Τα είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι που βγήκαν, και τα έβγαλα σε 2 ώρες.
Αναρωτιέμαι, έχουν λυθεί τα εξής με κάποιο update ή όχι:
1. Το να μην έχουν τα παράθυρα τη διαχωριστική οριζόντια γραμμή που ξεχωρίζει το χώρο που άμα κάνεις κλικ μπορείς να σύρεις το παράθυρο, με το υπόλοιπο του παραθύρου.
2. Το να μην αλλάζει χρώμα το 'ενεργό' παράθυρο αν τύχει και έχεις πολλά παράθυρα ανοιχτά και κανένα μεγιστοποιημένο, για multitasking.
Αυτά τα 2 πράγματα μου έσπασαν πολύ τα νεύρα όταν είχα δοκιμάσει τα 10 στην αρχική τους μορφή. Φυσικά και κάποια άλλα όπως το αυτόματο κατέβασμα updates και λογισμικού τρίτων, και οι default ρυθμίσεις παρακολούθησης, αλλά αυτά είχα βρει τρόπους να τα λύσω και τότε (αν και κουραστικούς).
υ.γ. Αυτή τη στιγμή έχω τα 8.1 τα οποία είναι αρκετά καλύτερα από τα 8. Έχουν κλασσική desktop επιφάνεια εργασίας,την οποία μπορείς να τη κάνεις default, να σε ξεκινάει κατ' ευθείαν εκεί όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, και στο start menu μου δίνει την δυνατότητα να βάλω shortcuts, και έβαλα όλων αυτών των λειτουργειών που έχουν τα κλασσικά start menus των windows... Έτσι η εμπειρία μου είναι σχεδόν η ίδια ακριβώς με τα 7. Τα μόνα που αλλάζουν είναι το ότι το "My Computer" έχει μετονομαστεί σε "This PC", και ότι το Start Menu καλύπτει όλη την οθόνη!
Αλλά τουλάχιστον είναι πιο ελαφρυά από τα 7.