Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
20 Aug 2015 14:56 #167794 by Tony
Replied by Tony on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Εγω δεν ψηνομαι και πολυ για αυτο το παιχνιδι.
Εχω ακουσει οτι παιρνει πολλες ωρες το story(πανω απο 50).Δεν ξερω αν ισχυει,αλλα αν ισχυει τοτε το witcher δεν αξιζει την προσοχη μου.
20 ωρες κυρια ιστορια ειναι μια χαρα.Ελπιζω τις 50+ ωρες να τις παιρνει μαζι με τα side missions κλπ...
Ελπιζω να μην ειναι flop και ευχομαι να εχουν διορθωσει τις εκδοσεις στις κονσολες(framerate issues κυριως).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2015 17:56 #167802 by Νικολής Ασημάκης
Για τα πάντα είναι 200+ ώρες, όχι 50+. Τώρα το main quest από μόνο του δεν ξέρω, αλλά θέλει φαρμάρισμα για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, οπότε μπαίνουν μέσα και ώρες από side quests αναγκαστικά. Συν εξερεύνηση δικιά σου κλπ.

More
09 Sep 2015 00:43 #168555 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
13 Οκτομρίου τελικά το 1ο expansion του The Witcher 3. Έχω 2 παρατηρήσεις από το trailer και από τα screenshots: η Shani(κοκκινομάλλα νοσοκόμα/γιατρός που επάιζε μπαλίτσα με τον Geralt στο 1ο The Witcher) και είμαι 90% σίγουρος ότι ο τύπος που είναι έξω από το κελί του Geralt(ο καραφλός που μοιάζει με τον Diijkstra) είναι ο τύπος που είναι ''fan'' του Geralt από τον οποίο παίρνεις πληροφορίες για την Yeneffer, στο Inn της White Orchard(στον πρόλογο του παιχνιδιού δλδ).

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
09 Sep 2015 13:09 #168585 by Νικολής Ασημάκης
Θα τα τσιμπήσω σίγουρα και τα δυο, αν και δεν νομίζω να τα πάρω εδώ κοντά. Κρατάω λεφτά για το MGS 5.

More
12 Sep 2015 22:55 #168707 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Για τα πάντα είναι 200+ ώρες, όχι 50+. Τώρα το main quest από μόνο του δεν ξέρω, αλλά θέλει φαρμάρισμα για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, οπότε μπαίνουν μέσα και ώρες από side quests αναγκαστικά. Συν εξερεύνηση δικιά σου κλπ.

Εγώ το πήρα τελικά στο PS4 γιατί στο PC δεν παίζει!! Μπορώ να δω τις ώρες που έπαιξα και αν ναι πως;
Το απολαμβάνω το παιχνίδι, όντως τρομερό σε βάθος αν και μερικές φορές το πολύ μπλα μπλα σε άσχετες με την ιστορία αποστολές κουράζει (μερικές φορές δηλαδή σπάνια :P ). Ωστόσο οι μάχες και η εξερεύνηση είναι τα ατού του όπως και τα γραφικά (σε 42αρα με FHD)!
Απο τις πανοπλίες που λέγαμε πιο πάνω μάλλον θα κρατήσω την Feline (cat school) γιατί έμαθα να παίζω καλύτερα με fast attack και dodge. Θα τις βρω και τις άλλες αλλά δεν νομίζω να τις κρατήσω. Τώρα είμαι στο Novigraf level 14 και έχω την πρώτη Griffin. Για να πάω στο Kaer morehn πρέπει να προχωρήσω την ιστορία, λογικά;

More
13 Sep 2015 02:52 #168710 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Aliengoa wrote:

Zaratoth wrote: Για τα πάντα είναι 200+ ώρες, όχι 50+. Τώρα το main quest από μόνο του δεν ξέρω, αλλά θέλει φαρμάρισμα για να μπορέσεις να το ολοκληρώσεις, οπότε μπαίνουν μέσα και ώρες από side quests αναγκαστικά. Συν εξερεύνηση δικιά σου κλπ.

Εγώ το πήρα τελικά στο PS4 γιατί στο PC δεν παίζει!! Μπορώ να δω τις ώρες που έπαιξα και αν ναι πως;
Το απολαμβάνω το παιχνίδι, όντως τρομερό σε βάθος αν και μερικές φορές το πολύ μπλα μπλα σε άσχετες με την ιστορία αποστολές κουράζει (μερικές φορές δηλαδή σπάνια :P ). Ωστόσο οι μάχες και η εξερεύνηση είναι τα ατού του όπως και τα γραφικά (σε 42αρα με FHD)!
Απο τις πανοπλίες που λέγαμε πιο πάνω μάλλον θα κρατήσω την Feline (cat school) γιατί έμαθα να παίζω καλύτερα με fast attack και dodge. Θα τις βρω και τις άλλες αλλά δεν νομίζω να τις κρατήσω. Τώρα είμαι στο Novigraf level 14 και έχω την πρώτη Griffin. Για να πάω στο Kaer morehn πρέπει να προχωρήσω την ιστορία, λογικά;

Εγώ θα σου πρότεινα bear school gear(για τη griffin μην πας καν, είναι η χειρότερη-κατ'εμε-.), επίσης να αναφέρω(αν δεν το ξέρεις ήδη) ότι τα όπλα και οι πανοπλίες(witcher equipment ) αναβαθμίζονται μέχρι το επίπεδο mastercrafted, και για να το κάνεις πρέπει να βρεις τα diagrams των αναβαθμήσεων. Για να πας στο Kaer Morhen, ναι, πρέπει να προχωρήσεις το story, όταν ο Geralt βρει αυτό που ψάχνει δλδ.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
13 Sep 2015 14:58 #168720 by Νικολής Ασημάκης
Ανάλογα το Playstyle του καθενός. Για fast attacks, dodge κλπ, είναι η Feline. Για πιο "μάγο" είναι η Griffin. Για πιο tank είναι η Bear. Για κάπως all-around είναι η Wolf. Προσωπικά τη Wolf έκανα mastercrafted όταν βγήκε σε DLC, καθώς, εκτός των bonus, μου αρέσει τρελά εμφανισιακά.

More
14 Sep 2015 04:51 #168733 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Και μια pic απο μένα απο το πως ήταν ο char μου όταν το τερμάτισα.

[IMG

More
10 Oct 2015 14:13 #169584 by Θοδωρής Ζώτος
χθες βγήκε το patch 1.10 . για κάποιο λόγο είναι 17gb . μήπως μέσα σε αυτά είναι και το hearts of stone ?

More
10 Oct 2015 14:58 #169585 by Μάνος Γρυπάρης
Μήπως είχες να κάνεις πολύ καιρό update? 13/10 θα βγει στην Ευρώπη
www.gamefaqs.com/pc/142228-the-witcher-3-wild-hunt-hearts-of-stone/data

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)