Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
20 May 2015 18:00 #161330 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Νομίζω πως το The Witcher 3 θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για Game of the Year. Πραγματικά ότι και να πω θα είναι λίγο. Βελτιωμένο δραματικά σε όλους τους τομείς. Ειδικά ο open-world κόσμος του είναι ότι καλύτερο έχω δει. Είναι γεμάτος ζωή, quests και γενικότερα σου δίνει την αίσθηση του "γεμάτου". Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά το soundtrack μου έχει κλέψει την καρδιά. Μιλάμε για το απόλυτο έπος.

Μετά από 6-7 ώρες που έχω παίξει, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο RPG που να έχει την ποιότητα του Witcher 3. Τώρα όσοι κλαιγόντουσαν για το λεγόμενο "downgrade", πρέπει να είναι τυφλοί καθώς στο PC το παιχνίδι είναι πανέμορφο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2015 18:43 #161334 by Σταύρος Δήμου
Στο polygon λένε ότι το παιχνίδι είναι σεξιστικό και... ρατσιστικό, επειδή δεν έχει μαύρους. www.polygon.com/2015/5/13/8533059/the-witcher-3-review-wild-hunt-PC-PS4-Xbox-one
Έλεος ?

More
20 May 2015 18:54 #161335 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

StavrosDimou wrote: Στο polygon λένε ότι το παιχνίδι είναι σεξιστικό και... ρατσιστικό, επειδή δεν έχει μαύρους. www.polygon.com/2015/5/13/8533059/the-witcher-3-review-wild-hunt-PC-PS4-Xbox-one
Έλεος ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ! Αμάν πια με αυτά τα "προοδευτικά" πιστεύω :P

More
20 May 2015 21:43 #161356 by Θάνος Βασιλέρης-Χαλκίδης
:cheer: Ωραιω game ωραιο review μονο π εχω τν εντυπωση οτι με το καιρο θα ξινισουν λιγο οι παιχτες του,
για πολλους δν θα ισχυει αυτο π λεω,αλλα για οσους δν ειναι κ πολυ fan του ειδους απλα εγινε πολυ φασαρια για το τπτ :whistle:

More
20 May 2015 23:36 - 23 May 2015 14:51 #161365 by PANOS ROKANAS
Τα σπάει το βίντεό σας θα πέσει κάψιμο με το παιχνίδι. :)
Last edit: 23 May 2015 14:51 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 May 2015 03:01 #161465 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το έπαιξα στο PS4 ενός φίλου καθότι το PC μου δυσκολεύεται οικτρά. Η αναβάθμιση (δηλαδή καινούριο PC) θα γίνει βεβιασμένα και αναγκαστικά!

Εκπληκτικά γραφικά και κίνηση, όμορφα και διαδραστικά περιβάλλοντα, πολύ καλή εναλλαγή της ημέρας-νύχτας, άψογο σύστημα μάχης (στο PS4) και πολύ βελτιωμένο σε ανταπόκριση σε σχέση με το 2.

Στο PC είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το 2 δεν το ευχαριστήθηκα. Είχα αρκετό lag ειδικά σε κρίσιμες μάχες παρόλο που κατέβασα τα γραφικά. Στο PS4 είναι απολαυστικό και ήδη σκέφτομαι αντί για αγορά νέου PC να πάω προς κονσόλα!!

More
23 May 2015 04:14 #161469 by Χρήστος Στάμελος
Σωστο φανηκε απο gameplays που ειδα :)

More
23 May 2015 10:48 #161474 by Νικολής Ασημάκης
Το ξεκίνησα χτες και είναι πάρα πολύ καλό. Μου πήρε λίγη ώρα να φτιάξω τα settings για να τρέχει smoothly με όσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται αλλά χαλάλι. Πάω να εξερευνήσω κι άλλο

Aliengoa wrote: Στο PC είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το 2 δεν το ευχαριστήθηκα. Είχα αρκετό lag ειδικά σε κρίσιμες μάχες παρόλο που κατέβασα τα γραφικά. Στο PS4 είναι απολαυστικό και ήδη σκέφτομαι αντί για αγορά νέου PC να πάω προς κονσόλα!!

Από όλους πάντως ακούω πως σε pc που ψιλοσερνόταν το 2, το 3 αντίστοιχα τρέχει smooth. Είναι πιο ελαφρύ, οπότε αν θες PC και για άλλα παιχνίδια, σου προτείνω να επενδύσεις εκεί.

More
23 May 2015 12:12 - 24 May 2015 00:58 #161478 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Το ξεκίνησα χτες και είναι πάρα πολύ καλό. Μου πήρε λίγη ώρα να φτιάξω τα settings για να τρέχει smoothly με όσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται αλλά χαλάλι. Πάω να εξερευνήσω κι άλλο

Aliengoa wrote: Στο PC είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το 2 δεν το ευχαριστήθηκα. Είχα αρκετό lag ειδικά σε κρίσιμες μάχες παρόλο που κατέβασα τα γραφικά. Στο PS4 είναι απολαυστικό και ήδη σκέφτομαι αντί για αγορά νέου PC να πάω προς κονσόλα!!

Από όλους πάντως ακούω πως σε pc που ψιλοσερνόταν το 2, το 3 αντίστοιχα τρέχει smooth. Είναι πιο ελαφρύ, οπότε αν θες PC και για άλλα παιχνίδια, σου προτείνω να επενδύσεις εκεί.

Νικολή είμαι σε δίλημμα αλλά μάλλον προς PC θα πάω. Θα μου στείλεις τα settings σου μπας και δω προκοπή; :)

EDIT: Μετά απο αρκετές ώρες (πάνω απο 12!!!!) έχω να πω πως είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Με έχει μαγέψει. Η ιστορία του είναι φοβερή, οι μάχες απολαυστικές και όχι τόσο εύκολες ενώ ο χάρτης αρκετά μεγάλος. Εχω παίξει αρκετά και με την Ciri, και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ξετυλίγεται η ιστορία. Βέβαια, μεγάλες ηθικές αποφάσεις ή περίεργες σκηνές δεν έχω δει ακόμα! B)
Last edit: 24 May 2015 00:58 by Φίλιππος Δαουκόπουλος.

More
30 May 2015 21:21 #161993 by Μάνος Γρυπάρης
Δύο ακόμη βίντεο για το The Witcher 3

1)Η Collector's Edition που για μένα είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Δείτε όμως την φιγούρα γιατί όσα θα αναφέρω σίγουρα σας ενδιαφέρον.
Έχουν μείνει απειροελάχιστα αντίτυπα έως και κανένα αυτή τη στιγμή (ίσως 1-2 σε Πλαίσιο από όσους ακύρωσαν pre-order).

2) Σήμερα σας αποκαλύπτουμε και το press kit/steelbook του The Witcher 3.
Υπάρχει μόνο σε χέρια δημοσιογράφων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης