BlaCkFeATh3R wrote: Για να ανέβεις δοκίμασε να παίζεις Tanky Junglers,όπως Zac,Rammus,Sejuani,Amumu,Elise.Παίζοντας εσύ το rolo του tank,αφήνεις τα περιθώρια στο top σου ή το mid σου να παίξει κάποιον assassin που αυτόν τον καιρό είναι πολύ δυνατός όπως Zed,Ahri,Kassadin,Kha Zix.Αν και δεν λέω,Tanky Top και Tanky Jungler στο ίδιο team κάνουν θαύματα ,με Renekton+Zac να είναι από τους αγαπημένους μου teammates!
Από την άλλη,αν θες κάποιον carry jungler,η Evelynn αυτή τη στιγμή είναι πολύ δυνατή αλλά αν μείνεις πίσω,δεν θα χεις καθόλου παρουσία στο υπόλοιπο game,πράγμα που συμβαίνει με όλους τους carry junglers.
Και κλασσικά,ο Lee Sin θα είναι πάντα σταθερή αξία
Επέτρεψε με να διαφωνήσω φίλε μου. Το θέμα είναι, ειδικά στα low elo, να πάρεις κάτι που θα κάνει carry άρα προτιμούνται οι assassins από τα tanks. Γενικός κανόνας για low elo: Damage>Resistances.
Ίσως αυτό που θα βοηθούσε κάθε παίκτη που θέλει να ανέβει είναι η κριτική στη δική του απόδοση παρά στων συμπαικτών. Αν χάσεις πχ ένα παιχνίδι αντί να πεις "το Mid feedare, το top feedare, έτσι δεν πας πουθενά" και να flamareis τους συμπαίκτες σου για όλο το game καλύτερα πες "τα πήγα καλά στο lane μου, νίκησα, αλλά τι θα μπορούσα να κάνω παραπάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου;".
Γενικά (δε θα μπορούσα να αναφερθώ ειδικά για κάθε ρόλο πιο αναλυτικά), το μισό παιχνίδι (για να μην πω το 90%) είναι τα objectives. Καλό είναι αν πχ είσαι top και κερδίζεις το lane σου από το να μείνεις εκεί και να σκοτώνεις συνέχεια τον αντίπαλο σου που είναι ήδη 0/3 είναι, να πάρεις αρχικά το turret σου, να προσπαθήσεις με roam στο Mid να πάρεις το mid turret ή να κάνεις setup τον δράκο προτού γυρίσεις στο lane σου.
Προσπαθήστε, λοιπόν, να βοηθάτε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα σας, μέσω objectives πχ που δίνουν global gold, αφού το παιχνίδι καλώς ή κακώς είναι ομαδικό οπότε μόνος σου να κερδίσεις δε μπορείς
Άλλωστε, γνώμη μου, όλα τα division ακόμα και το diamond είναι πλέον τελείως "ξεφτιλισμένα" και θεωρώ πως οποιοσδήποτε μπορεί να ανέβει σε αυτά αν βελτιώνεται σταδιακά σαν παίκτης
Not giving up and enjoying the game is the key to success