Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 10

More
18 Mar 2015 23:04 #158205 by Βασίλης Ριζούλης
Στην Κινα οι μισθοι ειναι πολυ χαμηλοι.Σιγουρα η MS το κανει για να αυξησει τις πωλησεις της σε Xbox One, games, software κτλ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2015 00:55 #158214 by Τάσος Μαραγκός
Oντως ειναι πανεξυπνη!!!Δινει 1 χρονο δωρεαν τα win 10,που αυτο ΙΣΩΣ να σημαινει οτι θα τους πει ξερετε περασε ο 1 χρονος αρα τωρα αγοραστε το.Κ να τα φορματ κ να οι εκπληξεις!!!!

More
19 Mar 2015 12:25 #158223 by Jimmis Komitas
Replied by Jimmis Komitas on topic Windows 10
Θα το σπαμμάρω μία ακόμη φορά, τα Windows 10 ουσιαστικά είναι το επόμενο στάδιο από τα Windows 7 (μιας και τα Windows 8 ή 8.1 βγήκαν για άλλο σκοπό). Αλλά αν μου επιτρέπεται, θέλω να δώσω μια συμβουλή μην βάλετε Windows 10 πριν το 2016. Σας το λέω εκ των εσων, μπορεί να φέρει την βελτίωση την οποία λέει η Microsoft αλλά όχι με την έκδοση που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015. Γιαυτό και θα είναι δωρεάν τον 1ο χρόνο για τους κατόχους Win 7 και 8,1
Επίσης αν κάποιος με πειρατικά windows βάλει τα Win 10 αν όχι σύντομα, σε ένα χρόνο το πολύ το pc του πλέον δεν θα μπορεί να πάρει καμία άλλη έκδοση wndows, εννοώ ότι πλέον θα "στιγματιστεί" και δεν θα μπορεί να ξανά εγκαταστήσει windows ποτέ ξανά. Οι Η/Υ μας διαθέτουν ένα service tag για κάποιες εταιρίες, serial number για κάποιες άλλες το οποίο είναι μοναδικό για κάθε H/Y και με αυτή την κίνηση η Microsoft τσεκάρει τα πειρατικά και...ΤΕΛΟΣ άλλο pc μετά.

More
19 Mar 2015 13:13 #158226 by Μάνος Γρυπάρης
Πειρατικά Windows 10 για όλους ή όχι?

Νέες δηλώσεις στο Venturebeat . Εκεί ο α Myerson, αντιπρόεδρος του τμήματος λειτουργικών συστημάτων της Microsoft, λέει ότι "τα Windows 10 θα είναι free για όλο τον κόσμο ακόμα κι αν τα έχουν πειρατικά"!

Από χθες βλέπω ότι όσα ξένα sites έγραψαν την είδηση, το 95% εξ αυτών έκανε ένα copy-paste βάζοντας ένα άκυρο link από το blog της Microsoft. Είμαστε οι μόνοι που ψάξαμε ότι άλλες δηλώσεις έκανε ο Terry Myerson στο Reuters ("Στην Κίνα") και άλλες στο Venturebeat ("Σε όλο τον κόσμο")? Όταν η Microsoft κατ' επανάληψη αντί να στείλει ένα δελτίο τύπου βάζει τους συντάκτες να κυνηγάνε με το δίκαννο τις ειδήσεις, πότε στο blog του Major Nelson, πότε σε δηλώσει σε συνέδρια, πότε στο Microsoft blog και δεν υπάρχει ένα ΕΠΙΣΗΜΟ SITE όπως το PS Blog, είναι απόλυτα λογικό να γίνονται τέτοια λάθη. Για να μη θυμίσω Don Mattrick με DRM, always online κτλ. Σοβαρευτείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jun 2015 19:10 #162554 by Αγησίλαος Σιντόρης
Μου εχει ερθει μια ειδοποιηση κατω δεξια στη γραμμη εργασιων των windows που μου λεει get windows 10.Το πατησα φυσικα,λεει οτι θα ειναι δωρεαν η νεα εκδοση των windows και οτι οταν με ενημερωσουν θα εγκατασταθει και αυτη μονη της.Επισης στο windows update η ενημερωση βγαινει πρωτη πρωτη σαν να ειναι ετοιμη να γινει.Εχουμε καμια ενημερωση ποτε θα γινει η ενημερωση,????? Φανταζομαι μετα την Ε3....

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
13 Jun 2015 03:18 #162565 by Πιέρρος Φουστέρης
Αγησίλαε, όπως μπορείς να διαβάσεις και στη σχετική είδηση , τα Windows 10 αναμένονται αυτό το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου. Ανακοινώθηκαν, επίσης, και οι τιμές, όπως και παραπάνω στοιχεία για τις απαιτήσεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Jun 2015 16:45 #162578 by Αγησίλαος Σιντόρης
Σε ευχαριστω πολυ..Με συγχωρεις αλλα επειδη εχω καιρο να μπω στο site λογω υποχρεωσεων εχω μεινει πολυ πισω...Θα βρω πιστευω χρονο να ανακτησω το χαμενο εδαφος...Ευχαριστω πολυ και παλι..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
14 Jun 2015 01:34 #162595 by Πιέρρος Φουστέρης
Μη ζητάς συγγνώμη, άνθρωπέ μου. Δεν πειράζει. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
More
16 Jun 2015 16:18 #162748 by Nikolas Tavoultzoglou
Replied by Nikolas Tavoultzoglou on topic Windows 10
Παιδιά, θα ήθελα να πληροφορηθώ σχετικά με τα Windows 10. Υπάρχει περίπτωση ο υπολογιστής μου να αναβαθμιστεί αυτομάτως χωρίς δική μου ενέργεια ή θα πρέπει να τα πάρω; Και αν ναι, τι απαιτήσεις χρειάζονται; Αναμένω απάντηση.