Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
29 Jun 2017 12:55 #200684 by Aνέστης Αδαμίδης

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote:

DoUzOs wrote: Εγώ είμαι μέσα (αν και δεν ξέρω σε ποια απ'τις 2 ομάδες θα πρέπει να μπω, λογικά στων συντακτών όμως, μιας και δεν νομίζω να παίζει κάποιος άλλος από αυτούς εκτός από την Χριστιάνα). :P

Να απαντήσουν εδώ όσοι παίζουν να κανονίσουμε κανα ματσάκι για τη πλάκα μας ρε παιδί!Για τον χαβαλε!

Άμα ψήνεστε να έχετε ένα noobάκι στην παρέα σας, είμαι κι εγώ μέσα. :lol:

Σημειώνει κανείς ονόματα; Είμαι κι εγώ μέσα.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2017 13:40 #201029 by Πιέρρος Φουστέρης
League of Legends: Αύξηση της τιμής των Riot Points

Αρχής γενομένης την 25η Ιουλίου, τα Riot Points στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κοστίζουν κατά 20% περισσότερο.

Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στους χρήστες του League of Legends, αφού από τις 25 Ιουλίου το κόστος των Riot Points θα αυξηθεί κατά 20%, όπως ανακοίνωσε η Riot Games. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τον περασμένο Ιούνιο το Ηνωμένο Βασίλειο ψήφισε την έξοδό του από την Ευρωπαϊκή Ένωση με αποτέλεσμα να πέσει η αξία της αγγλικής λίρας σε σχέση με άλλα νομίσματα και ειδικότερα με το αμερικανικό δολάριο. Η αύξηση της τιμής των RP έρχεται για να εξισορροπήσει το κόστος σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές.”

Όπως ανέφερε η Riot Games, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα Riot Points που έχετε ήδη αγοράσει ή θα αγοράσετε έως τις 25 Ιουλίου. Διαβεβαίωσε επίσης ότι το κόστος των skins, των champions και άλλων αντικειμένων, θα παραμείνει ως έχει. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι λόγω της αύξησης του κόστους των RP, οι χρήστες του League of Legends στο Ηνωμένο Βασίλειο θα λαμβάνουν λιγότερα Riot Points ξοδεύοντας τα ίδια χρήματα. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή με 50 λίρες μπορείτε να αποκτήσετε 10.700 RP, μετά την αλλαγή όμως, ο αριθμός των Riot Points πέφτει στα 8.600, κάτι που σημαίνει ότι με τα ίδια χρήματα, θα λαμβάνουν 2.100 RP λιγότερα σε σχέση με τα όσα ισχύουν σήμερα.

Ταυτόχρονα, πολλοί χρήστες ίσως χρειαστεί να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν ένα skin. Η πιο κοινή τιμή ενός skin αυτή την στιγμή βρίσκεται στα 975 RP, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με 5 λίρες αγγλίας. Με τα νέα δεδομένα, θα χρειαστεί να ξοδέψετε 10 λίρες (1650 RP), αφού μετά τις 25 Ιουλίου θα λαμβάνετε 790 RP και όχι 975. Θα πρέπει δηλαδή να πληρώσετε τα διπλάσια χρήματα και να σας μείνουν 675 RP τα οποία ίσως και να μην χρειάζεστε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
12 Jul 2017 13:08 #201798 by Πιέρρος Φουστέρης
Η Riot Games μηνύει το Mobile Legends

Η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το League of Legends κατέθεσε μήνυση ενάντια στην κινέζικη Shanghai Moontoon Technology.

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, αφού η Riot Games μέσα από την μήνυσή της αναφέρει πως το Mobile Legends έχει μεγάλες ομοιότητες με το League of Legends, σε βαθμό ώστε το πρώτο να θεωρηθεί ως κλώνος του δημοφιλούς MOBA. Μένει να δούμε εάν το δικαστήριο θα αποφανθεί ότι το Mobile Legends “αντιγράφει” το League of Legends τόσο ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ότι παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα της Riot Games.

Εν τω μεταξύ, στην μηνυτήρια αναφορά της Riot Games αναφέρεται και το mobile game Magic Rush: Heroes. Θυμίζουμε πάντως ότι και το League of Legends ξεκίνησε την πορεία του αντιγράφοντας το DotA map του Warcraft III, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στους ήρωες και στα ονόματά τους.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
22 Jul 2017 23:07 #202567 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
League of Legends: Pentakill band

Επανέρχεται το Metal συγκρότημα.

Η Riot Games έδωσε μέσω του επίσημου YouTube channel του League of Legends ένα βίντεο για τους Pentakill.

Οι Pentakill είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε για τους ανάγκες του παιχνιδιού. Είχαν κυκλοφορήσει ένα single το 2014 με τον τίτλο "Lightbringer" καθώς και ένα πλήρες άλμπουμ (την ίδια χρονιά) με τίτλο Smite and Ignite.

Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο η Riot Games να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του LoL και να δημιουργήσει μια μπάντα ή έστω ένα άλμπουμ με τον συγκεκριμένο τίτλο. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε Metal ακούσματα, με επικεφαλής τον Jørn Lande.

Το βίντεο έχει τίτλο "From Fire Reborn", ο οποίος παραπέμπει είτε σε τραγούδι, είτε σε άλμπουμ.

More
22 Jul 2017 23:52 #202579 by Aνέστης Αδαμίδης
Ο τίτλος του άλμπουμ πιο πιθανό θα είναι Grasp of the Undying. Το έχω γράψει κι εγώ σε άλλο τόπικ.

More
03 Aug 2017 12:56 #203420 by Angel
Pentakill Videoclip

Δείτε το τραγούδι τους με τίτλο "Mortal Reminder" από το νέο τους άλμπουμ Grasp of the Undying.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
05 Aug 2017 12:14 #203530 by Angel
Προειδοποίηση στον Bang των SKT για Ανάρμοστη Συμπεριφορά

Η Riot δεν αστειεύεται σε ορισμένα θέματα ιδίως σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά των επαγγελματιών της eSports σκηνής. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του Junsik “Bang” Bae, παίκτη της SKT T1 Telecom που προσέβαλε έναν viewer κατά την διάρκεια του stream του.

Συγκεκριμένα ένας viewer έγραψε στον Bang:
«Hey Junsik! Δούλευε πιο σκληρά, ο Faker μόλις κέρδισε ένα εκατομμύριο Κορεάτικα won (νόμισμα της Κορέας) από donation».

Η απάντηση του ADC της SKT ήταν αποστομοτική και σκληρή:
«Ο μισθός μου είναι μεγαλύτερος από 100 ανθρώπων σαν εσένα μαζί. Μίλα για τον εαυτό σου και δούλευε πιο σκληρά».

Τα αίματα άναψαν καθώς ο ίδιος και η ομάδα του έλαβαν προειδοποίηση από την οργάνωση του League Champions Korea πως θα υποβληθούν ποινές σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων φαινομένων που θα επηρεάσουν την κατάταξη της ομάδας στο Κορεάτικο πρωτάθλημα League of Legends.

Ο Bang αντιλήφθηκε την επικινδυνότητα της πράξης του και έσπευσε να απολογηθεί στο κοινό του:
«Δεν είμαι υπομονετικός άνθρωπος, όμως είμαι ειλικρινής. Μπορεί να φέρθηκα λάθος σε αρκετούς ανθρώπους χωρίς να το κατάλαβα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όσους προσέβαλα με αυτόν τον τρόπο και θα προσπαθήσω να ωριμάσω από δω και στο εξής.»

Τα λόγια του Bang δίχασαν το κοινό του, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που σεβάστηκαν και θεώρησαν πως πράγματι μετάνιωσε, αλλά επίσης αρκετοί ήταν όσοι εξακολούθησαν να είναι εκνευρισμένοι με την απαράδεκτη συμπεριφορά του όντας επαγγελματίας στον χώρο. Το γεγονός έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε η έντονη προειδοποίηση σε αυτόν και τους SKT για μη επανάληψη ανάλογης συμπεριφοράς. Τέτοια γεγονότα καλό είναι να αποφεύγονται.

More
12 Aug 2017 13:04 - 16 Aug 2017 16:59 #203763 by Angel
Πρόστιμο στην Riot για το Striker Lucian skin

Μετά και την υπόθεση που βασανίζει την Riot με την περίπτωση του Mobile Legends φαίνεται πως η εταιρεία έχει κι άλλα τρεχάματα με τα δικαστήρια. Αυτή τη φορά όμως η επίθεση γίνεται σε βάρος της Riot με αφορμή την κυκλοφορία του Striker Lucian skin που κατέφθασε στο League of Legends κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2014.

Το skin φέρνει νέους μπελάδες στην Riot, καθώς έφτασε στα μάτια του παλαίμαχου Ολλανδού ποδοσφαιριστή Edgar Davids που ισχυρίζεται πως το skin βασίζεται σε αυτόν και ο ίδιος κατέθεσε καταγγελία. Το εντυπωσιακό γεγονός της όλης υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε τον Davids.

Η ίδια η Riot δεν δέχθηκε τις ομοιότητες που φέρει το skin με τον Davids, και ισχυρίστηκε πως οι παίκτες του LoL δεν υπήρχε περίπτωση να τους μπέρδευαν. Ωστόσο η απόφαση του δικαστηρίου δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενα της Riot και δικαιολογημένα αν ανατρέξουμε σε ένα tweet που είχε γίνει το 2014 από την Baconhawk που είναι Riot QA Analyst:

For all you wondering, Striker Lucian was inspired by soccer pro Edgar Davids

— Baconhawk???? (@missbaconhawk) 5 Ιουνίου 2014

Το παραπάνω post στο Twitter προδίδει την έμπνευση του Striker Lucian από τον Edgar Davids οπότε δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει το δικαστήριο για την απόφασή του. Η ποινή της Riot είναι απροσδιόριστη, ωστόσο πληροφορίες λένε πως ο Edgar Davids θα λάβει μια αποζημίωση με βάση τα έσοδα που είχε η Riot από το skin Striker Lucian. Να τονίσουμε πως οι δημοσιογράφοι της Riot αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις περί του θέματος.

Last edit: 16 Aug 2017 16:59 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
12 Aug 2017 13:13 #203767 by Νικηφόρος Μητράκος
Νωρίς το θυμήθηκαν για την ομοιότητα του Striker Lucian :P Αλλά βέβαια αφού η Rito έχει λεφτά με το τσουβάλι, κρίμα δεν είναι να πάρει και κάποιος άλλος κανα-δυο; Αν είναι έτσι όμως θα πρέπει να πέσει πληθώρα μηνύσεων στα MOBA καθώς τα μισά και βάλε skins εμπνέονται από πραγματικά πρόσωπα, anime, games, ταινίες κτλ. Δηλαδή με δυο λόγια, τρέχα γύρευε.

More
12 Aug 2017 21:44 #203786 by Aνέστης Αδαμίδης
Η Baconhawk έκανε βλακεία με αυτό που είπε. Είναι ξεκάθαρο ότι μοιάζει περισσότερο με τον Ronaldinho. Ο άλλος είναι πιο γεματούλης στα μάγουλα, κάτι που δεν ισχύει με το skin.