Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloodborne

More
13 Feb 2021 20:38 #246251 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Μακάρι να υπάρξει δυνατότητα για όλους να το χαρούμε και στα 60 fps. Πρόκειται για τον βασιλιά των Soulslike games, εξαιρετικό από κάθε άποψη παιχνίδι και το πρώτο που έπαιξα σε τέτοιο στυλ.(πρώτο soul game) Μου άρεσαν πολύ τα όπλα που είχε και η ποικιλία τους, οι τοποθεσίες αλλά και τα bosses.Θα ήθελα να έχει παραπάνω μαγείες όπως για παράδειγμα του Dark Souls 3 το οποίο είναι και το αγαπημένο μου σε αυτήν την κατηγορία. Έφαγα πολλές ώρες να το τερματίσω αλλά άξιζε τον κόπο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2021 01:07 #246259 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bloodborne
Υπάρχουν και τα Chalice Dungeons που μπορείς να παίξεις αν δεν τα έχεις παίξει.

Πράγματι πολύ ωραίο παιχνίδι.Μου άρεσε αρκετά η όλη ατμόσφαιρα.Μακάρι να έσβηνα την μνήμη από το μυαλό μου και να το έπαιζα από το μηδέν.

Το πρώτο soulsborne που έπαιξα όμως ήταν το Dark Souls 2 Scholar of the first sin.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Mar 2021 22:45 #248177 by Blood Prince
Χάζευα τις πλατίνες που έχω και στο Bloodborne χαρακτηρίζεται "Uncommon" ούτε κάν "Rare".

Το έχουν 705.013 άτομα και πλατίνα έχουν 150.932 ήτοι 21,41 % ...δεν το λές και μικρό το ποσοστό.

Πάντως 100 % completed έχουν 95.011 άτομα ήτοι 13,48 % (ανάμεσα στα οποία και εγώ).

Λίγοι κέρδισαν τον Orphan of Kos . 

Πάντως πιθανόν να είναι μειωμένο το ποσοστό, όχι μόνο λόγω δυσκολίας του DLC αλλά και επειδή αρκετοί δεν αγόρασαν το DLC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Mar 2021 00:16 #248220 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Τρομερό το game που σίγουρα αξίζει να το τερματίσεις στο 100% με όλα τα βραβεία! 
​​​​​

More
24 Mar 2021 00:22 #248222 by Blood Prince

Τρομερό το game που σίγουρα αξίζει να το τερματίσεις στο 100% με όλα τα βραβεία! 
​​​​​
Εγώ όχι απλά το τερμάτισα 100 % αλλά σκοπεύω να το ξαναπαίξω.

Σίγουρα πάντως δεν είναι όλοι ικανοί για το 100 %. 

[IMG

Peter Baylish

More
24 Mar 2021 00:27 #248224 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ναι ισχύει από τα δυσκολότερα games που έχω παίξει.. 

More
28 Mar 2021 00:36 #248457 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Bloodborne
Mod του Bloodborne ξεκλειδώνει τα 60 fps Το mod τρέχει και στο PS5.Σύμφωνα με το Digital Foundry ένας modder κατάφερε να κάνει το patch του Lance McDonald το οποίο φτάνει το Bloodborne στα 60fps, να τρέξει και στο PS5.Με το συγκεκριμένο mod το Bloodborne έχει 1080 ανάλυση, όμως το Digital Foundry έκανε upscale το βίντεο φτάνοντας την ανάλυση σε 4K, θέλοντας να δείξει πως το Bloodborne θα έτρεχε στο PS5 αν έβγαινε το σχετικό update από την FromSoftware. Η Ιαπωνική εταιρεία όμως δεν έχει δηλώσει ότι δουλεύει πάνω σε κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του Bloodborne παρόλο που άλλοι τίτλοι της όπως το Sekiro:  Shadows  Die Twice έχουν λάβει patches, τα οποία ξεκλειδώνουν τα frames στις κονσόλες νέας γενιάς.Δείτε το βίντεο από το Digital Foundry:
Κατεβάστε το mod από την σελίδα του Lance McDonald στο Patreon .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
20 Apr 2021 12:36 #249702 by Ερμής Δερβίσης

YouTuber έφτιαξε ένα τρέιλερ για το sequel του Bloodborne στο PS5
Με αφορμή την επέτειο έξι χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του τίτλου.

Ο YouTuber Garden of Eyes δημιούργησε ένα τρέιλερ για το Bloodborne 2: Blood Hunt, ένα υποτιθέμενο sequel του Bloodborne, για το PS5.

Το τρέιλερ δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο έξι χρόνων από την αρχική κυκλοφορία του Bloodborne, τον Μάρτιο του 2015. Η FromSoftware δεν έχει κάποια ανακοίνωση για επίσημη συνέχεια της σειράς, ούτε για κάποιο update του Bloodborne στο PS5.
Στο τρέιλερ δείχνει ότι το Bloodborne 2: Blood Hunt διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του πρώτου και την πτώση της Yharnam, ενώ περιέχει και το The Void, ένα Arena mode, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την πίστα που θέλουν να πολεμήσουν, αν θα είναι μέρα ή νύχτα, καθώς και τους εχθρούς τους και τα buffs.

More
20 Apr 2021 12:41 #249704 by Blood Prince
Αν και έχω πετύχει τα πάντα κυριολεκτικά στο παιχνίδι, θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο NG Plus με στόχο να τερματίσω τα πάντα με το DLC μαζί.

Το μόνο που δεν θα ξαναπαίξω είναι τα Chalice Dungeons.Επίσης ο χαρακτήρας μου έχει ήδη χτιστεί οπότε δεν θα χρειαστώ farming για level up.

[IMG

Peter Baylish

More
20 Apr 2021 12:50 #249707 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Bloodborne
Όμορφο τρέιλερ, ειδικά για fan-made.