Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
30 May 2015 21:33 - 30 May 2015 22:13 #161996 by Χριστιάνα Θάνου
Δείτε και τα 2 gameplay video μας όπου παίξαμε live.

1 - Ιntro και Boss Fight

2 - Ciri

Θα έχουμε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα να σας δείξουμε στα επόμενα livestreams! :)
Last edit: 30 May 2015 22:13 by Χριστιάνα Θάνου.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2015 11:51 #162058 by Νικολής Ασημάκης
37 ώρες αισίως μέσα στο παιχνίδι και, εκεί που στα άλλα δυο παιχνίδια έφτανα σιγά σιγά στον τερματισμό, τώρα είμαι στο main quest που συνάντησα την Triss, ενώ έχω τρελαθεί να πηγαινοέρχομαι σε όλο το Velen και στο Novigrad κάνοντας side quest. Γιγάντιο παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Jun 2015 15:53 #162066 by Tony
Replied by Tony on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Εχω αγορασμενο στο steam το witcher 2 εδω και 1 χρονο και δεν το εχω καν εγκαταστησει...Βλεπω videακια του 3 και μου'ρχεται να το ξεκινησω!

More
01 Jun 2015 19:09 #162072 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: 37 ώρες αισίως μέσα στο παιχνίδι και, εκεί που στα άλλα δυο παιχνίδια έφτανα σιγά σιγά στον τερματισμό, τώρα είμαι στο main quest που συνάντησα την Triss, ενώ έχω τρελαθεί να πηγαινοέρχομαι σε όλο το Velen και στο Novigrad κάνοντας side quest. Γιγάντιο παιχνίδι.

Εχω περάσει και στο Skelige. Εχεις παρατηρήσει πως κάποια side-quest μας πάνε πέρα δώθε στις περιοχές; Πχ αυτό με τον Lambert ή το quest με το όνομα Black Pearl...

More
01 Jun 2015 22:49 #162083 by Νικολής Ασημάκης

Aliengoa wrote:

Zaratoth wrote: 37 ώρες αισίως μέσα στο παιχνίδι και, εκεί που στα άλλα δυο παιχνίδια έφτανα σιγά σιγά στον τερματισμό, τώρα είμαι στο main quest που συνάντησα την Triss, ενώ έχω τρελαθεί να πηγαινοέρχομαι σε όλο το Velen και στο Novigrad κάνοντας side quest. Γιγάντιο παιχνίδι.

Εχω περάσει και στο Skelige. Εχεις παρατηρήσει πως κάποια side-quest μας πάνε πέρα δώθε στις περιοχές; Πχ αυτό με τον Lambert ή το quest με το όνομα Black Pearl...

To quest με τον Lambert το πήρα χτες και πορώθηκα που είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν το προχώρησα γιατί δεν θέλω να πάω ακόμα στο Skellige. Θα πάω αφού βρω τα Witcher gear και κάνω το main του Novigrad.

More
01 Jun 2015 22:52 #162084 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote:

Aliengoa wrote:

To quest με τον Lambert το πήρα χτες και πορώθηκα που είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν το προχώρησα γιατί δεν θέλω να πάω ακόμα στο Skellige. Θα πάω αφού βρω τα Witcher gear και κάνω το main του Novigrad.

Καλή τύχη με τα witcher gear. Εγώ βρέθηκα προ εκπλήξεως - επειδή το παιχνίδι είναι ελεύθερο πλέον. Που να βρεις πάλι το Aerondight

More
01 Jun 2015 23:49 - 02 Jun 2015 14:07 #162085 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ, το τερμάτησα ήδη με αμέτρητες ώρες στο παιχνίδι. Τα Witcher Gear αξίζουν αλλά για να πάρεις τα diagrams πρέπει να πας στο Skellige, θα μπορούσαν να είναι και λίγο πιο όμορφα:η Bear School armor(mastercrafted) θα μπορούσε να μην έχει αυτό το ''πανί'' ώστε να φαίνεται το medalion του Geralt, η school of the cat armor θα μπορούσε να μην έχει αυτά τα καρφιά και τα μεταλικά ''κουμπιά'', και η school of the griffin θα ήταν προτιμότερο να μην έκανε τον Geralt ''κοιλαρά'' . Επίσης δε νομίζω να γίνετε να πάρεις το Aerondight στο 3. Όταν το τερματήσετε πείτε μας και το δικό σας ending(και το τι κάνατε στο προηγούμενο γιατί για το ending του 2 παίζει ρόλο και αυτό)με τη χρήση
Warning: Spoiler!
όπου χρειαστεί!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 02 Jun 2015 14:07 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
02 Jun 2015 00:36 #162096 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι δεν υπάρχει το μυθικό σπαθί της Lady of the Lake αλλά ούτε βρίσκεις δυστυχώς κατι παρόμοιο.
Ελπίζω μόνο να μην την "πάθω" όπως στο πρώτο όπου βρήκα όλα τα σπέσιαλ πχ Ravens armor, το σπαθί που αναφέρω πιο πάνω κ.α.
Αχρηστεύοντας πρακτικά οτιδήποτε καλό έφτιαχνα.

ΥΓ. Ποτέ κατάφερες ρε θηρίο και τα έκανες όλα;

More
02 Jun 2015 00:52 #162102 by Νικολής Ασημάκης
Πως αχρήστευες ότι καλό έφτιαχνες; Αφού στο 2 μετά το πρώτο chapter έβρισκες/έφτιαχνες καλύτερα όπλα και πανοπλίες από τα Raven's Armor κλπ.

More
02 Jun 2015 14:05 #162122 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Ναι όντως δεν υπάρχει το ''απόλυτο'' Silver Sword. Εγώ συμβιβάστηκα με τα ursine, feline και griffin, γιατί είναι και πιο όμορφα και έχουν ικανοποιητικό dmg. Παίζει όμως σημαντικό ρόλο τα skills και το lvl για το πόσο dmg κάνεις.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man