Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
19 Jul 2014 14:27 #146797 by Μάνος Γρυπάρης
Όλο το καυτό League of Legends cosplay στην Anime Expo 2014 !

[BBvideo 560,340:2kallvem]
[/BBvideo:2kallvem]

#lolas #boobies #jessica

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2014 17:24 #146806 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Σαν Teemo ήταν καλύτερη η Jessica. Πλάκα πλάκα όμως φοβερές ήταν όλες τους. Αναμένουμε και την γνώμη του ειδικού όμως. #Λόλας

More
11 Aug 2014 16:58 #147824 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Δύο εκατομμύρια θα δοθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends που θα διεξαχθεί στη Νότιο Κορέα. Δεν νομίζω να φτάσουν και ποτέ τα 10 εκατομμύρια του DotA 2 αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο ποσό. Τα μισά θα τα πάρει ο Faker, εννοώ η νικήτρια ομάδα :) Για περισσότερα δείτε εδώ: League of Legends: Δύο εκ. δολάρια έπαθλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

More
14 Aug 2014 23:01 #148026 by Αλκμήνη Καζάνα
Ποσο ακομα θα μας εκπλησσει η Riot με αυτους τους υπεροχους champion και skins, Μολις σημερα στο shop του LOL μπηκε το Gnar Bundle, πολλα παλια και νεα Riot skins ειναι διαθεσιμα για αγορα, ομως την παρασταση μπορω να πω εκλεψε το καινουργιο arcade skin την Miss Fortune. Παρακατω θα δειτε αναλυτικα πως φαινεται ο χαρακτηρασ in game σε ενα ολιγολεπτο βιντεο.
[align=center:3qu95ecb][BBvideo 560,340:3qu95ecb]
[/BBvideo:3qu95ecb][/align:3qu95ecb]

More
15 Aug 2014 18:08 #148043 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να δώσω σε κάποιον ''φίλο'' δικό μου skin? έχω το skin του king rammus και μου είπε ένας φίλος μου πως μπορώ να το πουλήσω καλά αν και νομίζω πως είναι παράνομο άλλα ευκαιρία είναι να βγάλω κάποια λεφτά από ένα skin ενός champion που δεν είναι στις βασικές μου επιλογές

More
15 Aug 2014 22:02 #148049 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν γίνεται να πουλήσεις το skin. Το μόνο που μπορείς να πουλήσεις είναι το Account σου, αλλά, απ' ό,τι γνωρίζω, είναι παράνομο και μπορείς να φας permanent ban, μη μπορώντας να κάνεις τίποτα. Άρα, καλύτερα να ξεχάσεις ό,τι σκέφτεσαι.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
24 Oct 2014 17:24 #150754 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Μπήκε το event του Halloween,νέα skin,σε sale παλιά legacy skins,νέο Game Mode to Hexakill στο Twisted Treeline ( 3v3 map) και ένα άλλο ενδιαφέρον της Riot,τα Flash Deals όπου διάφορα skin θα είναι μειωμένα σε τιμή ανά 6 ωρές.

Λεπτομέρειες εδώ

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
05 Nov 2014 22:25 #151649 by Γιάννης Ρέμας
επιτέλους πήγα gold :woohoo: δυστυχώς μια νίκη και 2 σερί ήττες τώρα με μια ήττα ακόμα πάω ξανά silver λογικά γιαυτό θα κάνω ένα διάλειμμα να μέχρι να πάρω τα δωράκια για αυτούς που είναι gold και μετά επιστροφή στα rank αν και 6 μέρες είναι πολλές :(

More
24 Nov 2014 18:32 #152576 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα η Riot Games θα σας δίνει χρήματα αν βρίσκετε bugs, exploits ή αδυναμίες ασφαλείας στους servers!
Διαβάστε περισσότερα

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Nov 2014 23:12 #152609 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Νέος champion, η Rek' Sai! Επιτέλους ένας jungler!

Διαβάστε περισσότερα

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!