Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
13 Mar 2014 15:13 #141792 by Βασίλης Καλφούντζος
Είναι τουλάχιστον τραγικό αυτό που συμβαίνει. Όπως είπα και στο σχόλιο μου στην είδηση δεν το περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν στοιχήματα στο LoL αλλά δεν περίμενα με τίποτα τέτοια τραγικά κατάληξη.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Mar 2014 11:45 #141827 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Εγώ το team builder θεωρώ πως είναι η καλύτερη ιδέα μακράν που έχει υλοποιήσει η Riot, λύνει τόσα μα τόσα προβλήματα στο champ select pressure...όσο για το sightstone Παντελή θα διαφωνήσω. Άμα είμαι αρκετά μπροστά θα προτιμήσω να βγάλω κάποιο από το trio των support items (frostfang, talisman, targon's) και μετά κανένα twin shadows, πριν βγάλω sightstone, και μπορεί να το προσπεράσω εντελός. Είναι ανάλογα το κάθε game πιστεύω.

More
17 Mar 2014 15:59 #141960 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Δωρεάν το Dreadknight Garen για όσους πατήσουν follow στο twitter του LoL.Το skin code δουλεύει μόνο σε EUNE/EUW.

Οδηγίες εδώ

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
18 Mar 2014 21:34 #142008 by Νίκος Τριανταφύλλης

More
02 Apr 2014 22:44 #142780 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
[youtube:2kuganit]
[/youtube:2kuganit]

Αρρωστημένα Zed plays από τον Bjergsen στο U.R.F Mode.
Έχω να δω τέτοιο outplay του Zed προς τους αντιπάλους του από το Faker vs Ryu στο παρακάτω βίντεο

[youtube:2kuganit]
[/youtube:2kuganit]

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
24 Apr 2014 00:00 #143622 by Παντελής Δασκαλέλος
Πάω να δω στον PBE αν είναι διαθέσιμος ο Braum. Με ψήνει το kit του. Έχει τύχει μήπως κάποιος να τον δοκιμάσει να μας πει την άποψή του;

More
09 May 2014 13:29 #144409 by Adon
Έχει κανείς account στο West 30 level που να μην χρειάζεται;

More
13 May 2014 20:51 #144600 by Sotiris Greece
Κυκλοφόρησε ο Braum. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ .

Επίσης δείτε το browser game με τίτλο Pixel Poro κάνοντας κλικ εδώ .

More
06 Jun 2014 00:14 #145430 by Αλκμήνη Καζάνα
Τα sales 03/06-06/06 και 06/06-09/06 έχουν πολυ ενδιαφεροντα και ωραια skins :Subterranean Nautilus, Masked Shaco, Stinger Akali ολα αυτά στις μεχρι αυριο !!!
Για το αλλο τριημερο εχουν τα Shurima Desert Zilean, Apocalyptic Brand και Deep One Kassadin..γενικα ολα ειναι ωραια :) θα τα ηθελα ολα!!! χαχα. Αν θελετε να δειτε και τα champion sales διαβαστε εδω:
www.gameworld.gr/users/eidiseis/ ... 6-06-09-06

More
16 Jul 2014 16:00 #146685 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
νέο mode για το League of Legends με όνομα Doom Bots of Doom.! για περισσότερα δείτε εδώ: League of Legends: Doom Bots of Doom .Το περιμένω πως και πώς.Εσείς;