Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΤΕ/Cosmote: Γενική συζήτηση

More
28 Oct 2011 15:01 #100783 by Μάνος Γρυπάρης
Μία ακόμη πληροφορία.

Μην κάνετε το λάθος να στείλετε SMS σε άλλο κινητό εκτός What's Up αν έχετε 0 υπόλοιπο. Κι αυτό γιατί το υπόλοιπό σας θα γίνει αρνητικό κι έτσι δεν θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα προς What's Up, ακόμα κι αν έχετε πληρώσει πακέτο 600 λεπτά + 300 SMS. Αυτό είναι ακόμη πιο απαράδεκτο, δηλαδή να αναιρείται υπηρεσία που μόλις πλήρωσες. Θα μπορούσε κάλλιστα να σας μπλοκάρει απ' το να στείλετε μήνυμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2011 15:47 #100789 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Νομίζω ότι ίδια τακτική ακολουθεί και VF.ΚΑΡΤΕΛ!

More
01 Sep 2012 16:29 #111738 by Nikos Georgopoulos
Αυτό το καλοκαίρι μου έτυχε ένα σκηνικό με την Cosmote που πρέπει να σας το αναφέρω.

Έχω σύνδεση και ζήτησα από τον Γερμανό να πάρω ένα USB Stick με 2GB όριο για να μπορώ να μπαίνω internet στις διακοπές. Η πωλήτρια στο νησί (δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους) μου κάνει "Θα σας κάνω σύνδεση ενός έτους. Κανονικά έχει πάγιο 13 ευρώ το μήνα και την κόβετε όποτε θέλετε αλλά να ξέρετε ότι το ελάχιστο που θα πληρώσετε είναι 32 ευρώ για το usb stick".

Οπότε σκέφτομαι "Οκ θα κάνω τη δουλειά μου για 1 ή 2 μήνες και μετά την κόβω και θα δώσω αυτά τα 32 ευρώ.Κομμάτια να γίνει.

Έλα όμως που αφού την έκοψα ήρθε ο λογαριασμός κι η Cosmote είχε...άλλη γνώμη!

Μου ήρθανε ρε παιδιά 2 λογαριασμοί.Ο ένας για την σύνδεση που πληρώνω κάθε μήνα μου είχε χρεώσει μέσα μισό πάγιο παραπάνω! (περίπου 20 ευρώ) Κι ο άλλος που ήταν ο λογαριασμός του usb stick είχε δύο πάγια από 12 και 16 ευρώ το μήνα αντίστοιχα! 48 ευρώ σύνολο δηλαδή.

Όταν λοιπόν πήγα να κάνω διακοπή, ένας υπάλληλος μου είπε ότι πέρα από τα 48 ευρώ εξτρά θα πληρώσω +32 ευρώ για το stick! Άρα όλο μαζί 80 ευρώ! Μου είπε ότι η Cosmote "έχει κάνει λάθος" και με είδε στην καρτέλα της ως νέο πελάτη. Πήρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και του είπαν ότι θα πρέπει να τους πάρω εγώ και να μιλήσω μαζί τους για να λυθεί το θέμα.

Τους πήρα και φυσικά μου είπαν ότι δεν επιστρέφουν ούτε ευρώ. Φυσικά όπως είμαι σκέφτομαι να πάρω δρόμο και να πάω αλλού. Και μετά κλασικά θα παίρνουν τηλέφωνο και θα μου προτείνουν γονατιστοί εκπτώσεις για να γυρίσω.

Από τα 32 ευρώ που είπε η υπάλληλος φτάσαμε στα 80. Κι όλα αυτά για ένα usb stick που είπα να μπω ο φουκαράς ίντερνετ στις διακοπές για ένα-ενάμιση μήνα. Απλά αίσχος!

More
01 Sep 2012 17:34 #111745 by Γιώργος Λόλας
Δε φτάνει απλά να φύγεις αλλού! Μη τους χαρίσεις ούτε ευρώ! Εδώ σε χρεώνουν πάγιο για τις εισερχόμενες κλήσεις αν σου κόψουν το τηλέφωνο... δε πάνε καθόλου καλά! Έβαλε φίλος μου Connx, την έπαθε, διέκοψε τη σύνδεση και ακόμα πληρώνει για τις εισερχόμενες...

More
04 Sep 2012 11:02 #111839 by Ανδρέας Γρυπάρης
ώρες ώρες πιστεύω ότι μια χαρά κάθωμαι ήσυχος στη hol και έρχεται ένα στάνταρ ποσό να τελειώνει η υπόθεση. Ακούω χιλιάδες τέτοια παράπονα από Conn-x και παρατράγουδα.

Εγώ είχα usb από την wind (το έχω ακόμη), ήμουν όμως κανονικά 1 χρόνο με Mobile internet και χρονοχρέωση όσο σπούδαζα. Πρόβλημα δεν είχα, απλά εκείνη την εποχή (2009) τα stick δεν ήταν και ότι καλύτερο γενικώς.

επίσης με είχαν καλέσει από τη cosmote για καρτοσύνδεση και τους έριξα φοβερές καντίλες, για τον απλούστερο λόγο ότι:
Οπουδήποτε να είμαι, και στο δρόμο, κόβεται το σήμα κάποιες φορές.
Δεν ακούγωμαι καλά στους άλλους και δεν με ακούνε και εμένα (Συχνά).
Για το δε σήμα, έχω τη ποιο χάλια ενύπωση. Αφού κουβαλάω και τις άλλες 2 συσκευές μου (vodafone + wind) και αυτές πάντα πάνουν πολύ καλύτερα από cosmote. ](*,)

Έχω αλλάξει σίγουρα 15 διαφορετικές συσκευές χωρίς αποτέλεσμα.
και ελπίζουν από εμένα ότι θα τους γίνω και στάνταρ συδρομητής; κοροϊδα ζητάνε; και δεν είναι μόνο Αθήνα το πρόβλημα, σε 5-6 διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα έχω πάει και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Σήμα καμπάνα σου λέει μετά...

More
04 Sep 2012 13:52 #111849 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φίλε Geonick λυπάμαι που θα το πω αλλά την πάτησες. Δεν θα πω ότι η πωλήτρια σε κορόιδεψε γιατί δεν έχω αποδείξεις αλλά δυστυχώς απο την στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις για αυτά που σου είπε δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Μόνο κοροϊδία είναι όταν κάποιος πωλητής σου προτείνει να κάνεις σύνδεση για να πάρει το bonus και σου λέει ψέματα για το τελικό ποσό πληρωμής γιατι απο τα 32 ευρώ στα 80 είναι χαοτική η διαφορά.

Όσον αφορά το σήμα εγώ θα πω ακριβώς τα αντίθετα απο τον Pokemon :)

Ακόμα και στο φυλάκιο πάνω σε βουνό όπου υπηρετούσα είχε σήμα η cosmote και δεν είχε η wind. Έχω την πιο φτηνή σύνδεση και είμαι και ευχαριστημένος.
Ασε που τους πληρώνω ανά δίμηνο και όχι ανά μήνα και ποτέ δεν με ενόχλησαν με τηλέφωνο ή sms

More
05 Sep 2012 06:02 #111881 by Ανδρέας Γρυπάρης
δεν το χρησιμοποιείς πολύ όσο εγώ (φαίνεται στο πόσα δίνεις), και θα έτυχε να είσαι σε περιοχή χωρίς κεραία (ούτε στο 414 δεν έχει σήμα από καμία εταιρία πλην vodafone).
Ενώ Αυλώνα πιάνει 3G internet στο φούλ με wind και έβλεπα με άνεση HD video streaming.

Δίνω 20Ευρώ σε whatsup
10Ευρώ σε vodafone
60Ευρώ σε wind, λόγω SMS-mobile internet-ομηλία παντού συν επιδότηση συσκευής.
κάθε μήνα βγαίνει σούμα 90Ευρώ.

Τις 20 ώρες τις ξοδεύω στο στάνταρ το μήνα και κρίνω εύκολα ποιος είναι άριστος σε όλα και ποιός όχι σε παροχή υπηρεσιών.
Το ότι δίνω μεγάλο πάγιο στη wind είναι γιατί δε με απογοήτευσε ποτέ και δουλεύει πάντα, κάτι που στη cosmote δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή της από QoS μεριά ακόμη και ας είχε σήμα στο φούλ.

More
05 Sep 2012 10:51 #111884 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Στα καρτοκινητά κάνουν traffic shaping και γενικά για το What's up δεν έχω ακούσει ούτε και εγώ τα καλύτερα. Μπορεί για αυτό να έχεις πρόβλημα...

Αλλά εγώ έχω σύνδεση. Ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Αυτά που μου αναφέρεις εσύ δεν μπορώ να τα εκλάβω ως τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου άποψη και εμπειρία. Ούτε μετρήσεις έκανες ούτε κάτι περισσότερο που να αποδεικνύει ότι η cosmote έχει χειρότερο σήμα.
Ψάχνοντας στα φόρουμ πάντως βρήκα διφορούμενες απόψεις, ακόμα και για το το νέο δίκτυο 3G της Wind.

To θέμα είναι να μας ικανοποιεί αυτό το οποίο πληρώνουμε. Από εκεί και και πέρα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο, ούτε θέλω να πω ότι η Cosmote είναι η καλύτερη. Καθένας κρίνει τι τον συμφέρει και αν μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες που πληρώνει. Αν σταματήσει να με ικανοποιεί η Cosmote και δω οτι με συμφέρει η Wind θα πάω χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν έχω συναισθηματισμούς σε τέτοια θέματα.

More
05 Sep 2012 12:27 #111888 by Ανδρέας Γρυπάρης

aliengoa wrote: Ούτε μετρήσεις έκανες ούτε κάτι περισσότερο που να αποδεικνύει ότι η cosmote έχει χειρότερο σήμα.

Εκεί είσαι εντελώς λάθος, οι συσκευές μου έχουν μετρητή και καταγράφω συνδεταγμένες σήματος, συγχνότητας, ισχύς και χώρου. Δεν λεω αερολογίες η ότι με συμφαίρει εμένα αλλά έτσι είναι. Να προσέχεις πριν απαντήσεις τόσο σίγουρα σε ένα post. :bye:

More
05 Sep 2012 13:06 #111890 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Θα με ενδιέφεραν τα αποτελέσματα σου...
και πάλι όμως είσαι ένα άτομο που κάνει τις μετρήσεις, δεν μπορείς να μιλάς γενικά.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά και μόνο που μετράς με τα τηλέφωνα και όχι με κάποια ειδική συσκευή είσαι λάθος.
Αν μου πεις πως μετράς, με τι μέσα, τι προγράμματα και με τι μεθοδολογία τότε θα σε πιστέψω. Το να λες την γνώμη σου όμως αυθαίρετα για μένα δεν αποτελεί μέτρηση. Ούτε το να μου λες ότι οι συσκευές σου έχουν μετρητή αποτελεί πειστικό στοιχείο.
Οπότε φρόντισε εσύ να τεκμηριώνεις τα λόγια σου με στοιχεία και αποδείξεις και μετά κάνε με κριτική ;-)
Φιλικά πάντα