snikefriend wrote: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι full restore (έτσι κι αλλιώς αν το πας για επισκευή δεν θα το γλιτώσεις) και αν πάλι δεν γίνει κάτι, τότε τηλ στη Lenovo.
Εγώ είχα επιλέξει Remove Everything and Reinstall windows...πάντως αν έβρισκα τρόπο να τα κάνω format μέσα από το bios θα τα έχανα τελείως τα windows που σημαίνει πως αναγκαστικά θα πήγαινα στα πειρατικά.
Επειδή όμως ελπίζω να αποκτήσω windows 10 free σε κανονική έκδοση δηλαδή και όχι πειρατική...τώρα ξανακάνω updates,μετά το Remove δηλαδή που είχα κάνει και ελπίζω.
Πάντως όταν τους είχα ρωτήσει την πρώτη φορά μου είχαν απαντήσει πως το "activation key είναι προ εγκατεστημένο στο bios firmware
και να δοκιμάσω να κάνω όλα τα windows updates,και εάν το πρόβλημα παραμένει μπορώ να αποστείλω το προϊόν για έλεγχο",προφανώς ο έλεγχος θα περιλαμβάνεται στην εγγύηση ελπίζω αν και δεν είμαι σίγουρος.
Edit: Το θέμα είναι πως έκανα τα updates και πάλι τίποτα,οπότε αν δω πως δεν υπάρχει λύση και μετά το Remove αναγκαστικά θα το στείλω και βλέπουμε.