχασα τελευταία στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Mar 2019 12:38 by Blood Prince.

More
06 Mar 2019 12:50 - 06 Mar 2019 14:51 #223842 by Blood Prince
Κέρδισα πρίν λίγο τον ROM NG+ xD Η λύση ήταν να αποφέυγω τις αράχνες ! Δεν σκότωσα καμία αράχνη ! Απλά θεραπευόμουν συχνά !

Επίσης κέρδισα και τον One Reborn....πιο ridiculous boss δεν υπάρχει.

Ο Micolash μόνο είναι κάπως ζόρικος αλλά είναι το προτελευταίο boss...με είχε δυσκολέψει και στο NG

Edit: Κέρδισα και Micolash δεν γίνονται αυτά...χθές ξεκίνησα NG+,σήμερα πάω NG++

https://gameworld.gr/forum/attachment/9119

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 06 Mar 2019 14:51 by Blood Prince.

More
06 Mar 2019 18:18 - 06 Mar 2019 18:20 #223860 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Σε αυτό το βίντεο δείχνει πως ορισμένοι εφαρμόζουν αυτό που ανέφερα. 3 endings σε ένα playthrough.Εγώ έχασα την ευκαιρία αλλά επειδή βλέπω πως δυσκολεύει στο NG+ μπορεί να το δοκιμάσω και να αποφύγω να διεκδικώ το platinum NG++.

Αποθήκευσα τελικά το Save στο Usb Flash και αποφεύγω την ανάγκη να κερδίσω για το Platinum στο NG++..........απλά θα πρέπει να κερδίσω Gerhman στο NG+ και είναι κάπως δύσκολος.

By the way έχω δεί τα δύο endings μέχρις στιγμής και μετά και το τρίτο ending σκέφτομαι να ανεβάσω βίντεο με τα τρία endings.

Για Platinum έχω μόνο το Great Ihyll Pthumeru Challice τώρα εκτός από Gerhman και είμαι Done xD

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Mar 2019 18:20 by Blood Prince.

More
07 Mar 2019 14:53 #223871 by Blood Prince
Μιας που κέρδισα τον Gerhman NG+(Plus) solo και χρειάζομαι μόνο ένα Trophy για το Platinum (Blood Queen) ανέβασα το παρακάτω βίντεο στο οποίο φαίνονται όλα όσα ανέφερα στα προηγούμενα posts πέρα από την επική μάχη για να μαθαίνουν να παίζουν Soulsborne και όσοι δεν ξέρουν. ( το τρέχον Level,το πως ανεβαίνω επίπεδο very fast κ.λ.π)

Εντωμεταξύ έχω ήδη όλα τα achievements και στο Dark Souls 2 Softs και έχω κερδίσει Licia NG+7.

Σχετικά με τους επικριτές για το υψηλό level,θα πρέπει να ξέρουν πως όταν το ίδιο το παιχνίδι μου δίνει την δυνατότητα να ανεβαίνω level εύκολα και γρήγορα γιατί να μην το κάνω ; Και όχι μόνο αυτό αλλά θα ανέβω και άλλα levels.

Προτιμώ το υψηλό level από το να κερδίζω αντιπάλους με βοήθεια CO-OP που κάνουν όσοι είναι είναι συνδρομητές στο PSPlus.

Enjoy

[IMG

Peter Baylish