Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
13 Apr 2016 15:42 #179895 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν γνωρίζω αν το απλό refresh θα κάνει δουλειά. Ξέρω ότι σίγουρα, αν υπάρχει product key δεμένο με το BIOS/UEFI, η διαδικασία του format θα το επαναφέρει. Δεν χάνεις τίποτα και να το δοκιμάσεις όμως. Εαν τελικά αποφασίσεις/χρειαστείς να κάνεις format, καλό θα ήταν να ανατρέξεις στο manual του laptop για το πως να το κάνεις, αλλά απότι ξέρω, το πρόγραμμα λέγεται Lenovo OneKey Recovery (δυστυχώς το link για recovery μέσω του partition δεν λειτουργεί). Σε κάθε περίπτωση ξανατονίζω πως καλό θα ήταν να διαβάσεις το manual για το πως να κάνεις recovery και να δώσω το κλασικό warning ότι το recovery θα διαγράψει όλο το περιεχόμενο του υπολογιστή και θα επανεγκαταστήσει το εργοστασιακό λογισμικό και τα προγράμματα οδήγησης (για να είμαστε τυπικοί). Εαν επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη , σε αρχικό στάδιο 99% θα σου πουν ακριβώς το ίδιο πράγμα να δοκιμάσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2016 15:54 - 13 Apr 2016 16:02 #179897 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Windows 10

snikefriend wrote: Δεν γνωρίζω αν το απλό refresh θα κάνει δουλειά. Ξέρω ότι σίγουρα, αν υπάρχει product key δεμένο με το BIOS/UEFI, η διαδικασία του format θα το επαναφέρει. Δεν χάνεις τίποτα και να το δοκιμάσεις όμως. Εαν τελικά αποφασίσεις/χρειαστείς να κάνεις format, καλό θα ήταν να ανατρέξεις στο manual του laptop για το πως να το κάνεις, αλλά απότι ξέρω, το πρόγραμμα λέγεται Lenovo OneKey Recovery (δυστυχώς το link για recovery μέσω του partition δεν λειτουργεί). Σε κάθε περίπτωση ξανατονίζω πως καλό θα ήταν να διαβάσεις το manual για το πως να κάνεις recovery και να δώσω το κλασικό warning ότι το recovery θα διαγράψει όλο το περιεχόμενο του υπολογιστή και θα επανεγκαταστήσει το εργοστασιακό λογισμικό και τα προγράμματα οδήγησης (για να είμαστε τυπικοί). Εαν επικοινωνήσεις με την τεχνική υποστήριξη , σε αρχικό στάδιο 99% θα σου πουν ακριβώς το ίδιο πράγμα να δοκιμάσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις .Ισως δεν χρειαστεί να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη του eshop.Τους είχα ρωτήσει παλιότερα και μου είχαν απαντήσει για το update..πριν λίγες μέρες τους ξαναρώτησα και δεν μου απάντησαν.Βρήκα το τιμολόγιο για να τους ξαναρωτήσω μήπως πιστεύουν πως τους λέω ψέματα αλλά θα δοκιμάσω πρώτα αυτά που μου πρότεινες.

Refresh your PC και μετά το Recovery.Εχω usb stick 16 g.b οπότε μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία που δεν θέλω να χάσω.Πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα,αν πάλι δεν λυθεί θα επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη του eshop αναγκαστικά καθώς θα χρειαστεί να μου δώσουν το Register Key που απαιτείται για το activate καθώς το λάθος προφανώς θα είναι δικό τους αν τελικά δεν λυθεί το πρόβλημα με το format.Είμαι αισιόδοξος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 16:02 by Blood Prince.

More
13 Apr 2016 16:06 #179898 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πρέπει να δεις τι εγγύηση σου έδωσαν. Συνήθως, η εγγύηση που παρέχεται είναι του κατασκευαστή και όχι του πωλητή. Οπότε λογικά η εγγύηση είναι της Lenovo και όχι το eshop. Αν χρειαστείς υποστήριξη καλύτερα να έπαιρνες την Lenovo. Και όσο μπορείς πιο γρήγορα να λύσεις το θέμα διότι θα χάσεις τα τσαμπέ Windows 10. Εαν προκύψει κάποια άλλη απορία ρώτησε μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Καλά έκανες και βρήκες το τιμολόγιο εφόσον είναι εντός εγγύησης γιατί γνωρίζω (όχι συγκεκριμένα για Lenovo αλλά για άλλες εταιρίες) ότι σου στέλνουν δισκάκια με το εργοστασιακό λογισμικό σε τέτοιες περιπτώσεις, επί πληρωμή φυσικά. Οπότε εφόσον είσαι εντός εγγύησης και στο προϊόν αναγράφεται ότι έρχεται με αυθεντικά Windows, λογικά θα σε βολέψουν τσάμπα.

More
13 Apr 2016 18:33 #179903 by Blood Prince
Τώρα κάνω back up τα αρχεία μου και τα μεταφέρω μέσω usb stick στο desktop και μετά την μεταφορά θα αρχίσω το format.

Οπως φαίνεται και στο screenshots υπάρχει λογικά ήδη προεγκατεστημένο πρόγραμμα που να κάνει format καθώς έχει τις επιλογές που ανέφερα πιο πάνω.

Στο άλλο screenshot φαίνεται το σφάλμα που βγάζει με το Activate.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:

More
13 Apr 2016 18:45 #179905 by Γιάννης Πετρόχειλος
Δεν είμαι σίγουρος αν το Recovery Option των Windows είναι ίδιο με αυτό της Lenovo, καλύτερα ψάξε για το συγκεκριμένο της Lenovo και όχι μέσα από τα Windows. Εκτός αν ξέρει να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος επί του συγκεκριμένου θέματος. Εσύ στα προγράμματα δεν βλέπεις κάποιο της Lenovo;

More
13 Apr 2016 20:02 #179913 by Blood Prince

snikefriend wrote: Δεν είμαι σίγουρος αν το Recovery Option των Windows είναι ίδιο με αυτό της Lenovo, καλύτερα ψάξε για το συγκεκριμένο της Lenovo και όχι μέσα από τα Windows. Εκτός αν ξέρει να μας διαφωτίσει κάποιος άλλος επί του συγκεκριμένου θέματος. Εσύ στα προγράμματα δεν βλέπεις κάποιο της Lenovo;

Το κάνω ήδη Reset και τώρα γράφω από το Desktop.

Οχι δεν είδα κάποιο της Lenovo ούτε το φυλλάδιο γράφει κάτι. Από ότι βλέπω γράφει κάποια πράγματα στα αλαμπουρνέζικα και όχι στην αγγλική γλώσσα και όχι πληροφορίες για format κ.λ.π Τίποτα το ιδιαίτερο.
Σε ένα άλλο φυλλάδιο γράφει λίστα τηλεφώνων σε διάφορες χώρες που αφορούν τους εκπροσώπους πωλήσεων της Lenovo ανάμεσα και την Ελλάδα.Αν δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσω μαζί τους.

[IMG

Peter Baylish

More
More
13 Apr 2016 21:37 - 13 Apr 2016 21:44 #179925 by Blood Prince

snikefriend wrote: Για να δούμε. Μπορεί και των Windows να κάνει.

Για την ώρα δεν λύθηκε το πρόβλημα και το περίεργο είναι πως αυτό το GQ6R3,που λέει το βρίσκω μέσω του ShowKeyPlus που ανέφερα πιο πάνω το οποίο μου βγάζει installed key,original key κ.λ.π

Ε λοιπόν μέσα στο installed key αναφέρει όπως σωστά ισχύει ανάμεσα σε άλλους αριθμούς και το GQ6R3..τους καταχωρώ και μετά μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι αυτό το product key.

Μια λύση είναι να πάρω τηλέφωνο στο eshop να μάθω τι γίνεται και μετά αυτούς από Lenovo αν δεν βγάλω άκρη και η άλλη λύση αν δεν βγάλω άκρη είναι να εγκαταστήσω πειρατικά windows με crack όπως έχουν πολλοί.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 21:44 by Blood Prince.

More
13 Apr 2016 21:44 #179926 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Windows 10

Prince of Persia 30 wrote:

Για την ώρα δεν λύθηκε το πρόβλημα και το περίεργο είναι πως αυτό το GQ6R3,που λέει το βρίσκω μέσω του ShowKeyPlus που ανέφερα πιο πάνω το οποίο μου βγάζει installed key,original key κ.λ.π

Ε λοιπόν μέσα στο installed key αναφέρει όπως σωστά ισχύει ανάμεσα σε άλλους αριθμούς και το GQ6R3..τους καταχωρώ και μετά μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι αυτό το product key.

Μια λύση είναι να πάρω τηλέφωνο στο eshop να μάθω τι γίνεται και μετά αυτούς από Lenovo αν δεν βγάλω άκρη και η άλλη λύση αν δεν βγάλω άκρη είναι να εγκαταστήσω πειρατικά windows με crack όπως έχουν πολλοί.

Ποια εκδοση δλδ?

More
13 Apr 2016 21:54 - 13 Apr 2016 22:07 #179927 by Blood Prince

Myrmidon wrote:

Prince of Persia 30 wrote:

Ποια εκδοση δλδ?

Ποια έκδοση για ποιο πράγμα ;; Αν εγκαταστήσω πειρατικά αρχικά τα windows 8.1 θα βάλω,όχι τα windows 10.

Αυτή την στιγμή έχω προεγκατεστημένα υποτίθεται τα windows 8.1...btw τώρα τσεκάρω για updates μήπως λυθεί το πρόβλημα...ίσως χρειαστεί να το πάω για service στο eshop.

edit: To θέμα είναι να μπορέσω να το κάνω δωρεάν αναβάθμιση στα windows 10 χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω πειρατικά αργότερα,και αυτός είναι ο κύριος λόγος που θέλω να το κάνω activate τώρα και δεν το είχα κάνει εδώ και 5 μήνες που αγόρασα το Laptop.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 22:07 by Blood Prince.