Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
05 Jun 2015 02:02 - 05 Jun 2015 02:02 #162274 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σου πρότεινα Mouse & keyboard γιατί ειδικά το Witcher 1 ήταν προτιμότερο με αυτό το σύστημα χειρισμού. Ελάχιστα gamepad υποστηρίζονταν. Στο The Witcher 2 ναι μπορούσες να παίξεις και με gamepad, για κάποιους στη 2η έκδοση λίγο καλύτερα σε σύγκριση με mouse-keyboard.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 05 Jun 2015 02:02 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2015 02:12 #162275 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ευχαριστώ, παίδες! Άρχισα ήδη να βυθίζομαι στον κόσμο του Witcher ξεκινώντας από το Kaer Morhen. Σιγά-σιγά μαθαίνω τον χειρισμό, όπως μου προτείνατε, και παρότι είναι λίγο κέρατο ειδικά στην αρχή, θέλω να πιστεύω ότι σταδιακά θα τον συνηθίσω. Φρόντισα πρώτα να διαβάσω το review εννοείται.

More
05 Jun 2015 10:24 #162278 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Τώρα ψήθηκα και γω να το ξαναπαίξω, αλλά μετά τις εξετάσεις...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
10 Jun 2015 20:19 #162475 by Spoting
Replied by Spoting on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Καλησπερα παιδια, ολοι ξερουμε οτι το Witcher 3 ειναι παιχνιδαρα και οντως το 9+/10 το αξιζει , αλλα θα να μιλησω/ουμε για καποια αρνητικα του.
1ον) Ενω το crafting/gathering system ερχει αρκετο synergy και ειναι απο τα λιγα crafting που εχω ασχοληθει σε RPG ( προσοχη μιλαμε για gear crafting οχι Alchemy ) , δεν μπορω να διανοηθω γιατι η εταιρια παραγωγης επελεξε απο τα 8 lvl και μετα να μην εχεις αναγκη να craftαρεις τιποτα αλλο εκτος απο τα "ευκολα" αναζητουμενα Witcher Gear. Φυσικα αν ειχα επιλογη θα craftαρα κιαλλα gear set αλλα οταν τα stats τους εχουν τοσο μεγαλες διαφορες ειναι πραγμα αδυνατον. Αυτο ειχε εως συνεπια να παιξω απο πανω απο 80 ωρες με ολα κιολα 3 gear sets ( αφαιροντας τις 10-15 ωρες μεχρι τα 8 level ) πραγμα που εκανε λιγο πιο δυσαρεστει την εμπειρια.

2ον) Δεν υπαρχει "quest zone" στα end-high level . Με αυτο εννοω οτι δεν υπαρχει σημειο που εισαι 30+ level χωρις να σου μενουν 5 ωρες μεχρι το τελος του παιχνιδιου , γιατι για να φτασεις τοσο υψηλο level ειναι αναγκη να εχεις κανεις τα περισσοτερα MainQuest εφοσον δινουν τοσο πολυ exp που δεν μπορεις να το συγκρινεις με τα sidequest . Στο δικο μου playthrough που εκανα σχεδον ολα τα witcher k side quests εφτασα level 32 μολις καταφερα να μαζεψω τις sorceresses και μου ειχαν μεινει μονο περιπου 5 ωρες απο τα main quest . Αρα ουσιαστικα ειχα 5 ωρες gaming ακομα για να δοκιμασω το νεο μου master-crafted gear και το νεο μου fullαρισμενο skill tree μου πραγμα που με στεναχωρισε παρα πολυ εφοσον μολις τελιωνεις το main story ειναι λογικο να μην θελεις "απλα" να σκοτωνεις τερατα και να πηγαινεις σε ερωτηματικα. Για μενα πολυ μεγαλο flaw και θα μπορουσε να ειχε διορθωθει αρκετα ευκολα.

P.S. Για να μην παρεξηγουμαστε το παιχνιδι το αγαπαω , απλα ηθελα να σηζητησω με καποιον αυτα τα αρνητικα :P
P.S.1 Αν εχει βρει καποιος την χρηση του Bill of Exchange παρακαλω να μου πει.

More
14 Jun 2015 17:22 #162607 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Αφού οι περισσότεροι έχουμε "κάψει" το The Witcher για τα καλά, σας παραθέτω δύο ειδήσεις που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν!

The Witcher 3: 2 Expansions

Όπως είχε ανακοινώσει η CD Projekt RED, πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο νέα expansions για το Witcher 3, τα οποία θα προσθέσουν πολλές ώρες gameplay στον ήδη τεράστιο κόσμο του. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική είδηση.

The Witcher 3: Xbox One Bundle

Όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε την κονσόλα της Microsoft, καλό θα ήταν να τσεκάρετε το bundle με το The Witcher 3. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική είδηση.

More
14 Jun 2015 21:11 #162621 by Peter Fetsis
το παιχνίδι παίδες είναι τελείο απίστευτο βεβαία ακόμα περιμένω να πάρω μια 23-24 άρα για να το ευχαριστηθώ ! προς το παρων λίωνω σε 19 με χάλια χρωματα! και τα ματια μου ....!!!

More
18 Jul 2015 19:43 #165612 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το patch που έρχεται 1.07 είναι 7GB? έλεος.... :blink:

More
More
18 Jul 2015 23:23 #165627 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Συγνώμη αλλά....ξαναγραψανε τον κώδικα; :silly:

More
20 Aug 2015 01:08 #167775 by Νικολής Ασημάκης
Το είχα αφήσει κανένα δίμηνο, γιατί με εξεταστική, πήξιμο σε δουλειά κλπ δεν είχα καθόλου όρεξη για κάτι με βαρύ σενάριο. Το ξαναέπιασα από χτες και μόλις έβγαλα την Kaer Morhen, ενώ το κοντέρ μετράει 74 ώρες παιχνιδιού. Αν αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει Game of the Decade βραβείο, ειλικρινά, δεν ξέρω ποιο παιχνίδι αξίζει. Η δουλειά είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτική. Δεν θέλω να τελειώσει. Και, επίσης, μιας και το πάνε τόσο πιστά με τα βιβλία, φοβάμαι πως στο τέλος θα με πάρουν τα ζουμιά στην καλύτερη ή θα πάθω κατάθλιψη στη χειρότερη.