Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
13 Apr 2016 22:41 #179932 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι full restore (έτσι κι αλλιώς αν το πας για επισκευή δεν θα το γλιτώσεις) και αν πάλι δεν γίνει κάτι, τότε τηλ στη Lenovo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2016 23:11 - 13 Apr 2016 23:25 #179933 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Windows 10

snikefriend wrote: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι full restore (έτσι κι αλλιώς αν το πας για επισκευή δεν θα το γλιτώσεις) και αν πάλι δεν γίνει κάτι, τότε τηλ στη Lenovo.

Εγώ είχα επιλέξει Remove Everything and Reinstall windows...πάντως αν έβρισκα τρόπο να τα κάνω format μέσα από το bios θα τα έχανα τελείως τα windows που σημαίνει πως αναγκαστικά θα πήγαινα στα πειρατικά.

Επειδή όμως ελπίζω να αποκτήσω windows 10 free σε κανονική έκδοση δηλαδή και όχι πειρατική...τώρα ξανακάνω updates,μετά το Remove δηλαδή που είχα κάνει και ελπίζω.

Πάντως όταν τους είχα ρωτήσει την πρώτη φορά μου είχαν απαντήσει πως το "activation key είναι προ εγκατεστημένο στο bios firmware
και να δοκιμάσω να κάνω όλα τα windows updates,και εάν το πρόβλημα παραμένει μπορώ να αποστείλω το προϊόν για έλεγχο",προφανώς ο έλεγχος θα περιλαμβάνεται στην εγγύηση ελπίζω αν και δεν είμαι σίγουρος.

Edit: Το θέμα είναι πως έκανα τα updates και πάλι τίποτα,οπότε αν δω πως δεν υπάρχει λύση και μετά το Remove αναγκαστικά θα το στείλω και βλέπουμε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Apr 2016 23:25 by Blood Prince.

More
13 Apr 2016 23:45 - 13 Apr 2016 23:46 #179935 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Τα windows θα σου πουν έμεσα τι ακριβώς συμβαίνει με το activation. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεις το error code που εμφανίζουν όταν προσπαθείς να τα ενεργοποιήσεις.
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω pdf της Lenovo για να δεις πως και που μπορείς να το βρεις. Είναι ειδικό support για το activation των Windows 8:

LINK

Στην συνέχεια google-αρέ το error code και δες τι φταίει. Πες μας κι εδώ τι βρήκες.
Last edit: 13 Apr 2016 23:46 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
14 Apr 2016 00:07 - 14 Apr 2016 00:09 #179938 by Blood Prince

BoBKiD wrote: Τα windows θα σου πουν έμεσα τι ακριβώς συμβαίνει με το activation. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεις το error code που εμφανίζουν όταν προσπαθείς να τα ενεργοποιήσεις.
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω pdf της Lenovo για να δεις πως και που μπορείς να το βρεις. Είναι ειδικό support για το activation των Windows 8:

LINK

Στην συνέχεια google-αρέ το error code και δες τι φταίει. Πες μας κι εδώ τι βρήκες.

Εγώ έχω τα Windows 8.1 τα οποία είναι παρόμοια έκδοση με τα Windows 8 οπότε το είδα το Link.

Στην περιγραφή του σφάλματος που μου βγάζει αναφέρει χαρακτηριστικά Error 0xC004C003 "The activation server determined the specified product key has been blocked" Με άλλα λόγια πως έχει μπλοκαριστεί το κλειδί του προϊόντος..τώρα το γιατί είναι το θέμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Apr 2016 00:09 by Blood Prince.

More
14 Apr 2016 00:42 - 14 Apr 2016 00:45 #179941 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Θα σου πρότεινα να κάνεις ενεργοποίηση των Windows τηλεφωνικά. Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν με τα Windows 7 όταν μετά από αναβάθμιση του PC μου ζήτησαν ξανά activation.

Για να ξεκινησεις την διαδικασία, κάνε τα εξής:

1. Στην "αναζήτηση" γράψε : slui.exe 4
2. Πάτα Enter
3. Διάλεξε χώρα
4. Επέλεξε την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου και κάλεσε το τηλέφωνο που θα σου εμφανίσει και περίμενε μέχρι να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο (στην αρχή θα έχει αυτοματοποιημένα μηνύματα).

Ερώτηση: Μήπως άλλαξες κάποιο μερος του hardware από τότε που πήρες το laptop; (π.χ. σκληρό δίσκο, μνήμες κλπ)

[Edit]
Εναλλακτικά, δοκίμασε και ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ . Προσοχή όμως γιατί μπορεί να "κρεμάσει" το σύστημα. (Αγνόησε το διαφημιστικό link του RegCure Pro τελείως).
Last edit: 14 Apr 2016 00:45 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
14 Apr 2016 01:03 - 14 Apr 2016 01:09 #179942 by Blood Prince
Οχι,δεν άλλαξα τίποτα.Αν το δοκιμάσω τηλεφωνικά,η χρέωση λίγο πολύ πόσο θα είναι ;;;;

edit:anyways,μάλλον δεν ξέρεις,ευχαριστώ για την βοήθεια,θα τσεκάρω και το link και βλέπουμε.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Apr 2016 01:09 by Blood Prince.

More
14 Apr 2016 01:19 #179946 by Vasilis96
Replied by Vasilis96 on topic Windows 10
Εχεις το ονομα του Error...απο εκει και περα με ενα Googlaρισμα ολα βρισκονται!!! :)

Πανε σε αυτη την διευθυνση windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/activation-errors-windows-10 πατα "Control+F" κανε copy-paste στην καρτελα που θα σου βγαλει πανω δεξια την φραση " 0xC004C003" και δες τις πιθανες αιτιες και λυσεις.

More
14 Apr 2016 01:24 - 14 Apr 2016 01:26 #179947 by Vasilis96
Βρηκα και τις οδηγιες της microsoft για το συγκεκριμενο προβλημα απο το reddit εδω www.reddit.com/r/Windows10/comments/3ffpd5/error_code_0xc004c003_response_from_microsoft/

Αν τυχαινει να μην γνωριζεις Αγγλικα η εστω καλα Αγγλικα πες μου για να στο μεταφρασω :)
Last edit: 14 Apr 2016 01:26 by Vasilis96.

More
14 Apr 2016 01:27 - 14 Apr 2016 01:30 #179948 by Blood Prince

Vasilis96 wrote: Εχεις το ονομα του Error...απο εκει και περα με ενα Googlaρισμα ολα βρισκονται!!! :)

Πανε σε αυτη την διευθυνση windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/activation-errors-windows-10 πατα "Control+F" κανε copy-paste στην καρτελα που θα σου βγαλει πανω δεξια την φραση " 0xC004C003" και δες τις πιθανες αιτιες και λυσεις.

Μου έβγαλε αυτό το μύνημα:

"Aν αγοράσατε έναν υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows, να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή για το αρχικό κλειδί."

Αυτό τα λέει όλα πιστεύω.Οπότε ίσως χρειαστεί να το στείλω eshop για έλεγχο και μετά αυτοί θα επικοινωνήσουν με τον κατασκευαστή προφανώς.

p.s Δεν έχω θέμα με τα Αγγλικά και στην αναζήτηση το βγάζει στα ελληνικά..αν θέλω να μεταφράσω λέξεις που τυχόν δεν ξέρω βλέπω και το google translate και βγάζω νόημα..

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Apr 2016 01:30 by Blood Prince.

More
14 Apr 2016 01:31 #179949 by Vasilis96
Δες και το τελευταιο Link που σου εστειλα.Νομιζω αυτο που πρεπει να κανεις ειναι reinstall την τρεχουσα εκδοση των Windows.Επισης κατι τελευταιο...πηγες να κανεις install τα Windows 10 απο το εικονιδιο που θα επρεπε να εχει κατω-δεξια στην μπαρα η πηγες στο ιντερνετ και τα κατεβασες?