Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
15 Oct 2013 12:54 #133876 by Χρήστος Λαμπρόπουλος
Συμφωνω σε ολα οσα λες κ τα λες σωστα. Ο krepo εχει κ ενα ωραιο guide για την Leona στο Lolking. Αν δεν το χεις δει κοιταξε το. Προφανως και οταν γινεις πραγματικα καλος και μαθεις λιγο το game και πως πραγματικα λειτουργει ανεβαινεις ευκολα ή δυσκολα elo. Εlo hell ναι δεν υπαρχει. Υπαρχουν καλοι παιχτες στο bronze και κακοι στο diamond. Aλλα αυτο που θελω να πω εγω και το λεω σε ολους ειναι οτι το παιχνιδι ειναι ομαδικο. Επισης οταν εκανα carry στο bronze πηγα silver. Προς το παρον δεν μπορω να κανω carry στο silver ωστε να ανεβω. To support ναι κανει carry boostarodas το adc. Αλλα σε αυτα τα ελο ειναι λιγο ρισκο. Γιατι αν feedaroun πχ τοπ και μιντ το εχεις χασει το game. Με λιγα λογια το support δεν μπορει να κανει roaming που σε αυτα τα ελο ετσι κερδιζονται τα game.

"I'm a Slave to the Power of Death"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2013 17:46 #133917 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι να πω, μπορει να το έχεις στο αίμα σου εσύ. Οι υπολοιποι ζοριζόμαστε :)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Oct 2013 18:10 #133924 by Θοδωρής Καραπάνος

legend10 wrote: ρε παιδιά ξέρετε πότε θα τελειώσει η season 3?

Νομίζω 31 Οκτωβρίου :-k

More
15 Oct 2013 18:16 #133935 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Για να ανέβεις δοκίμασε να παίζεις Tanky Junglers,όπως Zac,Rammus,Sejuani,Amumu,Elise.Παίζοντας εσύ το rolo του tank,αφήνεις τα περιθώρια στο top σου ή το mid σου να παίξει κάποιον assassin που αυτόν τον καιρό είναι πολύ δυνατός όπως Zed,Ahri,Kassadin,Kha Zix.Αν και δεν λέω,Tanky Top και Tanky Jungler στο ίδιο team κάνουν θαύματα :D ,με Renekton+Zac να είναι από τους αγαπημένους μου teammates!
Από την άλλη,αν θες κάποιον carry jungler,η Evelynn αυτή τη στιγμή είναι πολύ δυνατή αλλά αν μείνεις πίσω,δεν θα χεις καθόλου παρουσία στο υπόλοιπο game,πράγμα που συμβαίνει με όλους τους carry junglers.
Και κλασσικά,ο Lee Sin θα είναι πάντα σταθερή αξία :D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
16 Oct 2013 12:42 #134048 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

BlaCkFeATh3R wrote: Και κλασσικά,ο Lee Sin θα είναι πάντα σταθερή αξία :D

Στο μόνο που διαφωνώ από αυτά που λες. Ο Lee Sin ειναι αν όχι ο αγαπημένος μου ένας από τους αγαπημένους μου champions...Αλλά δυστηχώς το late game του υστερεί πάρα πολύ...Για μένα είναι ο καλύτερος jungler early kαι o χειρότερος jungler late game. Αυτό βέβαια αλλάζει αν είσαι κορεάτης.....

More
16 Oct 2013 21:39 #134108 by Panagiwths Bourdoumpas

BlaCkFeATh3R wrote: Για να ανέβεις δοκίμασε να παίζεις Tanky Junglers,όπως Zac,Rammus,Sejuani,Amumu,Elise.Παίζοντας εσύ το rolo του tank,αφήνεις τα περιθώρια στο top σου ή το mid σου να παίξει κάποιον assassin που αυτόν τον καιρό είναι πολύ δυνατός όπως Zed,Ahri,Kassadin,Kha Zix.Αν και δεν λέω,Tanky Top και Tanky Jungler στο ίδιο team κάνουν θαύματα :D ,με Renekton+Zac να είναι από τους αγαπημένους μου teammates!
Από την άλλη,αν θες κάποιον carry jungler,η Evelynn αυτή τη στιγμή είναι πολύ δυνατή αλλά αν μείνεις πίσω,δεν θα χεις καθόλου παρουσία στο υπόλοιπο game,πράγμα που συμβαίνει με όλους τους carry junglers.
Και κλασσικά,ο Lee Sin θα είναι πάντα σταθερή αξία :D

Επέτρεψε με να διαφωνήσω φίλε μου. Το θέμα είναι, ειδικά στα low elo, να πάρεις κάτι που θα κάνει carry άρα προτιμούνται οι assassins από τα tanks. Γενικός κανόνας για low elo: Damage>Resistances.
Ίσως αυτό που θα βοηθούσε κάθε παίκτη που θέλει να ανέβει είναι η κριτική στη δική του απόδοση παρά στων συμπαικτών. Αν χάσεις πχ ένα παιχνίδι αντί να πεις "το Mid feedare, το top feedare, έτσι δεν πας πουθενά" και να flamareis τους συμπαίκτες σου για όλο το game καλύτερα πες "τα πήγα καλά στο lane μου, νίκησα, αλλά τι θα μπορούσα να κάνω παραπάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου;".
Γενικά (δε θα μπορούσα να αναφερθώ ειδικά για κάθε ρόλο πιο αναλυτικά), το μισό παιχνίδι (για να μην πω το 90%) είναι τα objectives. Καλό είναι αν πχ είσαι top και κερδίζεις το lane σου από το να μείνεις εκεί και να σκοτώνεις συνέχεια τον αντίπαλο σου που είναι ήδη 0/3 είναι, να πάρεις αρχικά το turret σου, να προσπαθήσεις με roam στο Mid να πάρεις το mid turret ή να κάνεις setup τον δράκο προτού γυρίσεις στο lane σου.
Προσπαθήστε, λοιπόν, να βοηθάτε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα σας, μέσω objectives πχ που δίνουν global gold, αφού το παιχνίδι καλώς ή κακώς είναι ομαδικό οπότε μόνος σου να κερδίσεις δε μπορείς ;)
Άλλωστε, γνώμη μου, όλα τα division ακόμα και το diamond είναι πλέον τελείως "ξεφτιλισμένα" και θεωρώ πως οποιοσδήποτε μπορεί να ανέβει σε αυτά αν βελτιώνεται σταδιακά σαν παίκτης :) Not giving up and enjoying the game is the key to success

More
17 Oct 2013 12:30 #134137 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης

powerslave013 wrote:

BlaCkFeATh3R wrote: Και κλασσικά,ο Lee Sin θα είναι πάντα σταθερή αξία :D

Στο μόνο που διαφωνώ από αυτά που λες. Ο Lee Sin ειναι αν όχι ο αγαπημένος μου ένας από τους αγαπημένους μου champions...Αλλά δυστηχώς το late game του υστερεί πάρα πολύ...Για μένα είναι ο καλύτερος jungler early kαι o χειρότερος jungler late game. Αυτό βέβαια αλλάζει αν είσαι κορεάτης.....

Σπάνιοι είναι οι Jungler που θα σου βγάλουν πολύ αξιόπιστο damage late game.Προσωπικά πιστεύω πως ο jungler είναι για να καλύπτει το adc και να πιέζει την αντίπαλη ομάδα με την παρουσία του.Ο Lee Sin κάνει κάτι παρόμοιο,καταστρέφοντας το jungle του αντιπάλου,που αν είναι carry jungler όπως Evelynn αυτό ίσως και να του στοιχίσει το game.Παράλληλα,προχωρώντας στο late game βγάζει ένα Solari,το οποίο θα δώσει σημαντικά resistances στο team και θα ξαλαφρώσει το support από το να το αγοράσει εκείνο,δίνοντας έτσι όλα αυτά τα λεφτά σε wards και oracle.+ το vision που παρέχεις με τον Lee αν παίζεις με sightstone μπορεί να βοηθήσει άπειρα την ομάδα.Και να μην ξεχνάμε τι fight μπορεί να ξεκινήσει κάποιος έμπειρος παίκτης Lee κάνοντας W σε ένα ward πίσω από τον στόχο του και κλωτσόντας τον προς την ομάδα σου (τσέκαρε Insec,Diamondprox,Araneae και λίγο λιγότερo Cyanide),αυτοί μου έρχονται ως οι δυνατότεροι Jungle Lee Sin αυτήν την στιγμή.

Όσο για τα λεγόμενα σου φίλε Leoril,δεν έχεις άδικο,αλλά αυτό το assassin meta που υπάρχει τώρα στα teamfight δεν έχει κάποιον να τραβήξει το damage.Όποιος κάτσει στο frontline είναι σίγουρο ότι θα πέσει.Ενώ αν υπάρχει στο team σου κανένα τέρας όπως πχ o Volibear,οι αντίπαλοι σου θα φτάσουν σχετικά δύσκολα στο adc σας (εκτός αν το adc έχει τελείως λάθος τοποθέτηση)

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
17 Oct 2013 14:30 #134142 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Καλησπερα. Ειδα οτι ανακοινωθηκε το Team Builder . Παιζει κανεις σε PBE να μας πει τι γινεται? Ειδα σε ξενες Facebook Pages διαφορα posts που λεγανε καλα σχολια.

Εγω εννοειται οτι ειμαι υπερ. Η αμα θελουν κρατανε και τα δύο συστηματα για να μην τρωμε ωρες στο queue (που ειναι ηδη πολυ μικρο γιατι παιζει ο μισος κοσμος πλεον).

More
17 Oct 2013 15:30 #134149 by Panagiwths Bourdoumpas

BlaCkFeATh3R wrote: Όσο για τα λεγόμενα σου φίλε Leoril,δεν έχεις άδικο,αλλά αυτό το assassin meta που υπάρχει τώρα στα teamfight δεν έχει κάποιον να τραβήξει το damage.Όποιος κάτσει στο frontline είναι σίγουρο ότι θα πέσει.Ενώ αν υπάρχει στο team σου κανένα τέρας όπως πχ o Volibear,οι αντίπαλοι σου θα φτάσουν σχετικά δύσκολα στο adc σας (εκτός αν το adc έχει τελείως λάθος τοποθέτηση)

Βασικά το LOL όπως είναι αυτή τη στιγμή είναι πολύ snowball οπότε αν καταφέρεις με λίγο παραπάνω dmg να κάνεις snowball τα άλλα lanes, άρα και το παιχνίδι, θα κερδίσεις στο soloq χωρίς να κάνεις καν teamfight. Γενικά, πάντως αν ξεκινήσεις χτίζοντας στην αρχή dmg κ προς το mid game (όπου αρχίζουν τα team fights) βγάλεις 1 το πολύ 2 defensive items, με σωστό positioning θα μπορέσεις να κερδίσεις το fight σχεδόν μόνος σου. Ποτέ δε μου άρεσε να στηρίζομε στους συμπαίκτες μου για να κάνουν το dmg αν μπορώ να το κάνω εγώ γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς θα παίξουν αυτοί :P

Όσο για τη συζήτηση περί junglers θα συμφωνήσω δεν είναι η δουλειά του να κάνει το damage στο late οπότε ακόμα κ ο lee σαν tanky-support late game μπορεί να βοηθήσει πολύ με το utility που προσφέρει αν παιχτεί σωστα.

More
17 Oct 2013 16:20 #134152 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

Leoril wrote:

BlaCkFeATh3R wrote:

Όσο για τη συζήτηση περί junglers θα συμφωνήσω δεν είναι η δουλειά του να κάνει το damage στο late οπότε ακόμα κ ο lee σαν tanky-support late game μπορεί να βοηθήσει πολύ με το utility που προσφέρει αν παιχτεί σωστα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου την φράση "εκτός αν είσαι κορεάτης" γιατί για μένα τα play του Lee δεν ειναι εύκολα. Στο practice με τα bot τα κανω και εγω αλλά σε κανονικό game που είναι άλλη η ένταση και άλλο το επίπεδο και πάνα απο όλα δεν παίζεις με bot, τα play του Lee, έχω δει να δυσκολεύουν και pro παίχτες πλην κάποιον εξαιρέσεων. Toν Lee δεν τον εβγαλα άχρηστο απλά μπορείς να επιλέξεις κάποιο jungle οπως η evelynn που να κανει damage ή κάποιον όπως ο Jarvan που θα τανκάρει. Αυτό που θελω λοιπόν να πω είναι οτι και τα δύο παραδείγματα που ανέφερα ειναι πιο viable απο τον Lee. Mε λίγα λόγια όπως και να ντύσεις τον Lee σίγουρα θα ειναι χειρότερος απο κάποια άλλη επιλογή με το ίδιο πχ build. Μιλάω πάντα με εμπειρία από low elo(silver) και από αυτα που βλεπω στα streams.