Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΤΕ/Cosmote: Γενική συζήτηση

More
05 Sep 2012 14:37 #111893 by Ανδρέας Γρυπάρης
το να δανειστώ συσκευή και να σου πω (+/-) 0.003% που δε βλέπει η συσκευή μου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, γιατί δεν μιλάμε με ειδικά όργανα και παλμογράφους, με κινητά μιλάμε! Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις software, φτάνει ο εσωτερικός μετρητής σε android κινητά που υπάρχει στις ρυθμίσεις.
αυτό μας ενδιαφέρει στη τελική.

Σε ισόγειο (δίπλα δίπλα σε απόσταση 15cm να μην κάνουν crosstalk)
Ενδεικτικά σε wind:
Network: Wind GR
Signal strength: -87dBm, 14 asu
Mobile network type: EDGE (2G)

Network: Cosmote GR
Signal strength: -89dBm, 14 asu
Mobile network type: EDGE (2G)

και αυτό δεν είναι τίποτα, σε real καταστάσεις το cosmote έχει φτάσει και -105dBm, 2 asu και μετά disconnect στην κλήση όποτε θέλει.
Επανέλαβα το τεστ και σε όροφο και σε 3-4 χωριά που έχω πάει και σε πολλά μέρη στις Σέρρες με το ίδιο και πολύ χειρότερο αποτέλεσμα στη cosmote ενώ η wind και η vodafone ακόμη και σε υπόγειο τα κατάφερνε.

αποδεδειγμένα πράματα.
Τυχαίνει βέβαια εκεί που βρίσκεσαι/μένεις να πιάνει καλύτερα, αλλά σε όσα μέρη έχω πάει με έχει απογοητεύσει αρκετές φορές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2012 12:51 #113332 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G

Από σήμερα, η COSMOTE προχωράει στην πιλοτική διάθεση του κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G σε όσους συμπληρώσουν τη Φόρμα Ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες.

More
15 Oct 2012 17:26 #113348 by Βασίλης Βασιλός
Μόνο μην τα δώσουν σε τίποτα δικούς τους και εμείς περιμένουμε καιρό για το 4G!

More
16 Oct 2012 00:02 #113363 by Ανδρέας Γρυπάρης
σε καμία 10ετία 4G
εδώ 2G παίζει με το ζόρι
3G ζήτημα αν θα πιάσει καλά
από που και ως που ελπίζει αυτή η εταιρία ότι θα έχει 4G δίκτυο;

dream on

More
02 Jul 2015 01:03 #163731 by Βασίλης Σπετσιέρης
Καλησπέρα.Εδώ και τρεις μέρες άλλαξα πάροχο,από wind σε οτε.Το πακέτο σύνδεσης για ιντερνετ είναι το ίδιο,24άρι adsl.Αλλά από το 1.1 mb/s που κατέβαζα με wind,έπεσα στα 800 kb/s με οτε (τσεκαρισμένη ταχύτητα,όχι τυχαία).Το μόνο που άλλαξα είναι το router.Πριν είχα αυτό που είχε στείλει η wind προ 4ετίας,τώρα αυτό που έστειλε ο οτε.Επειδή θέλω να πάρω και να κάνω παράπονα και ξέρω ότι θα μου αρχίσουν τα γνωστά για ''απόσταση από καφάο,κέντρο οτε ή παλιά καλώδια'' , θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα.Π.χ, κάποια ρύθμιση που σου δίνει καλύτερη ταχύτητα.

More
02 Jul 2015 02:45 #163733 by Μάνος Γρυπάρης

Sephiroth wrote: Καλησπέρα.Εδώ και τρεις μέρες άλλαξα πάροχο,από wind σε οτε.Το πακέτο σύνδεσης για ιντερνετ είναι το ίδιο,24άρι adsl.Αλλά από το 1.1 mb/s που κατέβαζα με wind,έπεσα στα 800 kb/s με οτε (τσεκαρισμένη ταχύτητα,όχι τυχαία).Το μόνο που άλλαξα είναι το router.Πριν είχα αυτό που είχε στείλει η wind προ 4ετίας,τώρα αυτό που έστειλε ο οτε.Επειδή θέλω να πάρω και να κάνω παράπονα και ξέρω ότι θα μου αρχίσουν τα γνωστά για ''απόσταση από καφάο,κέντρο οτε ή παλιά καλώδια'' , θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα.Π.χ, κάποια ρύθμιση που σου δίνει καλύτερη ταχύτητα.

1)Πόσα Mbps είναι η σύνδεσή σου?
2)Τι πακέτο έχεις? (και άσχετο αλλά πόσα δίνεις?)
3)Πήρες τηλέφωνο να τους ρωτήσεις αν σου έχουν "κόφτη" στη γραμμή? Ζήτησέ τους επίμονα να στον αφαιρέσουν, π.χ. λόγω δουλειάς και καλά γιατί είσαι επαγγελματίας, κάνεις αυτό και χρειάζεσαι φουλ ταχύτητα Internet για Download, Upload βίντεο κτλ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jul 2015 23:49 #163851 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μετά από αρκετά τηλέφωνα και ταλαιπωρία,καταλήξαμε ότι ΙΣΩΣ φταίει το router που μου δώσανε.Θα μου στείλουν άλλο από βδομάδα.Βέβαια όταν πίεσα τον υπάλληλο,μου είπε ότι έχουν βάλει κάτι σαν κόφτη (δεν συγκράτησα τον όρο) για να μην υπάρχουν αποσυνδέσεις και τα 800 kb/s ήταν φυσιολογικά.Ωστόσο όταν το ρώτησα πως είναι δυνατόν με την ίδια σύνδεση (24άρα adsl) να έχω 30% λιγότερη απόδοση από αυτή που είχα με wind (όπου ΔΕΝ είχα θέμα αποσυνδέσεων),μου πέταξε κάτι για συντελεστές!!!!Ότι αυτοί δίνουν 9άρι ενώ άλλοι πάροχοι μπορεί να δίνουν μεγαλύτερους.Κάτι που φυσικά ο πωλητής ''ξέχασε'' να πει στη μητέρα μου όταν της πάσαρε το ίδιο θεωρητικά πακέτο σε μικρότερη τιμή.Ζήτησα να το βγάλουν για να δω αν θα υπάρξει διαφορά,αλλά αυτό θα το ξέρω από αύριο.

More
05 Jul 2015 06:08 #163857 by aggelos oiko
Εγω θα τη κανω απο τη forthnet γιατι το εχουνε δει καπως ολο κολλαγε το ιντερνετ μας πηραμε τηλεφωνο να παραπονεθουμε και θα το φτιαχνανε λεει και περιμεναμε μια μερα να γινει αυτο...επισης η nova ειναι χαλια ειδικα στα αθλητικα και πληρωναμε γυρω στα 45-50 ευρω το μηνα.Ετσι πηγαμε στον οτε μας εδωσε ενα χαρτι με προσφορες πακετων και θα παρουμε ote tv που ειναι καλυτερο απ την nova τωρα πλεον στο θεμα τις τηλεορασεις και θα παρουμε και 30mbps VDSL internet ......και με τα ιδια λεφτα το μηνα

More
08 Sep 2015 23:14 #168544 by Tony
Είμαι ο μόνος που όταν βλέπω στην τηλεόραση διαφήμιση του ΟΤΕ για το vdsl δίκτυο χαζογελάω?
Άκυρο : Οι διαφημίσεις της cosmote/ΟΤΕ είναι από τις καλύτερες στην ελληνική TV(αν όχι οι καλύτερες).

More
08 Sep 2015 23:47 #168548 by G
Έχω forthnet τώρα και βεβαίως είναι χάλια. Πλερώνω για 24άρι χρόνια τώρα και με δυσκολία πιάνω το 1,5, βάλτε και τα ups and down της σύνδεσης. Οι δικαιολογίες? γνωστές σε όλους. Γι'αυτό σκέφτομαι να αλλάξω μιας και βλέπω να γίνεται ντόρος για το ΟΤΕ VDSL, κλπ. Τι παίζει εκεί? Παίζει ρόλο απόσταση καφάο κλπ? κανείς που να έχει? και αν όχι, τι προτείνει?