Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
25 Oct 2013 19:11 #134537 by Βασίλης Καμακάρης
Παιδιά έχει ένας φίλος μου ένα θέμα μου ζήτησε να του περάσω τα win7 πριν είχε τα win8 και κόντευε να σπάσει το μηχάνημα. Όταν του τα πέρασα μου έβαλα και το lol και όταν πήγα να το ανοίξω και μου έβγαζε το λογότυπο κανονικά άλλα μετά εμφάνιζε ένα μαύρο παράθυρο για λίγα κλάσματα και τίποτα. Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2013 17:18 #134588 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Vasilis wrote: Παιδιά έχει ένας φίλος μου ένα θέμα μου ζήτησε να του περάσω τα win7 πριν είχε τα win8 και κόντευε να σπάσει το μηχάνημα. Όταν του τα πέρασα μου έβαλα και το lol και όταν πήγα να το ανοίξω και μου έβγαζε το λογότυπο κανονικά άλλα μετά εμφάνιζε ένα μαύρο παράθυρο για λίγα κλάσματα και τίποτα. Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω?

Δοκίμασες να το ανοίξεις από το C:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.admin.exe ;

Αν το έκανες και δεν δούλεψε έχεις 2 επιλογες.

Η πρωτη ειναι να το ξανακατεβασεις μηπως και φτιάξει ενώ η άλλη είναι κάπως πρόχειρη αλλά παντα πιάνει.
Θα πας σε καποιο αλλο PC που έχει ήδη εγκατεστημένο το παιχνίδι και θα κανεις ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ C:\Riot Games αντιγραφη σε ενα USB STICK και θα το περασεις στον υπολογιστή του φίλου σου.

Α και κάτι άλλο! Κοιτάξε και το ενδεχόμενο να μην έχουν περαστεί οι drivers της κάρτας γραφικών!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Oct 2013 10:10 #134600 by Χριστιάνα Θάνου
Πέρασα windows 7 πρόσφατα και είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο σου. Εμένα δούλεψε με ένα απλό restart και ανοίγοντάς το ως administrator. Επειδή όμως αυτή η λύση είναι πολύ προφανής και εύκολη και λογικά θα το δοκιμάσατε αυτό, τότε πες του να κάνει ότι σου είπε ο Big Boss και μετά να τρέξει το repair μέσα από τον Launcher.

More
28 Oct 2013 18:22 #134671 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
To Ping στον PBE είναι απάλευτοοο

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
29 Oct 2013 18:36 #134708 by Μπάμπης Χαραλάμπους

BlaCkFeATh3R wrote: To Ping στον PBE είναι απάλευτοοο

Που να δεις στον West!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2013 22:40 #134719 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Στον West καλά είναι σε μένα,60 και κάτι ψιλά,μια χαρά παίζω.Στοn PBE,ελάχιστο που έπιασα ήταν 220,και δεν μπορεί να γίνει κιόλας κάτι γιατί φταίει η απόσταση από τον server (είναι στην Αμερική :/)

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
05 Nov 2013 23:47 #134922 by Βασίλης Καμακάρης
Ένα νέο skin έρχεται για την συλλογή μας με τον τίτλο Popstar Ahri.

More
10 Nov 2013 04:34 #135055 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς την Syndra ως support? Για να πω την αλήθεια σε ranked game απλά φοβάμαι να την τεστάρω γιατί δεν μου φταίει το team να κάνω πειράματα στην πλάτη του. Παρόλα αυτά η δυνατότητα που έχει με το W να κάνει freeze το lane και το Q,E combo είναι αρκετά ενδιαφέροντα tools.

More
10 Nov 2013 17:27 #135063 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Κοίτα,μπορείς να παίξεις την Syndra ως support όπως παίζεις και τη Sona,heavy poke στο lane από πολύ καλό range,πολύ καλό cc είτε με τη μορφή του slow στην W είτε μέσω του lockdown που προσφέρει με το E Q combo.Επίσης,μπορείς να χρησιμοποιείς ulti και μετά την E για ένα καλό aoe stun σε φάση Crescendo.Με λίγη προπόνηση και full CDR,αν καταφέρνεις με την ulti σου να ρίχνεις 7 σφαίρες που είναι το maximum,θα μπορείς από μόνος σου να αλλάζεις την τροπή ενός teamfight!

Όσο για build,τα τυπικά Ruby Sightstone,Boots of Mobility με Captain Upgrad και ένα early Philosopher Stone θα σε βοηθήσει με τα gold για το warding,και αργότερα το κάνεις είτε Shurelia's για καλύτερα engage,chase και escapes ή Mikael's Crucible,αν το carry σας στοχοποιείται πάντα από άπειρο cc.
Τώρα αν θες να βγάλεις Aegis βγάλε,άλλα κατά την άποψη μου αυτό είναι ένα item που είναι απαραίτητο να βγαίνει σχεδόν από όλους τους Junglers.
Όσο για υπόλοιπα items,για μένα κράτα πάντα 2 slots στην τσάντα σου ανοιχτά για να τα γεμίζεις με Vision ή Sight Wards.

More
19 Nov 2013 21:40 #135405 by Βασίλης Καμακάρης
Σχετικά με τον μεγάλο τελικό του Season 3 με πρόσφατη ανακοίνωσή της η Riot έδωσε ορισμένα πολύ σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τον αριθμό των θεατών του τελικού. Συγκεκριμένα 32 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν το event, ενώ ο ταυτόχρονος αριθμός των θεατών έφτασε τα 8.5 εκατομμύρια.

[center:2jth7kau][youtube:2jth7kau]
[/youtube:2jth7kau][/center:2jth7kau]