Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
13 Oct 2013 18:55 #133815 by Tolis Tepenis
31/10 τελειώνει η S3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2013 23:23 #133821 by Χριστιάνα Θάνου
Άντε επιτέλους τελειώνει η Season 3!

More
14 Oct 2013 16:49 #133835 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κρίμα, δεν προλάβα να πάω gold :/

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Oct 2013 16:56 #133836 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

BigBoss wrote: Κρίμα, δεν προλάβα να πάω gold :/

Μια από τα ίδια.Καταραμένο Silver.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
14 Oct 2013 17:12 #133839 by Μπάμπης Χαραλάμπους

powerslave013 wrote:

Είχα φτάσει Silver 1 και 20 points αλλά ετυχαν τα γνωστα AFKs και επεσα πολυ κατω. Ειμαι silver 3.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Oct 2013 17:26 #133841 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

BigBoss wrote:

powerslave013 wrote:

Είχα φτάσει Silver 1 και 20 points αλλά ετυχαν τα γνωστα AFKs και επεσα πολυ κατω. Ειμαι silver 3.

Εγώ είχα φτάσει silver 2 και ήμουν κανά μήνα και έπεσα σε silver 5 μέσα σε 3 μέρες..έφαγα μεγάλη πίκρα..έχω να παίξω 5 μέρες...το χω ρίξει στο hearthstone και ηρέμισα λίγο. οπότε σε καταλαβαίνω.χωρίς duo δεν πας πουθενά δυστηχώς. soloq sucks

More
14 Oct 2013 22:27 #133861 by Argiris Papaioannoy
Εγω προσωπικα ρε παιδια δεν εχω προβλημα και ανεβαζω ελο χωρις προβλημα. Φετος ειναι η πρωτη χρονια που ασχολουμε με το ranked και παιζω solo. Απο bronze 2 που με ξεκινησε ειμαι gold 2 και συνεχιζω :s

τι κανετε και δυσκολευεστε τοσο?

More
14 Oct 2013 23:59 #133864 by Tolis Tepenis
Wards και dragon είναι τα 2 βασικά πράγματα που με βοήθησαν να ανέβω απο Bronze I σε Gold IV. Wards αγοράζουν ΟΛΟΙ όχι μόνο το support της ομάδας. Tέλος σημαντικό ρόλο παίζει και το map awareness. Trolls/Afkers/Feeders υπάρχουν και στο Gold/Platinum, άρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία :P

Tip: Mετά απο κάθε game καθίστε 5 λεπτά και δείτε τα λάθη που κάνατε (όλοι κάνουμε λάθη).

More
15 Oct 2013 00:03 #133865 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

Senzin wrote: Εγω προσωπικα ρε παιδια δεν εχω προβλημα και ανεβαζω ελο χωρις προβλημα. Φετος ειναι η πρωτη χρονια που ασχολουμε με το ranked και παιζω solo. Απο bronze 2 που με ξεκινησε ειμαι gold 2 και συνεχιζω :s

τι κανετε και δυσκολευεστε τοσο?

Κοιτα ενα απο τα 2 συμβαινει. Ή εισαι τυχερος και τις περισσοτερες φορες σε βαζει με ατομα νορμαλ και οχι afkers,leavers,flamers κτλ ή στο elo που εισαι το αξιζεις να εισαι.Που αυτο σημαινει οτι μπορεις και κουβαλας εσυ τους αλλους. Μιλαμε παντα για την πλειοψηφια των games.

More
15 Oct 2013 04:20 #133870 by Argiris Papaioannoy
Αυτο που εγω εχω παρατηρησει ειναι οτι εκτος απo warding και ολα οσα πρεπει να γινονται ειναι πανω απο ολα η επικοινωνια και το ποσο μπροστα βλεπεις. main μου ειναι support και αν και δεν το βλεπουν αρκετοι τα support μπορουν να κανουν εμεσα carry και ετσι συμβαινει και με εμενα. πολυ σπανια χανω lane και σχεδον ποτε late. φυσικα και failαρω και κυριως αυτο συμβαινει οταν αφηνω τα νευρα και τον εγωισμο να με συνεπαρουν(flamefests etc). Επισης πρωτου ξεκινησω παρακολουθουσα για αρκετο καιρο τον Krepo γιατι λατρευω aggresive support και ο τυπος μου αρεσε οπως επαιζε. αντικειμενικα δεν ειναι δυσκολο πραγματικα να ανεβασεις elo με την προυποθεση να καταλαβαινεις και 5 πραγματα. Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε elohell, bad luck etc. απο οσα μου εχουν πει αρκετοι challengers & diamonds αν θες πραγματικα επικοινωνια τοτε μονο diamond 1 & challenger. οτι συμβαινει στο bronze/silver/gold συμβαινει και platinum/diamond 2. Αγαπημενο μου κομματι στο lane ειναι το mind fuck & warding poke. κατα μεσο ορο ενα ματς κρινετε απο το support πιστευω με την προυποθεση οτι τα αλλα lane ειναι viable παικτες και οχι newbies. εχω καταφερει πολλες φορες να ντυσω carries που δεν νιωθαν και νικουσαν καθαρα και μονο απο το advantace του dmg. και πανω απο ολα προσπαθω να παιζω σταθερα 2-3 ηρωες γνωριζοντας τους καλα και εκμεταλευομενος τις αδυναμιες τους εχω πλεονεκτημα.

εν τελει για να μην τα πολυλογω δεν πιστευω οτι φταινε οι αλλοι που καποιοι δεν μπορουν να ανεβασουν elo. ακομα και με μαθηματικα δεν βγαινει. 45% πιθανοτιτες να εχεις χαλια ομαδα, 50% για την αντιπαλη. δεν στεκει