Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
22 Jul 2015 13:53 #165939 by Ανδρέας Κιούρας
Βρε παιδιά, πείτε πως κάνετε αναβάθμιση, θα πρέπει μετά όμως να αγοράσετε και το word, το powerpoint και τα λοιπά?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 19:20 #165959 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Windows 10

KillerJason13th wrote:

Myrmidongameworldgr wrote: Εγώ πάλι αυτό με το xbox το βρίσκω εντελώς περιττό. Γιατί θα πρέπει να ανάψω δυο μηχανήματα για να παίξω ένα παιχνίδι: Αυτή η βιομηχανία παραγωγής αναγκών με βρίσκει αδιάφορο.

Θα μπορείς να παίζεις online games με κατόχους xbox one από το Pc σου (Cross Platform).

Ε τότε το πράγμα αλλάζει. Καλοδεχουμενη δυνατότητα .... :woohoo: :silly:

More
22 Jul 2015 19:25 #165961 by Myrmidon

Demolka wrote: Βρε παιδιά, πείτε πως κάνετε αναβάθμιση, θα πρέπει μετά όμως να αγοράσετε και το word, το powerpoint και τα λοιπά?

1ον Όχι.

2ον Δεν γνωρίζεις για τις δωρεάν σουίτες εφαρμογών γραφείου πχ Open office, Libre office Google Docs, WPS office κλπ ;

More
30 Jul 2015 12:54 #166505 by Spyros Stampolas
Replied by Spyros Stampolas on topic Windows 10
πολλα προβληματα με τους drivers τα windows 10.Προσωπικα συμβουλευω να περιμενε κανα τριμηνο τετραμηνο πρωτα και μετα να τα βαλετε

More
30 Jul 2015 13:29 #166507 by Γιάννης Μίγκλης
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα windows 10 γιατί πιστεύω πως προσφέρουν πολλές αξιοσημείωτες νέες δυνατότητες

More
30 Jul 2015 18:42 #166544 by Δημήτρης Αραμπατζής
Σε περίπτωση που θέλετε να επισπεύσετε την εγκατασταση των Windows 10 ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα (με δικιά σας ευθύνη)
1)Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κράτηση των Windows 10 από το Get Windows 10 app. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το app βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις και έχει γίνει εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων
2)Ανοίξτε το Windows Update και βεβαιωθείτε οτι μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αυτόματα
3)Μεταβείτε στο φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και διαγράψτε τα πάντα σε αυτό το φάκελο . Μην ανησυχείτε , δεν θα καταστρέψει το σύστημά σας.
4)Ανοίξτε με δικαιώματα Administrator το Command Prompt [Γραμμή Εντολών]
5)Δώστε την εντολή wuauclt.exe /updatenow
6)Περιμένετε μερικά λεπτά και ανοίξτε το Windows Update
7)Σε λίγο θα ξεκινήσει [ή θα ολοκληρωθεί] το download των Windows 10 στον υπολογιστή σας και αναμένεται να δείτε σύντομα το σήμα για να ξεκινήσει η αναβάθμιση του λειτουργικού.

Αυτή η τεχνική δουλεψε για μένα στα Windows 7 και για έναν φίλο μου στα Windows 8.1 Δεν εγγυόμαι αποτελέσματα και στο δικό σας PC
Attachments:

More
30 Jul 2015 23:48 #166573 by Δημήτρης Έξαρχος
Στο laptop μου έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό το εικονίδιο στην γραμμή εργασιών. Στον desktop όμως που είναι το βασικό μου pc όχι...Πως τα κατεβάζω εκεί? H επειδή το pc μου κλείνει μια 4ετια (windows 7 έχω) είναι παλιό και δεν δέχεται την αναβάθμιση ?

More
31 Jul 2015 00:06 #166576 by Δημήτρης Αραμπατζής
www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-specifications δες εδώ αν είναι συμβατο το ,hardware τότε δες αν έχουν εγκατασταθεί όλες οι ενημερώσεις στο Windows update

More
31 Jul 2015 11:27 #166614 by Myrmidon
Oριστε. Ακομα δε βγηκε και εχουμε θεματα. Πρωτο update 1GB και τα μυαλα στα καγκελα :woohoo:

Day one patch for Windows 10 features over 1GB of fixes and improvements

More
31 Jul 2015 11:57 #166616 by Γιάννης Πετρόχειλος
Αυτά που λέει η MS περί ασυμβατότητας είναι απλά αστεία. Θεωρητικά όποιο PC παίρνει Windows 7 παίρνει και τα 10. Το PC μου έχει Vista και παίρνει 7 (το ξέρω απ'την ιστοσελίδα του κατασκευαστή) απλά εγώ δε του έβαλα και σύμφωνα με την MS δεν πρέπει να του βάλω 10, όμως του έβαλα και δουλεύει μια χαρά. Γι'αυτό αφήστε τα χαζά της MS, δείτε τα specs των Windows 10 και αν τα έχετε βάλτε τα άφοβα!