Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΤΕ/Cosmote: Γενική συζήτηση

More
15 Nov 2017 19:13 #208398 by Angel
Cosmote Fiber: Έρχονται οι οπτικές ίνες

Η Cosmote ανακοίνωσε την διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω του δικτύου οπτικών ινών με ταχύτητες έως 1Gbps.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της εταιρείας, με μήκος διαδρομής 43.000 χιλιομέτρων, το Cosmote Fiber δίνει την δυνατότητα σε 2.5 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες internet και αναβαθμισμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες με ταχύτητες που φτάνουν έως το 1Gbps. Μέσω του δικτύου οπτικών ινών, η Cosmote σημειώνει ότι δημιουργούνται νέες προοπτικές για την επιχειρηματικότητα, την ιατρική, την εκπαίδευση, τον πολιγισμό, την οικονομία, της δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και την ψυχαγωγία.

Εφόσον η μετάβαση σε υποδομές νέας γενιάς επιτευχθεί, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του ΑΕΠ έως και 4%, να δημιουργήσει πάνω από 50.000 νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την χώρα να ενταχθεί στους Ψηφιακούς Πρωτοπόρους μέχρι το 2030. Επιπλέον, η Cosmote αναφέρει ότι τα δίκτυα νέας γενιάς θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών όπως το cloud, η τεχνητή νοημοσύνη, το virtual reality, το 3D printing και τα αυτόνομα ρομπότ.

Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι επενδύσεις του νέου επενδυτικού πλάνου για οπτικές ίνες και δίκτυα μέχρι το 2020 θα φτάσουν τα 1.5 δισεκατομμύρια ευρώ. Στο τέλος του έργου, περίπου 2.9 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε 650 πόλεις, κωμοπόλεις και οικισμούς από όλη την Ελλάδα (δηλαδή πάνω από το 60% των συνδέσεων της χώρας), θα έχουν πρόσβαση στο Cosmote Fiber. Τελικός στόχος των τεχνολογικών σχεδίων του Ομίλου ΟΤΕ είναι η οπτική ίνα να φτάσει στο σπίτι μέσω του Fiber to the Home.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2021 12:38 #250293 by Blood Prince
Ορίστε η προσφορά. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
05 May 2021 14:26 #250428 by Blood Prince
Με πρήζουν όμως συχνά από την εισπρακτική και δεν απαντάω κάν.Εκανα φραγή.

Δείτε τα σχόλια εδώ

www.white-pages.gr/arithmos/2107546201

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 May 2021 15:18 #250438 by Απόστολος Μητσακούλης
Εμενα σταματησαν εδω και καιρο να με περνουν τηλεφωνο για προσφορες. Λογικα τις επομενες μερες θα επιστρεψουν.

More
05 May 2021 15:20 #250439 by Giorgos Tsolaridis
Εμένα τον πατέρα μου παίρνουν κάθε μεσημέρι και όχι μονο αλλά το 13888. Δεν είχα ποτέ μου θέμα με τέτοια νούμερα εγώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
07 May 2021 20:25 #250600 by Απόστολος Μητσακούλης
Όταν όμως θές να τους βρείς έσυ, πχ για βλάβη στο internet η στη γραμμή πρέπει μερικές φορές να κάνεις και τάμα :P

More
05 Dec 2021 22:12 #257696 by Blood Prince
Πρόσφατα η Cosmote κατήργησε το 3G με το οποίο ήμουν ευχαριστημένος και αναγκάστηκα να αγοράσω νέο router το οποίο μου κόστισε 50 €.

Η ταχύτητα στην οποία κατεβάζει, καθώς κατεβάζω το Ezio Collection στο PS4 αυτή την στιγμή, υπολόγισα πως είναι 100 ΜΒ το δευτερόλεπτο. 100 MB/Second ενώ παράλληλα σερφάρω.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Dec 2021 18:04 #258431 by Blood Prince
H Cosmote παρέχει απεριόριστα data για 15 μέρες οπότε λογικά μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσω να ενεργοποιήσω την προσφορά και να εγκαταστήσω το Dragon Age Inquisition GOTY.

www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/xmas-gifts.html

Εμένα βέβαια με ενδιαφέρει για μια με δύο μέρες....δεν ξέρω τι να τα κάνω, τόσες μέρες.

[IMG

Peter Baylish

More
17 Dec 2021 00:44 - 17 Dec 2021 00:46 #258597 by Blood Prince
Η προσφορά ισχύει !

Οπότε θα εγκαταστήσω το Dragon Age Inquisition GOTY και το AC Odyssey (αν και έχω το CD,υπάρχουν updates ένα σωρό οπότε είναι αρκετά χρήσιμα τα απεριόριστα)....επίσης θα εγκαταστήσω και κάποια παιχνίδια στο laptop ! (αν και παίζω PS4 κυρίως αλλά δεν χάνω τίποτα να τα έχω),

Το θέμα είναι πως έχω χωρητικότητα στο playstation λίγο παραπάνω από 200 GB τώρα και με το Inquisition και το Odyssey θα γεμίσουν και πρέπει να σκεφτώ να απεγκαταστήσω κάποιο και δεν ξέρω ποιό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Dec 2021 00:46 by Blood Prince.

More
29 Dec 2021 15:38 - 29 Dec 2021 15:41 #259391 by Blood Prince
Ενεργοποίησα τα απεριόριστα,εγκατέστησα ότι ήθελα, αλλά από χθές το βράδυ η cosmote έχει πρόβλημα και συνδέομαι με της forthnet.

Λογικά θα φτιάξει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Dec 2021 15:41 by Blood Prince.